Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

username37

Üye
arkadaşlar c6-01 müzik çalara resim ekleme proğramı var

CoverUp diye c6-01 no albums diyo müzikleri görmüyo yardım arkadaşlar şimdiden teşekür

yoIcu

yoIcu

Üye
C6-01 e HARD VE SOFT FORMAT ATIP SON BELLE yuklemesini yaptım. Fakat kamera özelliklerinden olan rütuş yapma gibi resim ayarı yapılan menü cıkmıyor. Sade bir menü var. Doğru bir şekilde formatlama ve yükleme yapma sırası ne şekilde olur. Bilgisi olan veya yapanlardan yardımcı olacak var mı?

Reflexif

Üye
arkadaşlar merhaba;
nokia X7-00 kullanıcısıyım ve belle güncellemesi yapmak istiyorum ovisuitte güncelleme yok. Telefon yurt dışından geldi ve bu telefon burda olmadığı için nokia care çözüm üretemedi bu telefonu nasıl belle yapabilirim dostlar.

egemenciki

egemenciki

Üye
arkadaslar ben c6-01 kullaniyorum. fring dye yeni bir program var goruntulu konusma yapilabilinen bende telefona bir kac kez format attim smdi programi yeniden yukledigim zaman kayit olma sinirini astigim soyleniyor programi aktiflestiremiyorum. nasil cozerim bu sorunu bi el atar misiniz

okancebi

okancebi

Üye
arkadaslar ben c6-01 kullaniyorum. fring dye yeni bir program var goruntulu konusma yapilabilinen bende telefona bir kac kez format attim smdi programi yeniden yukledigim zaman kayit olma sinirini astigim soyleniyor programi aktiflestiremiyorum. nasil cozerim bu sorunu bi el atar misiniz
arkadaşım aynı problem ile bende karşılaştım sen programı deaktif etmişsin
çözüm yolu ya firing te ya da nokiada ikisinede mail at ben öyle yaptım bir hafta sonra açıldı

Jan

Jan

Üye
Selamun Aleyküm.. Arkadaşlar c6-01 belle refresh kullanıyorum . telefonuma flash atacağım ama navifirm kapanmış diyor herkez ne yapacağım :S

bedrigomer

Üye
Arkadaşlar 2,5 yıldır C7-00 kullanıyorum. Daha öncesinde hiç bi sıkıntı çıkmamışken son formatladığımda hardformat attım ve bi çok orjinal uygulama vs. kayboldu. Her neyse uzunca bi süredir bu şekilde de kullandım ancak telefonuma yeniden format atmam gerekiyor ve hazır bi temizlik işine girecem en azından fabrika ayaralrına döndüğümdeki gibi olmasını istiyorum. Şuan fabrika ayarlarına dön dediğimde yine mağaza, fotoğraf düzenleyici ve video düzenleyici gibi uygulamalar olmadan sıfırlama yapıyor. Kısacası telefonumu yazılımsal olarak tekrardan aldığım hale getirebilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim..

by.frozen

by.frozen

Üye
Arkadaşlar 2,5 yıldır C7-00 kullanıyorum. Daha öncesinde hiç bi sıkıntı çıkmamışken son formatladığımda hardformat attım ve bi çok orjinal uygulama vs. kayboldu. Her neyse uzunca bi süredir bu şekilde de kullandım ancak telefonuma yeniden format atmam gerekiyor ve hazır bi temizlik işine girecem en azından fabrika ayaralrına döndüğümdeki gibi olmasını istiyorum. Şuan fabrika ayarlarına dön dediğimde yine mağaza, fotoğraf düzenleyici ve video düzenleyici gibi uygulamalar olmadan sıfırlama yapıyor. Kısacası telefonumu yazılımsal olarak tekrardan aldığım hale getirebilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim..

nokia Ovi suit i indir. Telefonu usb ile bağla Programı aç. Üstten yazılım güncelle sayfasına gir. O sayfada telefonun güncellemelerine girmeden yeşil bi fontla güncel orjinal yazılım sürümü yazar. Ona tıkla gerisini talimatlarla halledersin. Bunu yaptığın zaman yazılım orjinal tüm programlar yüklü ve hacksiz bi halde hazır olur.

- - - Eklendi - - -

C6-01 e HARD VE SOFT FORMAT ATIP SON BELLE yuklemesini yaptım. Fakat kamera özelliklerinden olan rütuş yapma gibi resim ayarı yapılan menü cıkmıyor. Sade bir menü var. Doğru bir şekilde formatlama ve yükleme yapma sırası ne şekilde olur. Bilgisi olan veya yapanlardan yardımcı olacak var mı?

forumda link i vardı mobilde olduğum için bulamadım ama yine maxicep ürünüdür. Buyur link

bedrigomer

Üye
eyvallah kardeşim saolasın..

by.frozen

by.frozen

Üye
herkese k.g. Öncelikle bnm nokia c6 01 i hacklemek istiyorum ama yapamıyorum söylenen şeyleri eksiksiz yapıyorum hiç bir sorun yok ama unsigned uygulama yükleyemiyorum sertifika hataso veriyor 2 defa soft format attım ama olmadı birde pyton yükleyemedim ayrıntılı anlatırsanız çok memnun olurum iyi günler :)

istersen pm at beraber yaparız.

suskun3400

Üye
arkadaşlar bende N8 kullanıorum foto video çektığimde nasıl oluorsa kendiliğinden kayboluor sadece pc dn görebiliorm çektiklerimi :( bu sorun neden kaynaklanıor olabilir ?

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bende N8 kullanıorum foto video çektığimde nasıl oluorsa kendiliğinden kayboluor sadece pc dn görebiliorm çektiklerimi :( bu sorun neden kaynaklanıor olabilir ?

kraldostu

Üye
arkadaşlar n8ime şirket epostamı kuramadım pop3 destekli ve sürekli şifre soruyor şirketimin bilgi işlem merkezi ayarlarımı dogruladı ama yine girmiyor napmalıyım?

serseçil

serseçil

Üye
şeffaf widget attım c hafızası oldukça düştü geri almak için ne yapmam gerekiyor.illaki format mi atmalıyım.

by.frozen

by.frozen

Üye
şeffaf widget attım c hafızası oldukça düştü geri almak için ne yapmam gerekiyor.illaki format mi atmalıyım.

at ne olacak ki. Sadece tercihlerin yedeği alınmıyor. Geri kalan herşeyi tekrar uygulayabilirsin

varli34

Üye
Bana okey ve batak oyunları lazım nerden bulabilirim yardımmm...

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

aynısı bendede oldu kardeş virüs bulaşmıştır. Pc ye bağla teli bilgisayara kopyala ve virüs taraması yap hem pcyi hemde teli. Sonra biçimlendir pcye kopyaladığını geri at tele

aakgulum

Üye
arkadaşlar nokia c7 kullanıyorum daha önceden yapmadığı bi hatayı yapmaya başladı telefonuma bağzı programları indirirken nokia mağzadan indiriyo ama yüklemeye başladıktan sonra indirme hatası veriyor bi yardımcı olabilirminiz :(

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar nokia c7 kullanıyorum daha önceden yapmadığı bi hatayı yapmaya başladı telefonuma bağzı programları indirirken nokia mağzadan indiriyo ama yüklemeye başladıktan sonra indirme hatası veriyor biyardımcı olabilirminiz :(

sergen12q

Üye
Merhabalar, ben c6-01 cihazımı yaklaşık 9 aydır kullanıyorum ve cihazım çoğunluğu mesaj bölümü ve internet gezintisinde kendini resetliyor. Telefonuma birçok kez format attım, hafıza kartını çıkardım ama sorunun önüne geçemedim yardımınızı bekliyorum..

35dogu45

Üye
Merhabalar n8 telefonumla çektiğim fotoğraflar galeriye kaydetmiyor yardım edin :(

deniz86

deniz86

Üye
c7 bluetooth ve wireless açamıyorum ve kullanamıyorum lütfen yardım

Üst Alt