Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

muratcan1905

Üye
merhaba arkadalsar ilk basta wlan dan giriliyordu fakat sonradan hic wlan bulamaz oldu ilk basta yaklasik 15 wlan buldu biri benimdi benimkinden girdim sonradan wlan bulunamadi diyor hic bulamiyor sorun nedir ?

telefonu kapa aç yapmayı denedin mi

Fr3cH

Üye
sagolasin kardes actim kapadim simdi gorunuyor

muratcan1905

Üye

erayhayta

Üye
rehberdekı kısı ıkonlarını nasıl değıstırebilirim ?

muratcan1905

Üye
rehberdekı kısı ıkonlarını nasıl değıstırebilirim ?

rehbere gir değiştirmek istediğin kişiyi aç orada yeşil bir ikon ve yanında ismi yazacak kişinin altta da bilgileri vs o yeşil ikona tıkla görüntü ekle çıkacak oradan yapacaksın.

Tentatvie

Üye
nokia N8 de 8GB lık hafıza kartı taktığımda kasma sorunu yasıorm neden olabilir ?

rasmik18

rasmik18

Üye
ıng koy dılını bak nasıl hızlı yazıyorrrrrrrr

MSTF1981M

Üye
arkadaşım ben güvenlik kodunu değiştirmiştim onuda tekrar hatırlayamadım şuan tlf açamıyorum yardımcı olabilirmisin.

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım bende bu gün güncelleme yaptım ama dil ingilizce oldu bir çaresi yokmu.birde orjinal fabrika ayarlarına geri yüklesek eski sürüme dönermi?

Fr3cH

Üye
arkadaslar setup.exe diye bir dosya kaydettim ama nereye gitti bilmiyorum ?

jolbreyner

Üye
arkadaslar dun sabahtan berı hıcbırsey yapamıyorum tele uygulama oyun ıstege baglı guncellestırmeler dahıl hıcbırsey yapamıyorum sadece muzık atabılıyorum lutfen yardım edın ovı magaza sayfasına gırıyorum telden ındır cıkıyor onu bıle ındırıyorum fakat yuklemıyor butun yukleme calıstıgım uygulama oyun guncellestırmelere de '' dosya bozuk '' dıyor

rasmik18

rasmik18

Üye
ya ben teknelojı hastasıyım ne cıksa alırım 5800 n97 n900 kulandım hıc hosuma gıtmedı n8 gıbı yanı cok gzl telefon tek hard dıske format atsan ovı sorunu ama telefon mukemel e7 oda dusk samsung galaxy vs iphone 4 hıc bırı n8 yanında hıc bsy benım fıkrım bu ılk aldıgımda n8 bozuk cıkdı gerı verdım yenısını aldım sımdı cok memnunum 6 ekran kulanıyorum su anda

jolbreyner

Üye
anladım yardımcı olmayacak galıba kımse tesekkur ederım

arkadas bırı yardım etsın artık yazılımını yenıden yukledım sımdıde turkcesı gıttı ıngılızce oldu ama sorun halen daha devam edıyor

kc_knckmk

Üye
Arkadaşlar noki n8 imin kamerasını açtığımda dokunmatik ekran da ki ortada fotoğraf çekme simgesinin üstünde küçük '' s '' şeklinde hafif kalın iz var. Ne yapmalıyım fotoğraf çekincede öylece kalıyor. Dışarıdan kameranın camına falan bakıyorum temiz hibişi yok. Zaten kamerayı kapatıncada yok kamerayı açınca o iz geliyor. Ne yapmamı önerirsiniz ne dendir.
Lütfen yardımcı olun

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
nokia N8 de 8GB lık hafıza kartı taktığımda kasma sorunu yasıorm neden olabilir ?
taktığın hafıza kartından kaynaklanabilir kardeş taktığın hafıza kartını biçimlendir teli aç kapa hala devam ediyorsa sorun hafıza kartını değiştir veya yenisini al class4 veya class 6 olsun çünkü aktarım hızları ve çalışma kapasitesi n8 tamamen uyumludur....iyi forumlar...:oke:

arkadaşım ben güvenlik kodunu değiştirmiştim onuda tekrar hatırlayamadım şuan tlf açamıyorum yardımcı olabilirmisin.

arkadaşım bende bu gün güncelleme yaptım ama dil ingilizce oldu bir çaresi yokmu.birde orjinal fabrika ayarlarına geri yüklesek eski sürüme dönermi?
kardeş kafana takma git bir nokia shopa yazılım attır yazılımı yenilet hepsi kaybolacaktır kafana takma canını sıkma en temiz yol...iyi forumlar....:oke:

arkadaslar dun sabahtan berı hıcbırsey yapamıyorum tele uygulama oyun ıstege baglı guncellestırmeler dahıl hıcbırsey yapamıyorum sadece muzık atabılıyorum lutfen yardım edın ovı magaza sayfasına gırıyorum telden ındır cıkıyor onu bıle ındırıyorum fakat yuklemıyor butun yukleme calıstıgım uygulama oyun guncellestırmelere de '' dosya bozuk '' dıyor
kardeş ayarlardan uygulamaları kaldırıp yüklediğin bir bölüm var bak sırasıyla dediklerimi yap telefon telefondan ayarlar ayarlardan uygulama yöneticisi uygulama yöneticisinden yükleme ayarları ordan yazılım yükleme tümü ve çev.içi.sertf.kontrolü kapalı olması gerekiyor eğer bu ayarlar tamsa pr1.1 çıktı yükledim diyorsan götür bir nokia shopa tekrar yazılımı yenilet sorun büyük ihtimalle çözülecektir kafana takma sinirini bozma iyi forumlar....:oke:

arkadaslar setup.exe diye bir dosya kaydettim ama nereye gitti bilmiyorum ?
telefonun çalışmasında bir problem yoksa sorun değil kafana takma iyi forumlar....:oke:

Arkadaşlar noki n8 imin kamerasını açtığımda dokunmatik ekran da ki ortada fotoğraf çekme simgesinin üstünde küçük '' s '' şeklinde hafif kalın iz var. Ne yapmalıyım fotoğraf çekincede öylece kalıyor. Dışarıdan kameranın camına falan bakıyorum temiz hibişi yok. Zaten kamerayı kapatıncada yok kamerayı açınca o iz geliyor. Ne yapmamı önerirsiniz ne dendir.
Lütfen yardımcı olun
kardeş şimdi kontrol ettim bende yok dikkat!!!tekrar yazılımı yenilet baktın gene ordaysa servise götür değişim iste...çünkü anormal bir durum iyi forumlar...:oke:

mademan05

Üye
ıphone oyunlarını n8 de oynayabilirmiyiz.bir yolu varmı saygılar

rasmik18

rasmik18

Üye
kardesım bubles olsada kurluyor hacıklmedınse hepsını kurursun yeterkı qt yı yukle kapat telı ac yukle acılck ben kardesımın telefona yapdım oldu ben kendı telefomu hacklemısım 6 ekran yapmısım olmadı ama duzldm oldu sımdı

ıphone oyunlarını n8 de oynayabilirmiyiz.bir yolu varmı saygılar

zaten onun oyunlarının cogusunu oynuyoruzzzzzzzzzzzzzz

mademan05

Üye
yok hacklemedim.sertifika aldım opdadan onunla imzalayıp kuruyorum bazı yüklemeleri.gt yı yükle derken anlamadım.oyunumu yükleyim.saygılaer

serrrkan5561

serrrkan5561

Üye
bencede :D

MSTF1981M

Üye
Arkadaşlar telefonu güncelledikten sonra normal şebeke üzerinden internete bağlanamıyorum web tıklıyorum açmıyor geri çıkıyor.bir önerisi olan varmı şimdiden teşekkürler.

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
Arkadaşlar telefonu güncelledikten sonra normal şebeke üzerinden internete bağlanamıyorum web tıklıyorum açmıyor geri çıkıyor.bir önerisi olan varmı şimdiden teşekkürler.
kardeş normal olan bir durum değil servise götür orda güncelletmeni tavsiye ederim...iyi forumlar..:oke:

• Beğen
Tepkiler: MSTF1981M

Üst Alt