delidolunet
Üye
Nokia N8 Kasa/Kapak Değişimi [Soru]
Arkadaşlar merhabalar öncelikle.
Nokia N8 telefonum var yaklaşık 3-4 ay önce Turkcell'den kontratsız olarak KVK garantisiyle satın aldım. Soruma gelecek olursak;
Telefonumu 2 hafta öncesine kadar gözüm gibi korudum ancak malesef cebimden çıkartırken adeta karşı yola kadar fırlattım istemeden
Bunun sonucunda telefonu dik tuttuğumuzda altta kalan (menü tuşunun olduğu kısım) oldukça çizik aldı, kırılma vs yok ancak görsel olarak ciddi bi bozukluk var. Diğer bir bozulma ise kamera ve flashın olduğu o çıkıntı kısımda oldu, o bölge dışarı çıkıntılı olduğundan en büyük hasarı o aldı, alette çalışma olarak bi sorun yok ancak dediğim gibi görsel olarak çok rahatsız edici bir durum. Ben de düşündüm, gri olarak pek sevemediğim N8 cihazımın kasasını "parasını tabi ki ödemek şartıyla" KVK'ya değiştirtebilir miyim? Veya bu cihazın garantisini bozmadan orjinal kapak değişimi yapma imkanı var mıdır?
Mümkün olduğunca açıklamayı denedim, teşekkür ediyorum yanıtlar için şimdiden..
Nokia N8 telefonum var yaklaşık 3-4 ay önce Turkcell'den kontratsız olarak KVK garantisiyle satın aldım. Soruma gelecek olursak;
Telefonumu 2 hafta öncesine kadar gözüm gibi korudum ancak malesef cebimden çıkartırken adeta karşı yola kadar fırlattım istemeden
Bunun sonucunda telefonu dik tuttuğumuzda altta kalan (menü tuşunun olduğu kısım) oldukça çizik aldı, kırılma vs yok ancak görsel olarak ciddi bi bozukluk var. Diğer bir bozulma ise kamera ve flashın olduğu o çıkıntı kısımda oldu, o bölge dışarı çıkıntılı olduğundan en büyük hasarı o aldı, alette çalışma olarak bi sorun yok ancak dediğim gibi görsel olarak çok rahatsız edici bir durum. Ben de düşündüm, gri olarak pek sevemediğim N8 cihazımın kasasını "parasını tabi ki ödemek şartıyla" KVK'ya değiştirtebilir miyim? Veya bu cihazın garantisini bozmadan orjinal kapak değişimi yapma imkanı var mıdır?Mümkün olduğunca açıklamayı denedim, teşekkür ediyorum yanıtlar için şimdiden..

Fiyatı 350 Tl dir En az çünkü C7 tüm kasa o kadar tutuyor.Ayrıca yurt dışı fiyatı orjinal kasa 80 dolardır