rapstar_bg
Üye
Sorun o değil onu biliyorum mesela 'cep' yazmak istiyorum 2,3,7 ye bastın beş yazdı boşluk bırakıp geçtin bunu düzeltmek istediğinde geri gelirsen kelimeyi tekrardan t9 gibi algilamior.. O kelimeyi silip tekrardan yazman lazım önceki versiyon symbian kullananlar bilir direk tutuyo kelimeyi
Arkadaşlar merhaba.. Ben nokia c7 kullanmaya başladım. telefon bana hediye ve ben hiç bişey anlamıyorum. belle yi yükledim. dil ingilizce oldu. forumdaki yazıları hep inceledim herkes anlatmış bi çok şey Türkçeye cevirmek için ama inanın hiçbi şey anlamadım. firmwire ne cfw ne euro2 ne bunlar nasıl yapılıyo nerden yükleniyo flast atmak ne demek lütfen bana yardım edin. şimdiden çok teşekkür ederim. en kısa sürede yanıtınızı bekliyorum..
Elimizden geldiğince yardımcı oluruz.teşekkürlerşimdi uğraşıyorum yapamazsam yardımınızı isticem =)
merhaba arkadaşlar nokıa x7 kullanıyorum yurtdışından aldım pasaport kayıtlı internette dolaşırken bir anda dondu ne yaptıysam bır turlu ne kapandı nede çalıştı acıl yardım lutfen ekranda sadece site resmi var o kadar hiçbir tuş çalışmıyor...
x 7 nin bataryası yok o nyuzden yardım ıstedım..
nasıl yok iman gücüylemi çalışıyor
[ENGİN];5357389' Alıntı:var temalar bölümünden arama ekranı görüntüsü olması lazım
Zaten tema görüntüsü işaretli orada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?