Nokia N8 Hat Uyumsuzluğu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aykul_66

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 Hat Uyumsuzluğu
Nokia N8 de avea hattım çekmiyor.s ama başka bi hat takıdığımda gayet güzel çalışıyo hattamda sorun var die yeni hat çıkardım yine olmadı napmam gerkli lütfen bilen varsa bana yardımcı olsun..

----------Eklendi @ 17:26:51 ---------- Yazıldı @ 16:29:32 ----------

ya Yardım edecek kimse yokmu..s

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Şebekede sorun olabilir, sim kart ayrımı yapmaz N8 :P

SilentOne

SilentOne

Üye
yeni simkart al derim bn

Castiel91

Üye
ayarlar-bağlantı-ağ-operatör seçimi otomatik yap belki değildir.. bi öneri

Dampierre

Dampierre

Üye
n8 i turkcell veya vodefone kampanyasıyla aldım falan deme kalp krizi geçiririm valla

• Beğen
Tepkiler: Castiel91

Aykul_66

Üye
    Konu Sahibi
hayır arkadaşlar hiç bi kampanyayla almadım ayrıca ayarı ztn otomatik hattı yeni çıkardım vee başka avealılarınki yanımda çekiyo anlamdım hiç birinde hata gözükmüyooo .s

projectmaximo

projectmaximo

Üye
başka avea hatları denedin mi sim kart bozulmuş olabilir

Anußis

Anußis

Üye
hocam ben bazen avea takıyorum yada vodafone n8e hiç sorunu yok 3 hattıda sorunsuz çalıştırıyor , hattında bi sıkıntı var acaba kapatılmışmıdır

ozzytaste

ozzytaste

Üye
AVEAdan vaz geç dostum...yaramazzz

Castiel91

Üye
ama en ucuz avea.. 9 tl 1gb 3g hizinda net.. istersen 19 tl ver 500 dk heryöne 1000 sms ve 1gb net. daha uygunu yok kanımca hocam öğrenciyiz..

cardanadam

cardanadam

Üye
avea sim kartlarında böyle sorunlar çıkabiliyormuş benimde başıma geldi eşime avea hat almıştım ara sıra şebeke gidiyordu telefonu değiştirdik onun yüzüne sim kartını değiştir ayrıca oparatör konusunda hem uygun hemde çekim gücü iyi olan vodafone tamam avea uygun ama alt yapı kocaman 0 alt yapıya önem vermiyorlar türkiyeyi gezen biri olarak hem turkcell hemde vodafone hat kullanıyorum bazen birinin çektiyi yerde diyeri çekmiyor bazende tam tersi oluyor bazen ise ikiside çekmiyor ama avea daha kötü turkcell şirket hattı vodafone kendi hattım faturalı aylık 60 tl. 1000 dk her yöne konuşma 1000 sms her yöne yine 1gb internet bence avantajlı

ozzytaste

ozzytaste

Üye
ama en ucuz avea.. 9 tl 1gb 3g hizinda net.. istersen 19 tl ver 500 dk heryöne 1000 sms ve 1gb net. daha uygunu yok kanımca hocam öğrenciyiz..

Doğru dürüst çekmedikten sonra. Yada 3 dakkalık konuşmada 6 defa baglantı kopup tekrar arayacaksan. Mesaj yolladın ama karşı tarafa 4 saat sonra iletiliyorsa. Arkadaş aradım seni diyor telefonun kapalıydı diyor halbuki hattım aktifti. Bunlara OK diyorsan bilemem. Sen genede bi göz at Vodafone kampanyalarına...hatta geçiş yapınca farklı kampanyalardan yararlanabilirsin ve sorun yaşamazsın. Turkcell ise çok pahalı. 5 yıl avea kullandım. Artık Vodafone kullanan birisi olarak yazıyorum!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt