Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

turkmen619

Üye
planet 41 o zaman haklısın adamlar bozuk mal satmış sana hakkını ara derim

aleranol

aleranol

Üye
c7 nin kasası ne kadara değişir bilen varmı? bide c7 nin yanındaki çok küçük aralıklardan toz girdi nasıl temizlerim?

srgngrbzz

Üye
c7 nin kasası ne kadara değişir bilen varmı? bide c7 nin yanındaki çok küçük aralıklardan toz girdi nasıl temizlerim?
Serviste temizleme yapıyorlarmış ; bildiğim kadarıyla orjinal kasası 80-90 civarıydı.

aleranol

aleranol

Üye
sağol aynı zamanda o zaten servis yüzünden oldu camında küçük iki nokta çizik ve hem kenarlarında hem ekranında toz var :S

barnas

Üye
arkadaşlar phoneix ile yazılım güncellerken N8 telefonum sustu açma tuşuna basıyorum sadece titriyor yardım edebilirmisiniz ? 33 gündür uğraşıorum çözemedim ..

rockn87

rockn87

Üye
phonexle yne geri yukleye biliyormuşsun biraz araştır sitede var

hadrek

Üye
arkadaşlar nokia c7 de hackleme yaptım ondanmıdır bilmiyorum ama arayan oldumu isminingöremiyorum nerenin ayarını değiştirdim bilmiyprum yardım

ilyas2107

Üye
beyler n8 aldım on gündür kullanıyorum bi problem yoktu usb kablosu ile flash bellege girebiliyodum dosyalara bakabiliyodum fakat bugün giremiyorum kabloyu taktıgımda usb kablosunu cihaza takın diye bi uyarı veriyo pc ya bagladııgmda teli hiç görmüyo bile her formati denedim olmadı ne yapmmam gere teşekkürler

craluser

Üye
benim telefona hard format attım sistemi nokia pc suite ile yeniden yükedim herşey yerli yerinde ama türkçe dil yok oldu nasıl geri getirebilirim...yada nerde bulabilirim

hllrkn

Üye
Merhaba arkadaşlar benim size çok önemli bir sorum olacak. Babam bir Nokia N8 telefon almış hiç yapmayacağı bir şekilde bir adamdan tutmuş almış bu telefonu. Ve telefonu görmeniz lazım olamaz böyle birşey. Menüsü deseniz bir çok eksiği var en basitinden WiFi'sini bulamıyoruz. Bluetooth u açtık o da bir işe yaramıyor ne bizim cihazları buluyor ne de bizim cihazlar onu buluyor ne yapacağız adam edebilir miyiz bu telefonu? Bilgisayara bağlantı kursun diye Nokia Store 'u kurdum o da cihazı göremiyor. Ooof ooof ne yapmamız lazım :(

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Merhaba arkadaşlar benim size çok önemli bir sorum olacak. Babam bir Nokia N8 telefon almış hiç yapmayacağı bir şekilde bir adamdan tutmuş almış bu telefonu. Ve telefonu görmeniz lazım olamaz böyle birşey. Menüsü deseniz bir çok eksiği var en basitinden WiFi'sini bulamıyoruz. Bluetooth u açtık o da bir işe yaramıyor ne bizim cihazları buluyor ne de bizim cihazlar onu buluyor ne yapacağız adam edebilir miyiz bu telefonu? Bilgisayara bağlantı kursun diye Nokia Store 'u kurdum o da cihazı göremiyor. Ooof ooof ne yapmamız lazım :(

Çin malı olmasın o telefon?

hllrkn

Üye
evet sanırım öyle. ve elimizde patlamış oldu sanırım . menüsü falan aşırı dandirik bir de babama yutturmuşlar finlandya malı diye. bende şimdi forumda gezinirken çin malı olduğunu anladım. ancak ne yapacağız ne kamerası 12 mp, ne wifisi var,ne bluetoothu çalşyr o kadar uyduruk birşeyki anlatılmaz yaşanır resmen. Lütfen yardım edin :(

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
evet sanırım öyle. ve elimizde patlamış oldu sanırım . menüsü falan aşırı dandirik bir de babama yutturmuşlar finlandya malı diye. bende şimdi forumda gezinirken çin malı olduğunu anladım. ancak ne yapacağız ne kamerası 12 mp, ne wifisi var,ne bluetoothu çalşyr o kadar uyduruk birşeyki anlatılmaz yaşanır resmen. Lütfen yardım edin :(

Bu durumda yapabileceğiniz tek şey şikayet etmek, yani yasal haklarınızı kullanmak. Bizim yapabileceğimiz herhangi bir şey yok. Keşke olabilseydi, ama maalesef yok.

STaT!C

STaT!C

Üye

Çin malıysa yapacak birşey yok. Orjinal fw veya symbian uygulamaları yükleyemezsin. java oyunlar veya uygulamalar bazıları uyum sağlar. Benimde çin malı iphoneyle tecrübem olmuştu.:vur

hllrkn

Üye
hmm yani telefonun menüsünü falan düzeltmeyeceğiz o zaman. peki arkadaşlar çok teşekkür ederim. İyi paylaşımlar dilerim.

----------Eklendi @ 15:43:36 ---------- Yazıldı @ 15:42:37 ----------

çin malından hep uzak kalmıştık. Babam da ilk defa yaptı bir hata ama büyük hata oldu. Hayırlısı ne diyelim.:)

serinaga

serinaga

Üye
Hadi yaaa ! Keşke bir bilene sorupta alsaydı ... Tüüühh adam kayıptır zati. Nerede bulacaksın ki hak arayasın ...

----------Eklendi @ 15:59:10 ---------- Yazıldı @ 15:58:04 ----------

Arkadaşlar şu SKYPE sorunu belle'de halen çözülmedi mi yaw ???

uzun85

Üye
Selam arkadaşlar bir sorum olacak sizlere
Şimdi telefonum Nokia N8 (Allah belasını versin üretenlerin)
Sorun 1 : Telefon kilitli iken güc düğmesinden kapaniyor nasıl bu hale geldi anlmadim :)
Sorun 2 : Telefonu açtıktan sonra üst üste service error uyarısı alıyorum.
Sorun 3 : Ovi store güncellemesinde indirdikten sonra kurarken tam bitecek derken ekran kararıyor program kapaniyor.
Telefon yurt dısından gelmişti 1 yıl oldu 1 sorunla karşılaşmadim 2 gün önce sorunlar başladı.
Servisi aradım format atılması gerekiyormuş zannımca flash format. Sistem çökebilirmiş öyle diyorlar.
Help me please. Yardım ederseniz sevinirim.

Flash format atabileceğim risksiz bir yöntem varsa söylerseniz sevinirim....

STaT!C

STaT!C

Üye
Selam arkadaşlar bir sorum olacak sizlere
Şimdi telefonum Nokia N8 (Allah belasını versin üretenlerin)
Sorun 1 : Telefon kilitli iken güc düğmesinden kapaniyor nasıl bu hale geldi anlmadim :)
Sorun 2 : Telefonu açtıktan sonra üst üste service error uyarısı alıyorum.
Sorun 3 : Ovi store güncellemesinde indirdikten sonra kurarken tam bitecek derken ekran kararıyor program kapaniyor.
Telefon yurt dısından gelmişti 1 yıl oldu 1 sorunla karşılaşmadim 2 gün önce sorunlar başladı.
Servisi aradım format atılması gerekiyormuş zannımca flash format. Sistem çökebilirmiş öyle diyorlar.
Help me please. Yardım ederseniz sevinirim.

Flash format atabileceğim risksiz bir yöntem varsa söylerseniz sevinirim....

Anna veya daha altı bir sürüm kullanıyorsan v25.07 bunu uygula düzelir belle yüklediysen bu yolu deneme. N8e nasıl flash atılacağı anlatılıyor. http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...atilir-n8-uzerinden-anlatilmistir-441267.html telefonum yurtdışı demissin sakın oviden yazılım yükleme telefonun yabancı dile döner. Benim cihazda yurtdışından alma olduğundan bende yaşadım.Telefonum arapcaya dönmştü.:oke:

zekiefe

Üye
ücretsiz navigasyonla ilgili bilgisi olan varmı model c6-01

Üst Alt