Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

merhabalar nokia n8 cihazım var fransadan geldi simkilitliydi izmirde açtırdım simkilidini 1.5 yıldır felan kullanıyorum sorunsuz sormak istediğim
cihazımın versiyonunu yükseltmek istiyorum ama versiyonu yükseltince simkilit sorunu tekrar başıma dert açarmı
teşekkürler herkese iyi forumlar..

msti0

Üye
Arkadaşlar mrb benimde bir sorum olacak C7 kullanıyorum. Telefonuma casus yazılım yükleyerek telefon ve ortam dinlemesi yapmışlar. Yeni öğrendim bu yazılımı nasıl kaldırabilirim *#7370# yaparak format attım ama silindimi bilmiyorum bu konuda acil yardım ederseniz çok sevinirim..

[ENGİN]

Üye
hard formatla silinir sanırım

- - - Eklendi - - -

ama magaza redim video duzenleyici vs silinir

msti0

Üye
peki nasıl atabilirim hard formatı

[ENGİN]

Üye
kamera tuşu+ses kısma tuşu+menü tuşuna ve açma kapama tuşuna aynı anda bas tel birkez titreyince açma kapama tuşunu bırak diger tuslar nokia ekranı gelene kadar basılı tut nokia yazısı gelince bırakabilirsin.unutmadan hard format atarken tel kapalı olmalı

Carbide ui ile yaptığım temayı N8 ime kurdum.Telefonu tekrar başlattığımda nokia yazısı çıkıyor sonra tekrar kapanıyor.Lütfen bi yardım edin

ses kısma tuşuna kamera ve güç tuşuna birlikte basıp denedim ama hiçbir şey olmadı nokia yazısı geldi sonra gene gitti.Dead flash mi atmam gerekecek

[ENGİN]

Üye
ses kısma+kamera+menü+power tuşuna basılı tut tel titreyince power tuşunu bırak diger tuşlara nokia yazısı gelene kadar basılı tut yazı gelince bırakabilirsin

benim n8de sorunlu galiba alalı 2 ay kadar oldu aldığımdan itibaren bazen çağrı geldiğinde ekran açılmıyor yan taraftaki kilit açma yerinden kilidini açıyorum ondan sonra cevaplayabiliyorum arama yaptığımda da ekran hemen kararıyor daha kulağıma götürmeden bunu her zaman yapmıyor bazen de herşey normal oluyor.soft format yaptım değişen bişey yok

merhaba arkadaşlar benim cihazım c6-01 mkv uzantılı videoları açıyor ama desteklenmeyen ses diyor ve ses gelmiyor video devam ediyor yardımcı olabilir misiniz acaba bir video player veya bi program eklenti gibi bişey?

c6 01 belle refresh kullanıcısıym.. Sorunum Şu bu t9 yazı yazarken yazdığım bir kelimeyi düzeltmek istediğimde kelimeyi algilamiyo harf harf düzeltmem gerekiyo symbian s60 larda direk kelimeyi tutup * tuşu ile değiştirilebiliyor.. Belle için de böyle birşey mümkün mu acaba teşekkür ediyorum yardımcı olacak arkadaşlara

bende t9 kullanıyorum kelimeyi birkez heceleyince bir daha sormuyor direk geliyo. Ilk kez tanımlıyorsam *'a basınca hafızadaki kelimeleri gösteriyor ve altında hecele çıkıyor rahat yani

Sorun o değil onu biliyorum mesela 'cep' yazmak istiyorum 2,3,7 ye bastın beş yazdı boşluk bırakıp geçtin bunu düzeltmek istediğinde geri gelirsen kelimeyi tekrardan t9 gibi algilamior.. O kelimeyi silip tekrardan yazman lazım önceki versiyon symbian kullananlar bilir direk tutuyo kelimeyi

Arkadaşlar bu bellede widgetlar çevrimdışı modu yapma nerede acaba annada direk soldan geliyordu ?

c7,c6-01 belle fp2 güncellemesi gelcekmi. rfferesh çok gıcık..