Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

kasva05

Üye
arkadaşlar.benim sorunum şu ;c7 kullanıyorum.telefonun depo hafızasındaki fotoğraflar.fotoğraf menüsünde görünmüyo.fotoğraf yada video yok diyor boş görünüyor.bilgisi Olan varmı

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşlar.benim sorunum şu ;c7 kullanıyorum.telefonun depo hafızasındaki fotoğraflar.fotoğraf menüsünde görünmüyo.fotoğraf yada video yok diyor boş görünüyor.bilgisi Olan varmı

hafiza kartındaki dcim 100nokia klasörüne baktın mı?

tahsin42

Üye
arkadaslar c601 haritaları güncelledm ama pirsman oldum 3 gun gdn sarj 5 saat bile gitmez oldu arka plandaki butun uygulamaları kapatıyorum telefonu sarja takıyorm doluyor hicbir islem yapmıyorum 5 saatte benim batarya bitiyor haritayı sildim şimdi 3 gun gidiyor

---------- Eklendi @ 02:01:17 ---------- Yazıldı @ 01:58:19 ----------

yardm etcek kimse yokmu

larten123

larten123

Üye
arkadaslar c601 haritaları güncelledm ama pirsman oldum 3 gun gdn sarj 5 saat bile gitmez oldu arka plandaki butun uygulamaları kapatıyorum telefonu sarja takıyorm doluyor hicbir islem yapmıyorum 5 saatte benim batarya bitiyor haritayı sildim şimdi 3 gun gidiyor

---------- Eklendi @ 02:01:17 ---------- Yazıldı @ 01:58:19 ----------

yardm etcek kimse yokmu

Appstop programını indir arkada çalışan uygulamaları kapat yararını görürsün:
http://www.maxicep.com/symbian-3-si...app-stop-v1-20-0-s-1-s-3-signed-3-605515.html

varmet

Üye
flash atapken tel çöktü açılmıyo.C6-01 dead flash atmak için dosyalarını nerden bulabilirim. Bi Link atabilir misiniz.şimdiden sağolun

ANIL

ANIL

Admin
flash atapken tel çöktü açılmıyo.C6-01 dead flash atmak için dosyalarını nerden bulabilirim. Bi Link atabilir misiniz.şimdiden sağolun

Navifirm programından indirebilirsin.

kasva05

Üye
baktım ama böyle bi klasör yok dostum

---------- Eklendi @ 21:57:34 ---------- Yazıldı @ 21:53:37 ----------

---------- Eklendi @ 21:57:51 ---------- Yazıldı @ 21:57:34 ----------

tahsin42

Üye
arkadslar c601 belleyi yukledim ovi sosyal aglar diye widget devmlı yüklenemedi hata olustu diyor ne yapmam lazım yardım edin

---------- Eklendi @ 10:56:04 ---------- Yazıldı @ 10:52:03 ----------

belleyi ilk yuklenince cıkan widget ilk yuklenince sorun yok kapatıp acınca yuklenemedi hata diyor yardım edin suit ten yukledm buarada

xpash

Üye
meraba arkadaşlar ben C6 01 BELLE KULLANIyorum ıkı gun once telf guncelleme yaptı microsoft apss ve sosyal aglar guncelledı sonra mesajlar ekrana gelıyor dırek bunu nasıl ıptal edebılırım

turkuaz255

Üye
AradaşLar ben c6-01 kullanıyorum.. indirdiğim mp4leri mp3 e çewirdim attım telfonuma ama müzikleri çalmıyor acaba sorun nedir ne yapmalıyım???

87_basketçi_58

87_basketçi_58

Üye
s.a arkadaşlar.telefonum c6-01 menü tuş ışığı bağzen az yanıyor bağzen de normale dönüyor neden böyle oluyor anlamadım. garantiye verdim 2 kere.sonuç yine aynı.bilgisi olann var mı bu konuda..!

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
s.a arkadaşlar.telefonum c6-01 menü tuş ışığı bağzen az yanıyor bağzen de normale dönüyor neden böyle oluyor anlamadım. garantiye verdim 2 kere.sonuç yine aynı.bilgisi olann var mı bu konuda..!

az yanıyor derken ışık parlaklığımı.

RIZATEKELİ

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]bnm sorunum 'NOKİA MAĞAZA AÇILMIYOR BAĞLANTI SORUNU VAR DİYOR' 2 ay önce belle güncllme yaptm bu sorun ortaya çktı yardm edrsnz sevinirm[/SIZE][/COLOR]

87_basketçi_58

87_basketçi_58

Üye
evet engin kardeş. bazende düzeliyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]bnm sorunum 'NOKİA MAĞAZA AÇILMIYOR BAĞLANTI SORUNU VAR DİYOR' 2 ay önce belle güncllme yaptm bu sorun ortaya çktı yardm edrsnz sevinirm[/SIZE]

mobil veri açıkmı?
[/COLOR]

---------- Eklendi @ 22:47:11 ---------- Yazıldı @ 22:44:47 ----------

evet engin kardeş. bazende düzeliyor

sensör otomatik olarak ışık oranına göre ekran parlaklığıni düşürüp yükseltebilir

krydnsmz

Üye
Merhabalar;
C6-01 Kullanıcısıyım,Telefonum buğün
birden bire güç tasarruf moduna
geçti,neden anlamadım.Güç modunu
kapatıyorum fakat ısrar ile o yeniden
tasarruf moduna geçiyor Bir Türlü çözemedim nedenini.Telefonu Orjinal
ayarlara çevirmeyi denedim fakat yine
olmadı,Hiç birşey yok,her şey normal
iken böyle bir sorun ile karşılaşınca
danışayım istedim yardımcı olabilecek
bir arkadaş varmıdır acaba? Ya da Daha önce böyle bir sorun yaşayan?

---------- Eklendi @ 23:46:21 ---------- Yazıldı @ 23:43:30 ----------

Merhabalar;
C6-01 Kullanıcısıyım,Telefonum buğün birden bire güç tasarruf moduna geçti,neden anlamadım.Güç modunu kapatıyorum fakat ısrar ile o yeniden tasarruf moduna geçiyor:) Bir Türlü çözemedim nedenini.Telefonu Orjinal ayarlara çevirmeyi denedim fakat yine olmadı,Hiç birşey yok,her şey normal iken böyle bir sorun ile karşılaşınca danışayım istedim yardımcı olabilecek bir arkadaş varmıdır acaba? Ya da Daha önce böyle bir sorun yaşayan?
aynı sorun bende de var çozum buldun mu sen arkadaşım .d

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Merhabalar;
C6-01 Kullanıcısıyım,Telefonum buğün
birden bire güç tasarruf moduna
geçti,neden anlamadım.Güç modunu
kapatıyorum fakat ısrar ile o yeniden
tasarruf moduna geçiyor Bir Türlü çözemedim nedenini.Telefonu Orjinal
ayarlara çevirmeyi denedim fakat yine
olmadı,Hiç birşey yok,her şey normal
iken böyle bir sorun ile karşılaşınca
danışayım istedim yardımcı olabilecek
bir arkadaş varmıdır acaba? Ya da Daha önce böyle bir sorun yaşayan?

---------- Eklendi @ 23:46:21 ---------- Yazıldı @ 23:43:30 ----------

aynı sorun bende de var çozum buldun mu sen arkadaşım .d

anna'damısın?

87_basketçi_58

87_basketçi_58

Üye
normal c6-01 lerde öyle bi sorum yok ve arasıra açma kapama tuş ışıklarıda, tuşları lilitleyince açık kalıyor :S

hayalgibi_03

Üye
arkadaşlar benim sorunum ise nokia c7 nin ana ekranında yer alan Seçenek ve Ara yazılarını nasıl simge durumuna dönüştürebiliriz yardımcı olursanız

Üst Alt