Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

ytghan21

Üye
dogum gunumu tek hatrlayan maxicepe tesekkurler

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Belle için güzel bir video player uygulamasi ariyorum(720p de sorun cikarmayacak)

assassin1991

Üye
selam 701-e *#7370# yapdık şimdi tel açılmıyor ne yapa biliriz yardım ederseniz seviniriz

assassin1991

Üye
kardeş yine de olmadı

ogreicom

ogreicom

Üye
arkadaşlar acil lütfen.... Fotoqraf düznleme proqramm silindi nerden bulablrm lisanlısını.... Lütfen bi bilen vardır illaki... Tlfnm c6-01

batusch01

Üye
C601 var bende hafıza kartı şifreleme yaparken bataryayı söktüm şimdi hafıza kartı bozuk yaziyor

ismuail

ismuail

Üye
c6-01 ovi maps ücretsiz deniyor.Bende şuan hiç kontör yok konumlama ayarlarından sadece tümleşik gps yi seçtim bağlantıyı ç.dışı yaptım ama bir türlü bağlanmıyor konumu bulamıyor.bir yardım edin lütfen şunu beceren bi insan varsa burda bi tüm ayarlarını sölyesinde bizde yararlanalım..​

hançer

hançer

Üye
beyler bende nokia c601 var ve yeni yazılım olan belleyi yüklemek istiyorum fakat bir türlü bu yazılımı yükleyemedimkendisinde nokia c6 01 olup annadan belleye günceliyen varsa en ince ayrıntısına kadar anlatabilirmi şimdiden yardımlarınz için teşekür ederim iyi bayramlar

ANIL

ANIL

Admin
arkadaşlar acil lütfen.... Fotoqraf düznleme proqramm silindi nerden bulablrm lisanlısını.... Lütfen bi bilen vardır illaki... Tlfnm c6-01

Evet forumda vardı bende bulamadım şimdi... Yazılımı yeniden yükleyerek yapabilirsin. Telefon ilk günkü haline döner.

beyler bende nokia c601 var ve yeni yazılım olan belleyi yüklemek istiyorum fakat bir türlü bu yazılımı yükleyemedimkendisinde nokia c6 01 olup annadan belleye günceliyen varsa en ince ayrıntısına kadar anlatabilirmi şimdiden yardımlarınz için teşekür ederim iyi bayramlar

2 yol var. Nokia suite ile yazılım güncellemeleri bölümünden yükleyebilirsiniz. http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/nokia-belle-ayni-cihaz-yepyeni-bir-deneyim-599652.html

Phoenix programı ile flash atarak yükleyebilirsiniz. İlk başlarda karışık gelebilir onun için nokia suite ile yüklemenizi tavsiye ederim.

ogreicom

ogreicom

Üye

Evet forumda vardı bende bulamadım şimdi... Yazılımı yeniden yükleyerek yapabilirsin. Telefon ilk günkü haline döner.

2 yol var. Nokia suite ile yazılım güncellemeleri bölümünden yükleyebilirsiniz. http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/nokia-belle-ayni-cihaz-yepyeni-bir-deneyim-599652.html

Phoenix programı ile flash atarak yükleyebilirsiniz. İlk başlarda karışık gelebilir onun için nokia suite ile yüklemenizi tavsiye ederim.
1.Yol için biraz daha yardmcı olurmsnz lütfn aylardr araştrıyrm bulamyrm...=(

ByBoNo

ByBoNo

Üye
facebook mobil uygulamasını m.facebooktan indirip kuruyorum sonra yüklerken hata veriyo şimdi orda 7000 telefonla uyumlu diyo c6 01 le uyumlu değilmi yani belle ilemi alakalı yani genel bi sorunsa çözümü varmı :

fikret3968

fikret3968

Üye
benim sorunum n8 güneş ışığında telefon gelice yada arama yaptığımda eğer güneşi görüyorsa çağrı sonlandırana kadar ekran kararıyor bunun sebebi ne olabilir servise versek çözüm alabilirmiyiz

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
benim sorunum n8 güneş ışığında telefon gelice yada arama yaptığımda eğer güneşi görüyorsa çağrı sonlandırana kadar ekran kararıyor bunun sebebi ne olabilir servise versek çözüm alabilirmiyiz

sensöre gölge geldiğinde ekran kararır arama yapıldığında

fikret3968

fikret3968

Üye

sensöre gölge geldiğinde ekran kararır arama yapıldığında
maalesef sorun tam tersi güneş geldiğinde yapılan çağrılarda ekran güneş ışığı altında tamamen kararıyor

- - - Eklendi - - -

gelen yada giden çağrı

Üst Alt