merhaba benim merak ettiğim bir konu var nokia simbian belleden memnun olan varmı ben yüklediğime bin pişman oldum c6 01 ve n8 00 var yüklemez olsaydım hiçmemnun kalmadım simbian anna buna nazaran daha iyiydi simbian annaya dönmek mümkünmü bileniniz varmı
mesajlar - klasörleri gör- sim mesajlarına gir ordakileri sil sorun çözülecektirC7 son sürüm belle yüklü. Bildirimler kısmında yeni bir mesaj veya güncelleme olduğunda uyarı veriyor ( mesela mesaj simgesi en üstte sürekli yanıp sönüyor ) ama bendeki sorun bu mesaj uyarı işaretinin sürekli olarak orada kalması. Bildirim çubugunu aşagı indirdiğimde mesaj bildirimi yok ama o yanıp sönen işaret olduğu yerde kalıyor. Hatta tüm mesajları sildim ama hala gitmedi. Belli bir süre sonra çok sinir bozucu oluyor. Bu hatayı nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim.
Aynısı bana da turkcellde iken olmuştu. Mesaj klasörlerinin içi bomboştu ve dediğin gibi bildirim barında mesaj yoktu. Daha sonra vodafonea geçtim ve hattım açıldıktan sonra o mesaj simgesi de gitti. Tam olarak çözümünü ben de anlamadım ama sen yine de mesajlar seçenekler klasörü gösterden klasörlerde mesaj olup olmadığına bak. Varsa sil,yoksa yine gel buraya. Elbet bir çözümü bulunur.C7 son sürüm belle yüklü. Bildirimler kısmında yeni bir mesaj veya güncelleme olduğunda uyarı veriyor ( mesela mesaj simgesi en üstte sürekli yanıp sönüyor ) ama bendeki sorun bu mesaj uyarı işaretinin sürekli olarak orada kalması. Bildirim çubugunu aşagı indirdiğimde mesaj bildirimi yok ama o yanıp sönen işaret olduğu yerde kalıyor. Hatta tüm mesajları sildim ama hala gitmedi. Belli bir süre sonra çok sinir bozucu oluyor. Bu hatayı nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim.