arkadaslar telefona 3 parmak formatı atınca ovi magazası haritalar hava durumu ve birkac tane daha programlarım gitti simdi ne yapmalıyım bide garanti bunu yapar mı
flash atmanız gerekir telefon ilk günkü gibi olur.
Buyur kardeşim vardiğim linkteki anlatıma uyarak Symbian belle yi bir daha flashla telefonuna.ya bi türlü bu flası ögrenemedim nasıl yapılıyor ricaetsem anlatabilir misin
ya bi türlü bu flası ögrenemedim nasıl yapılıyor ricaetsem anlatabilir misin
C7 telefonumu Hackledim ve Hackledikten sonra Kablosuz internete hiç bir şekilde bağlanamadım, Soft format atmama rağmen çözülmedi. Nokia Servisine götürdüm merkeze göndermemiz gerekli dediler, 15 günde gelecekmiş, bende bir düşüneyim dedim.
Sizce Hard Format mı atmalıyım, yoksa servisemi götürmeliyim, hard format atarsam garanti bitermi.
c6 01 telefonum durduğu yerde ısınıyor sonra dokunmatik çalışmıyor.bir süre sonra soğuyunca çalışmaya başlıyor. yardımcı olursan sevinirim.
opera ,msn ,youtube downloader ,free unrar,camera lover,sygic diye navigasyon programı[ENGİN];4818772' Alıntı:
telinde neler yüklü
opera ,msn ,youtube downloader ,free unrar,camera lover,sygic diye navigasyon programı
[ENGİN];4820810' Alıntı:
uygulamalara girince mi yapıyor bunu
bende bi C7 var geçenlerde arkadaşın telefonunu incelerken dikkatimi çekti onun Nokia 603 ü var yazılımı ''Symbian Belle Featura Pack'' yazıyodu benim C7 de ise sadece ''Symbian Belle'' yazıyıor,aralarında var var 603 teki belle daha da hoşuma gitti acaba BENİM C7 TELEFONUMA BELLENİ O FEATURE PACK VERSİYONUNU yükleyemezmiyiz bilgi verirmisiniz arkadaşlar teşekkürler...evet
- - - Eklendi - - -
bir kere bilgisayarda modem olarak kullanmıştım usb ile ondan sonra böyle olmaya başladı. Bağlı biraz fazla kalmıştı bilgisayara.
Selamlar Arkadaşlar benim bir sorum olacakbende bi C7 var geçenlerde arkadaşın telefonunu incelerken dikkatimi çekti onun Nokia 603 ü var yazılımı ''Symbian Belle Featura Pack'' yazıyodu benim C7 de ise sadece ''Symbian Belle'' yazıyıor,aralarında var var 603 teki belle daha da hoşuma gitti acaba BENİM C7 TELEFONUMA BELLENİ O FEATURE PACK VERSİYONUNU yükleyemezmiyiz bilgi verirmisiniz arkadaşlar teşekkürler...
hemen hemen aynı şeyler bir iki widget gelir zaten hacklediysen onları yüklemişssindir bir iki iyileştirme o kadar geniş çaplı bir güncelleme değilTeşekkür ederimAman gelsin gelsin
peki şimdiki kullandığımız belle versiyonundan ne gibi farklılıkları olabilir bir bilgin varmı?
Teşekkür ederimAman gelsin gelsin
peki şimdiki kullandığımız belle versiyonundan ne gibi farklılıkları olabilir bir bilgin varmı?