nokia n8 de garmin mobile xt

Sponsorlu Bağlantılar

turgut1974

Üye
    Konu Sahibi
nokia n8 de garmin mobile xt
nokia n8 garmin mobile xt v50.00.50 sürümü sorunsuz çalışıyo .yüklemek isteye narkadaşlar bilgilerinize. program forumda s60 v5 bölümünde mevcu saygılarımla

• Beğen
Tepkiler: 61beyzade61 ve ayhanberber30

halis18

halis18

Üye
En İşe yarar Programlardan birisi...
Bende Aldığım Zaman Kurdum Hala SOrunsuz Çalışıyor...
Ve Çok Hızlı Uydu Buluyor...

mxxl

mxxl

Üye
hala 5800 daki ram dolması sonucu donma problemi devam ediyor.

denizlily

Üye
aynen,ben de onu kurdum yeni haritası ile,denizli çal'a giderken,koca ilçe nokia maps te yok,sinir oldum,garmin yükledim. bırakın ilçeyi köyün yolları bile var içinde..

fatihkul

Üye
usta bu programla navigasyona bağlanıyo mu internet yokken konum bulabiliyo mu bi arkadaş dedi de ben internet yokken konumumu bulabiliyorum die ben bi türlü bulamadım nasıl oluo o

fearless2214

fearless2214

Üye
tabiki bulur
6 adet konumlama uydusuna içindeki gps sayesinde ücretsiz ve internetsiz navigasyon yapar
türkçe konuşur rakımı verir, yol bilgisayarı vardır.
5800 da 2 yıldır kullanıyorum

engin_erg

engin_erg

Üye
selamlar n8 kullanıyorum fakat garmin ne yazıkki gerekli dosyaları kendi hafızasına atamıyorum izin vermiyor sys,Resource ve private dosyalarına izin vermiyor bunu hafıza kartı ile mi gerçekleştireceğiz ?

sugican

Üye
arkadaşlar garmin n8 de çalışıyor 5.0 son sürüm ama ekranı yatay konuma getirdiğimiz zaman hatirada kayma meydana geliyor sebebini veya çözümünü bilen var mıdır?????:megafon:

SilentOne

SilentOne

Üye
ilginçmiş ekran kayması ama sen bi sil tekrar kur belki düzelir

nzrnzr

Üye
s60 v5 ne oluyo arkadaslar

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar s60 v5 ne oluyor nasıl bulacagım programın yerini. birde bu n8'ler donma yaptığında batarya vidalı olduğundan söküp takamıyoruz, sökünce garanti dışı oluyormuş. ne yapacağız peki bileniniz varmı

ozggurr

ozggurr

Üye
birde bu n8'ler donma yaptığında batarya vidalı olduğundan söküp takamıyoruz, sökünce garanti dışı oluyormuş. ne yapacağız peki bileniniz varmı

acma kapama dugmesini 8 saniye sureyle basili tut. telefon 3 kere titresim ile tepki verir.

Sonra tekrar normal sekilde acabilirsin.

Not: bu durum kullanim klavuzunda da anlatilmaktadir.

APNEAS

Üye
arkadaşım donma yaptığı zaman aynı anda menü ve kapatma düğmelerine 10-12 saniye basılı tut cihaz kendini soft reset yapıyor ve düzeliyor..

ozggurr

ozggurr

Üye
s60 v5 ne oluyo arkadaslar

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar s60 v5 ne oluyor nasıl bulacagım programın yerini. birde bu n8'ler donma yaptığında batarya vidalı olduğundan söküp takamıyoruz, sökünce garanti dışı oluyormuş. ne yapacağız peki bileniniz varmı

S60 v5 symbian^1 isletim sistemini ifade ediyor. N8 kullanicisi olarak onu yukleyemezsin program gibi...
nokia 5800 gibi telefonlarin isletim sistemidir. detayli bilgiyi vikipedia'dan ogrenebilirsin.

Telefonda donma olursa acma kapama dugmesine 8 sn basili tut. 3 kere titreme ile karsilik verir telefon sana... sonra normal olarak acabilirsin telefonu...

casper18

Üye
Selam Arkadaşlar;

ozggurr arkadaşın dediği doru fakat birçok s60 v5 proğramını symbian 3 desteklemektedir.
Mesela Garmin mobile tx 50'yi N8'i ilk aldığım gün kurdum sorunsuz çalışıyor. 5800'daki gibi donmalar N8'de olmuyor
sürekli kullanıyor olmama rağmen bu güne kadar hiç reset gerektirecek bir durum olmadı. Ayrıca Garminin Poi leride
yüklediğinizde Türkiyedeki 5000'nin üstünde radar noktasında uyarı alabiliyorsunuz. Mesela Nokia mapsta Çankırı'nın Şabanözü ilçesini (7500 nufuslu) görmezken, Garmin İlçenin içindeki cadde isimlerine eczane ve restaurantlarına kadar gösteriyor. Kullanımıda gayet basit ve uydu bulmasıda problemsiz bir proğramdır. Bu programı internete bağlanmadan kullanabilirsiniz. Tüm arkadaşlara tavsiye ederim.

martkedisi35

Üye
arkadaslar bende n8 e garmini kurdum gerekli islemeleri yaptim ancak garmini calistirdiktan sonra acilis logosu cikiyor ve sonra kendiliginden kapaniyor, nerede yanlis yapiorum sizce?

yuntu

Üye
ben bu programı kurdum program çalışıyo fakat çoğu uygulamam çalışmıyor gösteriyor ve çalışmıyor hatta hemen hemen hepsi hepsinin simgesi çalışmaz hale döndü kopyalarken E nin içinde 2 tane klasörü değiştiriyor o yüzden mi oldu yardımm edebilecek biri varmı... :(:(:(

ipkry

ipkry

Üye
arkadaşlar garmin n8 de çalışıyor 5.0 son sürüm ama ekranı yatay konuma getirdiğimiz zaman hatirada kayma meydana geliyor sebebini veya çözümünü bilen var mıdır?????:megafon:

Akadaşlar aynı sorun bendede war yatay konumda ekran kayıyo, daha önce 5800 da garmin kullandım böle bir sorun yoktu, arkadaşımın 5230 a yüklemiştik ondada ekran kayıyodu heralde demiştik performansı yeterli deil ama CANAVAR N8 dede durum aynı neden kaynaklandığını çözebilen warmı acaba :megafon::megafon:???????

altun1055

Üye
teşekkürler

sulkoc

Üye
Sygic 10 yükleyin farkı görün hiç problemsiz kullanın N79 ve N82 de sorunsuz kullanmıştım garmini ama N8 de sorun yaratıyor tavsiyem Sygic kurun harika bir gps programı.

bayrampasa93

Üye
evet arkadas sygic mukemmel

Üst Alt