selam 701-e *#7370# yapdık şimdi tel açılmıyor ne yapa biliriz yardım ederseniz seviniriz
kardeş yine de olmadı
arkadaşlar acil lütfen.... Fotoqraf düznleme proqramm silindi nerden bulablrm lisanlısını.... Lütfen bi bilen vardır illaki... Tlfnm c6-01
beyler bende nokia c601 var ve yeni yazılım olan belleyi yüklemek istiyorum fakat bir türlü bu yazılımı yükleyemedimkendisinde nokia c6 01 olup annadan belleye günceliyen varsa en ince ayrıntısına kadar anlatabilirmi şimdiden yardımlarınz için teşekür ederim iyi bayramlar
1.Yol için biraz daha yardmcı olurmsnz lütfn aylardr araştrıyrm bulamyrm...=(
Evet forumda vardı bende bulamadım şimdi... Yazılımı yeniden yükleyerek yapabilirsin. Telefon ilk günkü haline döner.
2 yol var. Nokia suite ile yazılım güncellemeleri bölümünden yükleyebilirsiniz. http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/nokia-belle-ayni-cihaz-yepyeni-bir-deneyim-599652.html
Phoenix programı ile flash atarak yükleyebilirsiniz. İlk başlarda karışık gelebilir onun için nokia suite ile yüklemenizi tavsiye ederim.
1.Yol için biraz daha yardmcı olurmsnz lütfn aylardr araştrıyrm bulamyrm...=(
ilk olarak nokia suite programını indirmeniz gerekiryor.
benim sorunum n8 güneş ışığında telefon gelice yada arama yaptığımda eğer güneşi görüyorsa çağrı sonlandırana kadar ekran kararıyor bunun sebebi ne olabilir servise versek çözüm alabilirmiyiz
maalesef sorun tam tersi güneş geldiğinde yapılan çağrılarda ekran güneş ışığı altında tamamen kararıyor
sensöre gölge geldiğinde ekran kararır arama yapıldığında
kurduktan sonra telefonunuzu bağlayıp yazılım güncelleştirmeleri bölümüne girmeniz gerekiyor.