fazla suyunu çıkarmadan sil üstüne bi de kuru birşeyle sil parlar ben hep öyle yapıyorum ama jelatin var rahat yapıyorum sen fazla abartmanokiac601in ekranını ıslak mendille silsem bir şey olur mu

Soru banaysa yok![]()
bende orjinal koruması var yani önceden ıslak mendili sıkıp suyunu akıtsam silsem sonra da kuru mendille silsem bir şey olur mu?
fazla suyunu çıkarmadan sil üstüne bi de kuru birşeyle sil parlar ben hep öyle yapıyorum ama jelatin var rahat yapıyorum sen fazla abartma![]()
bende orjinal koruması var yani önceden ıslak mendili sıkıp suyunu akıtsam silsem sonra da kuru mendille silsem bir şey olur mu?
yenı sürümü yükleyip öyle dene bırde
arkadaslar ovi magazadan oyun veya begendigim programlardan satin almak istiyorum.yapamiyorum.yurt disinda oldugum icin bayagi bi uygun oluyo.bu ovi hattimdaki paradan kesmiyomu oyun parasini? deniyorum deniyorum olmuyo?yardimci olabilecek arkadaslar varsa cevap bekliyorum.simdiden tesekkur ederim.
[ENGİN];4476153' Alıntı:
ters dönüyor derken menüde vidgetler ters durumdamı
Evet kardeşim menüdeki kısayollar ters dönüyor. mesela widgetları seçerkende seçenekler ters dönüyor menüyü aşağı doğru kaydırdıkça ters dönüp donuyor.
benim sorum soft formatla ilgili..bu arada ben afganistanda çalışıyorum burdan n8 aldım ve türkçe menü yüklettim belle güncellemesinde dogal olarak türkçe gitti ve tekrardan yüklettim ama bunları yapmak biraz sorunlu bu ülkede!! bazı şeyleri kendim zor da olsa yaptım (hack gibi) fakat sorun şu ki ;