arkadaşım aynı problem ile bende karşılaştım sen programı deaktif etmişsinarkadaslar ben c6-01 kullaniyorum. fring dye yeni bir program var goruntulu konusma yapilabilinen bende telefona bir kac kez format attim smdi programi yeniden yukledigim zaman kayit olma sinirini astigim soyleniyor programi aktiflestiremiyorum. nasil cozerim bu sorunu bi el atar misiniz
Arkadaşlar 2,5 yıldır C7-00 kullanıyorum. Daha öncesinde hiç bi sıkıntı çıkmamışken son formatladığımda hardformat attım ve bi çok orjinal uygulama vs. kayboldu. Her neyse uzunca bi süredir bu şekilde de kullandım ancak telefonuma yeniden format atmam gerekiyor ve hazır bi temizlik işine girecem en azından fabrika ayaralrına döndüğümdeki gibi olmasını istiyorum. Şuan fabrika ayarlarına dön dediğimde yine mağaza, fotoğraf düzenleyici ve video düzenleyici gibi uygulamalar olmadan sıfırlama yapıyor. Kısacası telefonumu yazılımsal olarak tekrardan aldığım hale getirebilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim..
C6-01 e HARD VE SOFT FORMAT ATIP SON BELLE yuklemesini yaptım. Fakat kamera özelliklerinden olan rütuş yapma gibi resim ayarı yapılan menü cıkmıyor. Sade bir menü var. Doğru bir şekilde formatlama ve yükleme yapma sırası ne şekilde olur. Bilgisi olan veya yapanlardan yardımcı olacak var mı?
herkese k.g. Öncelikle bnm nokia c6 01 i hacklemek istiyorum ama yapamıyorum söylenen şeyleri eksiksiz yapıyorum hiç bir sorun yok ama unsigned uygulama yükleyemiyorum sertifika hataso veriyor 2 defa soft format attım ama olmadı birde pyton yükleyemedim ayrıntılı anlatırsanız çok memnun olurum iyi günler![]()
bu sorun neden kaynaklanıor olabilir ?
bu sorun neden kaynaklanıor olabilir ?şeffaf widget attım c hafızası oldukça düştü geri almak için ne yapmam gerekiyor.illaki format mi atmalıyım.
arkadaşlar bende N8 kullanıorum foto video çektığimde nasıl oluorsa kendiliğinden kayboluor sadece pc dn görebiliorm çektiklerimibu sorun neden kaynaklanıor olabilir ?
- - - Eklendi - - -
arkadaşlar bende N8 kullanıorum foto video çektığimde nasıl oluorsa kendiliğinden kayboluor sadece pc dn görebiliorm çektiklerimibu sorun neden kaynaklanıor olabilir ?