Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia N8 I Teknik Özellikleri I Fiyatı I İnceleme I İşlemci I Türkiye I Resimler
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ekc-103
Üye
kamerası 12 megapiksel miş
bitterchocomel
Üye
çok güzel bi telefona benziyo özllkleride süprmiş
CasuS_87
Üye
süper telefon yaa
muharrem19811
Üye
arkadaşlar 5800 verirsem takasta üstüne ne isterler hiç bilen varmı veya telefoncu bir arkadaş aramızda
naneli'moon
Üye
süper bi telefon
AbdulkadirAvan
Üye
Çok GüzeL Telefon
ares237
Üye
Güzel telefon gerçekten 2011 yazına kadar fiyatı biraz düşerse almak istiyorum.
KaTLeDeN67
Üye
yaza kaç para olur acaba bu tel tahminlerinizi paylaşır mısınızzz
telefonn budurr ama bununda işletim sistemi biraz zayıffmış....
zakkum72
Üye
bilgi için tesekkürler
murat0068
Üye
donma sıkıntısını cozen varmı
ceranteam
Üye
Ben aldım mükemmel bir telefon tavsiye ederim
kofona
Üye
bende aldim ne donuyor nede baska bi problemivar..asil problem tatil icin geldigim bodrumda basma heldi ulan bakiyorum oteldeki butun hatunlarda iphone disari cikiyorum butun kekolarda n8 eyvah dedim sakin almayin tlfnun ptesriji 0
Ocean258
Üye
Biri şu nokia'ya Androidi anlatsın yaa hala geçemediler.. fiyatıda 1.100 tl mıs sanırım.. bıraz daha uygun olabilmiş özelliklere bakınca.. piyasada aynı özelliklere sahip daha uygun telefonlar varken satışları arttırabılırlermı bilimez..