Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

ismailoposs

Üye
Açıkçası Rom Z. Sürücüsüdür

savaza

savaza

Üye
(x-plore de)arkadaşlar tuşlu telefonlarda taşıyacağımız klasörü aça aça ilerleyip istediğimiz dizine dosyaları taşıyorduk ancak şimdi dokunmatik telefonlarda ben bunu yapamıyorum bir çözümü var mı yardımcı olurmusunuz? n8

d3llydolu

Üye
Arkadaşlar C7 de İstediğim siteden İstediğim Videoyu indirmek İçin bi Program varmı Acaba ?

fmeric

Üye
Arkadaşlar selam. Nokia N8 cihazıma güncelleme attım (01.02.2015 itibariyle). Yazılımı güncelledikten sonra fotoğraf düzenleyici, facebook direkt bağlantı vb... herşey gitti. Şuan hiç memnun değilim. Eski yazılımı yükleme ya da crackleme gibi şansımız var mı?

slymnsrk

Üye
aaa baktımda benimkilerde gitmiş valla formatdan sonra oldu demekki

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
eski yazilima dusurme var bi bak istersen

slymnsrk

Üye
nerde var

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
downgrade yaz foruma sistem modifikasyon cfw bolumunde var

Hasand.

Hasand.

Üye
Arkadaşlar selam. Nokia N8 cihazıma güncelleme attım (01.02.2015 itibariyle). Yazılımı güncelledikten sonra fotoğraf düzenleyici, facebook direkt bağlantı vb... herşey gitti. Şuan hiç memnun değilim. Eski yazılımı yükleme ya da crackleme gibi şansımız var mı?
yazılımı düşürme n8 ,c7 vb tarzı cıhazların son cıkan yazılım 2012 de cıktı forum hepsı var duşurme sakın yapma onermem

celilcemre

celilcemre

Üye
Ben n8 kullanıyorum. Orjinal yazılım. Uda'yı tamamen sildim. Harita ve video düzenleyiciyi udaya gömdüm. Flashladım. 2-3 aydır böyle kullanıyorum. Memnunum.

Hasand.

Hasand.

Üye
Ben n8 kullanıyorum. Orjinal yazılım. Uda'yı tamamen sildim. Harita ve video düzenleyiciyi udaya gömdüm. Flashladım. 2-3 aydır böyle kullanıyorum. Memnunum.
ben c7 ,500de delight kullanıyorum geçici olarak şu an onelife cfw sini yapıyorum suan 5800 xm için tamam 500 için hazırlıyorum

Osman MD

Üye
Arkadaşlar Benim bir Sorum vardı nokia c601 i wifiye bağlayarak bilgisayarda kullanmanin bir yolu varmi
Birde unsıgned bir uygulama nin adresini atsam sıgned yapıp atabilirmisıniz

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
Arkadaşlar Benim bir Sorum vardı nokia c601 i wifiye bağlayarak bilgisayarda kullanmanin bir yolu varmi
Birde unsıgned bir uygulama nin adresini atsam sıgned yapıp atabilirmisıniz
evet dostum teldi wifi erisim noktasi yapma programi var

xcumalix60

xcumalix60

Üye
nokia 701 - Bilgisayar yok nasıl hack yapabilirim.

celilcemre

celilcemre

Üye
Pcye gerek yok. Hack konuları var. Oku uygula tamamdır.

xcumalix60

xcumalix60

Üye
link ? Kolayını atın.

xcumalix60

xcumalix60

Üye
aga ben bu hack işlemini yük ledim ama tam,yapmadan sildim sag üstte s harfli mavi bişi var,., yüklü uygulamalarda japonca bi şi var silin miyor . Nasıl silebilirim.

Üst Alt