Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

hocam ne yalan söyliyim telefonu tam olarak çözemediğim için önceden hangi programlar vardı hangileri yeni geldi bilmiyorum açıkcası sorunum hakkında ne yapabiliriz ?

- - - Eklendi - - -

nokia belle refreshe aldığım tarihe güncelledim fabrika ayarlarını geri yükledim sorunum yinede çözülmedi

[ENGİN]

Üye
tema efektini kapat ve başka bir tema seçerek deneme yap

asteg_34

Üye
iyi akşamlar arkadaşlar ben c6 01 kamerada sorun var gece resimleri iyi çekmiyor flaş olduğu halde yardımcı olursanız sevinirm asteg

Hocam hepsini denedim telefoncuya format attırıp tekrar 111.040.1511 sürümünü yüklediler ama sorunum hala çözülmedi garantiye göndrmek istiyorum ama güvenemiyorumda deneyeceğimiz başka yöntem varmı ?

- - - Eklendi - - -

soft formatı deniyorum tekrardan 10 dk oldu hala nokia yazısı duruyor açılması bu süre anormal degilmi

ZUHABEY

Üye
Yurtdisindan Nokia N8 getirttim.Bugün sim kart kaydı yapılamadı diye bir uyarı geldi.Konu hakkında yardimlarinizi bekliyorum.

Bende de aynı problem var.

c6-01 kendi çektiği video ları oynatmıyor oynatsa bile sistem hatası veriyor yardımcı olabilecek varmı ?şimdiden teşekkürler

ata132

Üye
c7 de telefonu hackledim sertifika da şimdide tarih ve saatle ilgili hata veriyor tarihi geri almayı denedim olmadı

s.a arkadaşlar..belle n8de microsoft office güncellemesini yaptım.yaptıktan sonra senkronizasyon bozuldu rehber gitti..çalışmıyor senkronizasyon .birde mesaj göndere bastığımda giden kutusuna atmaya başladı bu sorunlarla karşılaşan varmi. Ne yapmak gerek YARDIM

merhaba arkadaşlar.. c6-01 telefonuma aylar önce koydugum kilit kodunu unuttum. kapandığında tekrar açamadım. yuzlerce kez denedim bi sürü kombinasyon. phoenix ile flash atmak istedim. usb rom sıkıntısından dolayı program tlfnu görmedi. telefoncuya verdim halletti. dun akşam aldım kurcaladım biraz. öncede versiyon symbian belle idi. telefoncu symbian belle refresh kurmuş. titreşim berbat. ayrıca en önemli sıkıntım c: hafızası konusunda. önceden tlfnda 2000 mesajım varken bile 100 mb küsür boş yer vardı c: hafızası üzerinde ayrıca bi sürü uygulama ve oyun da kuruluydu extra olarak. telefoncudan aldıktan sonra telefonu ilk açtıgımda ekranda c:hafızası az bazı öğeleri silin diye uyarı verdi. o kadar baktım ama silinecek bi dosya da yok c: üzerinde. hepsi boş görünüyo.oyun ve uygulama bile kurmadım daha halbuki. şu an boş yerim 2 mb sadece. elimde symbian anna yazılım var şu an phoenix tlfnumu da görüyo. acaba anna ya yukseltme ye yapsam sorun düzelir mi. ya da hiç yukseltme yapmadan başka bi çözüm var mı c: üzerinde yer açmak için? şimdiden teşekkürler...

[ENGİN]

Üye

yuklemelerde neler var?

arkadaşlar ben yeni aldığım n8 i kurcalarken batarya şarjını gösteren yerin yan tarafına mesaj işareti çıktı. Ve hep yanıp sönüyor. Kapanmıyor napmam gerek yardım.

[ENGİN]

Üye
arkadaşlar ben yeni aldığım n8 i kurcalarken batarya şarjını gösteren yerin yan tarafına mesaj işareti çıktı. Ve hep yanıp sönüyor. Kapanmıyor napmam gerek yardım.

sim mesajlarının dolu olduğunu gösterir mesajlardan sim hafızanı temizle

yüklemeler derken ?? c: içindeki önceki yuklemelerim mi ? yoksa şu andaki yüklü uygulamalar mı ?
[ENGİN];5205859' Alıntı:

yuklemelerde neler var?

ustat4

Üye
slm kolay gelsin benim n8 telefonum var ve kilit kodunu unuttum netde biraz araştırdım flash atınca düzeliyormuş ama flash işi sanırım biraz tehlikeli bi işmiş düzgün atılmazsa telefon kople gidebilir felan yazıyor bu arada telefona netden okudugum gibi zor reset attım
bana bu konudayardımcı olabilecek varmı?
flah atmam zorunlumu?
eğer zorunlu ise ne yapmam gerekir?
flash nasıl atılır ve ne gibi programlar gerekir?
forumda konunun oldugunu biliyorum ama gereken programların güncel olup olmadıgını bilmedigimden soruyorum

[ENGİN]

Üye
konular güncel korkmana gerek yok flash atarken diyelimkı tel öldü ölü flash atarakta cihazi kurtarabiliyorsun