ELECTRONİC
Üye
-
Konu Sahibi
-
İyi değil diyorsun yani dostum ...dolby portlandı ama pek etkili sayılmaz.
n8 de zaten dobly vardı ki
Teşekkürler dostum bu bilgiler için ...Dolby tam anlamıyla portlanmadı Stereo Genişletme üzerinde oynamalar yapmışlar Dolby diye yutturmaya çalışıyorlar. Dolby'de şahsen dinlerken baya fark olduğunu gördüm Dolby kendini farkettiriyor ama portlanan Dolby'lerin pek de kendini farkettirmediği söyleniyor forumda. Son olarak Belle Refresh ile bu özellik gelecek mi kimse bilmiyor. Belle Refresh gelecek mi o bile kesin değil resmi açıklama sadece Belle Refresh'i birinci nesil cihazlara getirmeyi düşünüyoruz şeklindeydi.
Dolby tam anlamıyla portlanmadı Stereo Genişletme üzerinde oynamalar yapmışlar Dolby diye yutturmaya çalışıyorlar. Dolby'de şahsen dinlerken baya fark olduğunu gördüm Dolby kendini farkettiriyor ama portlanan Dolby'lerin pek de kendini farkettirmediği söyleniyor forumda. Son olarak Belle Refresh ile bu özellik gelecek mi kimse bilmiyor. Belle Refresh gelecek mi o bile kesin değil resmi açıklama sadece Belle Refresh'i birinci nesil cihazlara getirmeyi düşünüyoruz şeklindeydi.
n8 de zaten dobly vardı ki
kulaklık için yok. dolby destekli bir televizyona bağlarsan olur.
bence abartmayın sesin kötü olduğu falan yok.
dolby kadar kullandığımız kulaklık da önemli. Nokia nın kendi kutusundan çıkan kulaklığı normal kulaklık piyasasının çok çok üzerinde bir ses kalitesine sahip bass, stereo ve 3d ses açısından. Hatta en iyi kutu aksesuar kulaklıkları nokia nındır denilebilir. Bazı istisnai modeller dışında (htc nin dr beats i vs.)
Bu yüzden dolby i test ettiğiniz kulaklık ve dinlediğiniz müziğin kalitesi de önemlidir. 128 kbps müzik ile 320 kbps müzik arasında dağlar kadar kalite farkı vardır. Test aşamasında bunlar da göz önüne alınmalıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?