sezgin_06
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arkadaslar Nokia N8 telefonum var ancak arıyorum arıyorum 1 türlü internetten video izleyebilecegim bir sis tabanlı çalısan flash player bulamıyorum bu telefon bu kadarmı dandik nokia bu kadarmı dandikki 1 flash player üretememis bu telefona Lütfen yardımcı olun kesin olarak Flash Playerı var veya yok diyin varsa size zahmet 1 upload edin yoksa kırıp atacagım bu telefonu.Tesekkurler.
NOT:Telefonum symbian belle işletim sistemli.
html 5 videoları açar youtube alkışlarlayaşıyorum.com/m/video bunlara ufak örnek yani aslında kaliteli siteleri açıyo benimde bi sorum olacak tel 701 ve bazı mp4 videolarda ses var görüntü yok bunu convertersız nasıl çözerim
Evet haklısın zaten çoğu video oynatıcı hatta %99 u sistemin codeclerini kullanıyor mp4 te eksik kalması ilginç geldi bu zaman a kadar attığım tüm mp4 uzantıları açıldı avi falan deseydin tamam dı ama mp4 ilginç geldi görüntü olmamasıSistemin kendisinin açamadığını onlar da açamıyor, evet. O programlar zannedersem önceki symbian sürümlerinin eksiğini tamamlamakta işe yarıyor; Belle'de değil.
bende geçen gün rastladım pcde açıyo fakat telde görüntü yok ses varEvet haklısın zaten çoğu video oynatıcı hatta %99 u sistemin codeclerini kullanıyor mp4 te eksik kalması ilginç geldi bu zaman a kadar attığım tüm mp4 uzantıları açıldı avi falan deseydin tamam dı ama mp4 ilginç geldi görüntü olmaması
Evet haklısın zaten çoğu video oynatıcı hatta %99 u sistemin codeclerini kullanıyor mp4 te eksik kalması ilginç geldi bu zaman a kadar attığım tüm mp4 uzantıları açıldı avi falan deseydin tamam dı ama mp4 ilginç geldi görüntü olmaması
bende geçen gün rastladım pcde açıyo fakat telde görüntü yok ses var
dediğim gibi tel sadece html 5 videoları açar bu teknoloji şuan googleın sunduğu yeni bi teknoloji belki ileride daha fazla site açabilecekTelefonum son surum guncel ancak film sitelerine girdiğimde operadan felan indirmeden film izliyemiyoruz sacmalı bu nokia akıllı telefon dıe cıkarttıgı telefon youtubeden baska vıdeo acmıyor
nokia iskelet olarak samsunga göre çöp buna katılıyorum ama bence android hala bi symbian değilbende samsung galaxy s5300 var her sıedekı vıdeoyu acıyo. nokıa cop dıyomda ınanmıyo arkadaslar
nokıa c7 ve c600 da yapamadıgım seylerı samsung s5300 da yapıyomnokia iskelet olarak samsunga göre çöp buna katılıyorum ama bence android hala bi symbian değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?