nokia n8 hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yunga_crazy

Üye
    Konu Sahibi
nokia n8 hakkında
beyler telefonun sensörü bozuldu nokia götürdüm adamlar dedi bu telefonlar herkezde sorun yaşanıyor telefon aynı sorundan 3 kez bozulursa yenisini vericeklermiş bu telefonu bir an önce elimizden çıkarmamız gerekmiş yoksa telefonu satamıcakmışız bu telefonlar satılmıyormuş n8 ler şimdi moral çok bozuldu acaba bir an önce satıyimmi bi yardımcı oluyrsanız seviinirim :S

y n s c n

y n s c n

Üye
Kullanabildiğin kadar kullan bence..

Lenneth

Üye
Sizin sorununuz donanımsal sanırım, o zaman tamir edilebilirdi niye etmediler ki ?

akasyacafe

Üye
ya benimde nokia n8 ile ilgili ciddi bir sıkıntım var. şimdi telefonumda herşey normalken. bir anda arama izni yok diye bir şeyler çıkıyor. sonra simkart rehberime ulaşamaıyorum ayrıca. beni arayan numaralar rehberimde kayıtlı oldugu halde ismi çıkmıyor. ve ben bir kaç saat öncesinde bile aradığım ve arama kayıtlarında ismi olan kişileri aradığımda onların da numarası arama kayıtlarından gidiyor. sorun sim kart mı telefon mu veya eklenen bir uygulama yüzünden mi bilmiyorum. konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum. bir de bu telefonda bir sorun daha var. telefonumu kapatıp açtığım zaman uygulamalar kısmına gelirken tuş kilitlenene kadar beklemem gerekiyor eğer ekrana dokunursam telefonum kapanıp açılıyor. bu sorunu arama yaparken de veriyor. arama yapacağım zaman bir isme tıkladığımda telefon tepki vermiyor sonra bir daha ıklıyorum telefon yine kapanıp açılıyor.. bu sorunuhangi yolla aşabilirim. bu arada telefon

sürüm: symbian anna
yazılım sürümü: 024,001
yazılım sürüm tarihi: 07.09.2011
özel sürüm: 024,001.293,02
tarayıcı sürümü: 7,3
flash sürümü: 4,0
java sürümü: 2,2

Lenneth

Üye
Yukarıda dediğiniz sıkıntıları bende yaşadım telefonu ilk aldığımda, sim kartı yenilettim (5 yıllık simkarttı sanırım ondan) ve sim kartı görmemesi sorunum düzeldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt