Nokia n8 hakkinda yardim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ByAR!F

Üye
    Konu Sahibi
Nokia n8 hakkinda yardim
Selam arkadaslar ben ispanyada yasiyorum nokia 8 aldim ama ispanyolca tabiki turkceye ceviremiyorum telefonu biraz karistirdim zor geldi alisirim o sorun degilde asil sormak istedigim sey hafiza karti takma bolumu varmi ben biraz dolastim sagina soluna baktim hafiza karti takma yerini bulamadim acaba bileniniz varsa yardim edebilirmi bide kucuk usb kablosu verdiler o kabloyu bilgisayar"a takip obur ucunuda telefona takim veri islemi yapabilirmiyim muzik dosya program video ws aktarimi yapabilirmiyim

Chicago Made

Chicago Made

Üye
Arkadaşım Dediğin bütün bölmeler olmak zorunda olmama ihtimali 0! Sanki Vidanjörde Yuva arıyosun ufacık telefon göremedin mi? Galiba ilk telefonun

Uruloki

Uruloki

Üye
dostum simkartı taktığın yuvasının yanındaki yuva hafıza kartı yuvası sonra o kısa kabloyu tak telefona sonra ucuna bir usb bellek tak bakalım ne olcak ama kısa olan uzun olan pcye bağlamak için

ByAR!F

Üye
    Konu Sahibi
Hayir Ilk Telefonum Degil Tabiki Usb"yi taktikm muzik vs aktarim yapabiliyorum ama kart yuvasi bolumunu bir turlu goremedim kisa kablo var bende uzun yok kisa kabloyu taktim 3 tane ozelligi cikti nokia suite,Tum dosyalara erisim, bide sadece resim dosyasina erisim sim kart yuvasinin yaninda falan hic birsey yok sadece 2 tane hoparlör yeri var arkadaslar bunun hafiza karti boyutu nasil bisey kucukmu buyukmu ?

Uruloki

Uruloki

Üye
dostum sol tarafta sim kart giriş yeri var bi kapak var onu kaldırınca çıkıyor onun yanındaki ufak yuva hatta oranın açılması için hafıza kartının kapağını kaldırman gerekiyor önce de ben şu iki hoparlör meselesini çözemedim

ByAR!F

Üye
    Konu Sahibi
Arkadasim buyur telefonun gorunusu boyle nerde var anlamadim :(

--------------- Ekleme ---------------

Cok ozur dilerim benim telefon x6"imis arkadaslar hafiza karti takilmiyormus buna galiba

Uruloki

Uruloki

Üye
bende ya bu ne diyor diyorum iyide üzerinde X6 yazıyor görmedin mi yahu

onderche

Üye
haha (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt