arkadaşlar.benim sorunum şu ;c7 kullanıyorum.telefonun depo hafızasındaki fotoğraflar.fotoğraf menüsünde görünmüyo.fotoğraf yada video yok diyor boş görünüyor.bilgisi Olan varmı
arkadaslar c601 haritaları güncelledm ama pirsman oldum 3 gun gdn sarj 5 saat bile gitmez oldu arka plandaki butun uygulamaları kapatıyorum telefonu sarja takıyorm doluyor hicbir islem yapmıyorum 5 saatte benim batarya bitiyor haritayı sildim şimdi 3 gun gidiyor
---------- Eklendi @ 02:01:17 ---------- Yazıldı @ 01:58:19 ----------
yardm etcek kimse yokmu
Appstop programını indir arkada çalışan uygulamaları kapat yararını görürsün:
http://www.maxicep.com/symbian-3-si...app-stop-v1-20-0-s-1-s-3-signed-3-605515.html
flash atapken tel çöktü açılmıyo.C6-01 dead flash atmak için dosyalarını nerden bulabilirim. Bi Link atabilir misiniz.şimdiden sağolun
s.a arkadaşlar.telefonum c6-01 menü tuş ışığı bağzen az yanıyor bağzen de normale dönüyor neden böyle oluyor anlamadım. garantiye verdim 2 kere.sonuç yine aynı.bilgisi olann var mı bu konuda..!
[COLOR=""][SIZE=""]bnm sorunum 'NOKİA MAĞAZA AÇILMIYOR BAĞLANTI SORUNU VAR DİYOR' 2 ay önce belle güncllme yaptm bu sorun ortaya çktı yardm edrsnz sevinirm[/SIZE]
evet engin kardeş. bazende düzeliyor
aynı sorun bende de var çozum buldun mu sen arkadaşım .dMerhabalar;
C6-01 Kullanıcısıyım,Telefonum buğün birden bire güç tasarruf moduna geçti,neden anlamadım.Güç modunu kapatıyorum fakat ısrar ile o yeniden tasarruf moduna geçiyorBir Türlü çözemedim nedenini.Telefonu Orjinal ayarlara çevirmeyi denedim fakat yine olmadı,Hiç birşey yok,her şey normal iken böyle bir sorun ile karşılaşınca danışayım istedim yardımcı olabilecek bir arkadaş varmıdır acaba? Ya da Daha önce böyle bir sorun yaşayan?
Merhabalar;
C6-01 Kullanıcısıyım,Telefonum buğün
birden bire güç tasarruf moduna
geçti,neden anlamadım.Güç modunu
kapatıyorum fakat ısrar ile o yeniden
tasarruf moduna geçiyor Bir Türlü çözemedim nedenini.Telefonu Orjinal
ayarlara çevirmeyi denedim fakat yine
olmadı,Hiç birşey yok,her şey normal
iken böyle bir sorun ile karşılaşınca
danışayım istedim yardımcı olabilecek
bir arkadaş varmıdır acaba? Ya da Daha önce böyle bir sorun yaşayan?
---------- Eklendi @ 23:46:21 ---------- Yazıldı @ 23:43:30 ----------
aynı sorun bende de var çozum buldun mu sen arkadaşım .d