Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

bimeksten sıfır aldım ve kutunun jelatinini ben açtım

arkadaşlar c6-01 telefonu belleye güncelledim fakat telefon kendi kendine arama yapıyor ekran titriyor telefon bozulmuş durumda. annaya tekrar nasıl çeviricem garantisi gitmeden. veya nasıl düzelir telefon?

[ENGİN]

Üye
arkadaşlar c6-01 telefonu belleye güncelledim fakat telefon kendi kendine arama yapıyor ekran titriyor telefon bozulmuş durumda. annaya tekrar nasıl çeviricem garantisi gitmeden. veya nasıl düzelir telefon?

tele *#7370#ile soft format atıp hafıza kartını biçimlendir öncelikle

peki bunu yapınca resimler ve rhber silinirmi? rehber sime kayıtlı deilde

insanlar telefonumdan mesaj attığımda ya göndermiyor ya da göndermeyi 1-2 dk erteliyor bunun çözümü nedir bir yardım edin hele.Ben önce sorunun avea da olduğunu düşündüm ama türksel de de aynı şeyi yaptı napacauk şimdi ??

[ENGİN]

Üye

microsoft apps yüklümü?

- - - Eklendi - - -

[ENGİN];5229898' Alıntı:

microsoft apps yüklümü?

ya yüklü ama uzun basılı tuttuğumda sil seçeneği yok silemyom yani

[ENGİN]

Üye
yùklemelerden yapıyorsun dimi?

orda gözükmüyo işte microsoft apps diye menüde var ordan silemiyom

[ENGİN]

Üye
pixel enables diye bir dosya varmı yüklemelerde

yok malesef yeni güncellmelerde microsoft apps gözüküyo kuruyummu onuda sonra silmeyi denerm

tamam bi yere kaybolma yükleyip kaldırıp geliyom

Arkadaşlar telefonuma Effect Yüklemek istiyorum bütün konuları dolaştım ama bir türlü yapamıyorum telefonumu belle refresh yükledim ve hackladım yani nasıl yaparım teşekkürler.

mrb benim c0-01 telefonumun gelişmiş güncelleme var dedi telden ok dedim açılıp kapanıp beyaz ekran geldi sonra acılmıyor bir türlü ekranda nokia yazısı dondu kaldı

aksitman

Üye
hafıza kartını n8 okuyor ama hafıza kartı okuyucusu ve mp3 okumuyo nasıl okutturabilirim