CYCLONETR
Üye
denedim olmuyor valla napacam bilmiyorum nokia yazısı cıkıyo başka bişi yok
itunes progamı ile şarkı bilgilerini düzenleyebilirsin bu program aracılığıyla albüm resmi albüm adı gibi şarkıya ait bütün bilgiler düzenlenebiliyor. aynı klasörde topladığın şarkılara aynı albüm ismini verdiğinde telefonda da aynı albümde görünüyor ben öyle yapıyordumArkadaşlar Müzik Çalardaki Müzikler Farklı Farklı Albümlerde Görüntüleniyor Bunları Tek Bir Listede Nasıl Birleştiririm Yada Tek Bir Albümde Nasıl Birleştirirm Böyle Bir PC programı Yada Telefon Programı Varmıdır. Teşekkürler
arkadaşlar ben c7 kullanıyorum mağazadan bi program indirdim tekrar başlatılcak dedi ve kapandı daha açılmadı nokia yazıyo noktacıklar oluyo açılmıyodu bende kapatma tusu kamera tusu falanlı bi format attım sonra bir çok özellik kayboldu ne kadar son güncellemeyi yüklemeye çalışdıysamda olmuyo napmam lazım? telefon sürümünde nokia belle refresh yazıyo ama tarayıcı bile anna sürümünde...
orjinal dosya derken telefonun kendi duvarkağıdı ve zil sesleri var sadece onun dışında bi şey yok. işin kötü tarafı guncelleme de yapamıyorum telefon hafızasının az olması sebebiyle. ovi mağaza yok. resim ve video düzenleyici yok. int.te girrdiğimde geçmiş kaydı tutmuyor.. sinirimden bi gün duvara fırlatmazsam iyidir. navigasyon pusula harita vs uygulamaların hiç biri yok.. yalnız geçen gün aklıma şöyle bi durum geldi. sizin kadar telefon bilgim olmadığı için sadece kendi çapımda düşündüm ve sormak istiyorum. acaba eski yazılımın ustune yeni yazılımı hard veya soft format atmadan mı kurdu bu telefoncu ki telefon hafızam eski şeylerden dolayı boş yeri olmasın ? eskiye dair hiç bi şeyi format atmamışsa ve yeni yazılımını onun üzerine kurmuşsa bu yüzden olma ihtimali var mı ? çünkü telefon hafızasının bilgilerine bakıyorum. 501 mb diğer uygulamalar var diyo. halbuki hiç bi şey yok içinde. 10 tane sms birikse 2 mb hafızadan yiyor ve silmek zorunda kalıyorum hemen. yukarıda bahsettiğim gibi bi ihtimal mümkünse eğer hard format atıp tekrar yazılım yüklesem eski haline döner mi bu telefonum? yani hafızası yine 500 mb ovi magaza uygulamaları haritası vs. tekrar gelir mi yoksa onları da tum işlem bittikten sonra ovi magazadan yuklemem mi gerekiyor ? şimdiden teşekkürler...[ENGİN];5212213' Alıntı:
orjinal dosyalar varmı onu diyorum
orjinal dosya derken telefonun kendi duvarkağıdı ve zil sesleri var sadece onun dışında bi şey yok. işin kötü tarafı guncelleme de yapamıyorum telefon hafızasının az olması sebebiyle. ovi mağaza yok. resim ve video düzenleyici yok. int.te girrdiğimde geçmiş kaydı tutmuyor.. sinirimden bi gün duvara fırlatmazsam iyidir. navigasyon pusula harita vs uygulamaların hiç biri yok.. yalnız geçen gün aklıma şöyle bi durum geldi. sizin kadar telefon bilgim olmadığı için sadece kendi çapımda düşündüm ve sormak istiyorum. acaba eski yazılımın ustune yeni yazılımı hard veya soft format atmadan mı kurdu bu telefoncu ki telefon hafızam eski şeylerden dolayı boş yeri olmasın ? eskiye dair hiç bi şeyi format atmamışsa ve yeni yazılımını onun üzerine kurmuşsa bu yüzden olma ihtimali var mı ? çünkü telefon hafızasının bilgilerine bakıyorum. 501 mb diğer uygulamalar var diyo. halbuki hiç bi şey yok içinde. 10 tane sms birikse 2 mb hafızadan yiyor ve silmek zorunda kalıyorum hemen. yukarıda bahsettiğim gibi bi ihtimal mümkünse eğer hard format atıp tekrar yazılım yüklesem eski haline döner mi bu telefonum? yani hafızası yine 500 mb ovi magaza uygulamaları haritası vs. tekrar gelir mi yoksa onları da tum işlem bittikten sonra ovi magazadan yuklemem mi gerekiyor ? şimdiden teşekkürler...
hard format atayım mı peki ? flash tan sonra telefon hafızam düzelir mi düzelmezse bi çaresi var mıdır abim ?[ENGİN];5242929' Alıntı:
en ıyısı flash atman
hard format atayım mı peki ? flash tan sonra telefon hafızam düzelir mi düzelmezse bi çaresi var mıdır abim ?
Arkadaşlar daha doğrusu bilenlere duyrulurSorum şu store.ovi.com adresinde bulunan Fly Turkish adlı Türk Hava Yollarına ait yazılımı Nokia C6-01 Belle Refresh yüklü telefonuma yüklemeye çalışıyorum. Dosya indiriliyor ancak tam yüklemeye geçecekken indirme başarısız diyor ve tekrar yüklemeye başlıyor. Bu programı nasıl kurabilirim, sis veya sisx dosyasını nerden bulabilirim. Bilen arkadaşlar var ise yardımlarını bekliyorum.
qt ne _ ya indiriyor. İndiriyor. Sonra indirme başarısız tekrar deneyin diyo en az on kez denedim[ENGİN];5243478' Alıntı:
sis veya sisx dosyalı zaten uygulama sanırim qt bileşenli
qt ne _ ya indiriyor. İndiriyor. Sonra indirme başarısız tekrar deneyin diyo en az on kez denedim
bataryanın az kaldı uyarı sesini değiştirebiliyor muyuz ???
keşke olsaydı saolun teşekkürler[ENGİN];5243711' Alıntı:
değiştirmekten kastın baska bir ses ise hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?