Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sygic 10 yükleyin farkı görün hiç problemsiz kullanın N79 ve N82 de sorunsuz kullanmıştım garmini ama N8 de sorun yaratıyor tavsiyem Sygic kurun harika bir gps programı.
linkini verirmisin ve ne işe yarar bşraz söylermisin ??
draligus
Üye
N8 de normal bir şekilde çalışıyor. Ancak herhangi bir kişiye contacts menüsünden yer işaretlemeye kalkınca bunu başaramıyor. Bilgisi olan var mı?
Cezzbedici3
Üye
şunumu diyorsunuz yani: ovi haritalar en kötü harita programıdır garmin sygic her zaman daha iyidir?
benim n8 orjinal programı ile bi kere bile uydu bulmadı bu programları yüklersem uydu bulacakmı?
ewil07
Üye
b mvöghöfgötfuöçtuç
ewil07
Üye
nerde bu programın lınkı bulamadım yardım edin?????????????
nokia n8 garmin mobile xt v50.00.50 sürümü sorunsuz çalışıyo .yüklemek isteye narkadaşlar bilgilerinize. program forumda s60 v5 bölümünde mevcu saygılarımla
ya bnim n8 de donma yapıyor bu garmin harita gör menüsünde.
hiksos
Üye
arkadaslar bende n8var garmini kurdum fakat adres girerken il ya da ilce heceleme yaptığımda klavye acılmıyor adres giremiyorum bende v6var v5 kursam bu sorun düzelirmi yada baska bi yöntemi varmı