maktama Üye emre817' Alıntı: mecburen 1.1 attım tekrar ingilizce olarak yayınlanmasını bekliyorum tükçe yükleyip devam edicem Genişletmek için tıkla ... Tamam, cevabın için teşekkürler. ilk attığım mesajda Yanlış bir bilgi vermediğimden emin olmak istedim de
emre817' Alıntı: mecburen 1.1 attım tekrar ingilizce olarak yayınlanmasını bekliyorum tükçe yükleyip devam edicem Genişletmek için tıkla ... Tamam, cevabın için teşekkürler. ilk attığım mesajda Yanlış bir bilgi vermediğimden emin olmak istedim de
karahilal Üye çok basit dostum korkucak birşey yok inan ben yaptım süper oldu youtub ta ara ve kesin çözüm karşında işte arayacağın kelime How to Flash Dead Phone using Phoenix 2010 ----------Eklendi @ 21:28:08 ---------- Yazıldı @ 21:27:27 ---------- buda link her şey açık açık anlatılmış süperrr Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
çok basit dostum korkucak birşey yok inan ben yaptım süper oldu youtub ta ara ve kesin çözüm karşında işte arayacağın kelime How to Flash Dead Phone using Phoenix 2010 ----------Eklendi @ 21:28:08 ---------- Yazıldı @ 21:27:27 ---------- buda link her şey açık açık anlatılmış süperrr Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız