Uruloki
Üye
ben de bir n8 sahibiyim. mesela yakından yazıları çrkrmiyor telefon. o yüzden m8910 kullanmdan bueada konuşamazsın. ben kullandımikisini de pcde resimler de var ekleyeceğim siteye...
aynen arkadaşa katılıyorum
n8 yakından küçük yazıları yani bir romanın içindeki yazıları net çekmiyor bugün deneme fırsatım oldu.
nokia c7 de öyle bir tek c6 01
denemeye fırsatım olmadı.
arkadaşlar
700tl var elimde üzerinde koyabilirim ama deyermi
hangisi sizce
n8 - c7 - c6 01
Yardımcı olun şimdiden teşekkürler
pixon nedir dostum ya nikon diyorum carl zeiss diyorum sen orda daha pixon diyorsun samsungun en iyi kamerası neki telefonu n8den daha iyi çeksin ekran konusunda samsungde tamam derim süper amoled var hiçbir ekran daha net olamaz ama bikere teknik olarak 12 mp ile 8 mp karşılaştırılamaz(pixel daha yüksek demek herzamn daha iyidir demek olmadığını biliyorum .) , tamam ben pixon kullanmadım ama ondan daha iyi çektiğini bildiğim onlarca kamera kullandım ve onlarıda n8 ile karşılaştırdım bende son derece objektif yaklaşıyorum ...
kesinlikle n8 diğer telefonlar zaten c serisi ekonomik modeller ülkemizde zaten fazla ekonomik olduğu söylenemez ama n8 üst düzey donanımlar kullanılarak üretilmiştir ..
c7 lerede flash bellek takılabiliyor...benim kanka da c7 var denedik kesinlikle flash bellek çalıştırıyor...
dostum ne 8mp ya sen iyi misin bahsedilen iki telefon da 12 mp
bana göre nokia n8 ile bu konuda yarışabilecek tek marka sony ericsson. gsmarena sitesinin c905 modeli ile çektiği bir foto:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?