Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

ANIL

Admin
nokia ovi yi indrdm pc ye tlfnuda pcye baqldm fakat hangi modda baqlnmam gerekiyo pcye ... Pc var nokia ovi var depolama var ... Hpsni denedm ama grnce araçlarda güncllştr çkmyo=(

Nokia suite programını indirmeniz gerekiyor. Ovi modunda bağlamalısınız. Telefonunuzda şuan yüklü sürüm hangisi? *#0000# yaparak öğrenebilirsiniz.

okan_57

Üye
lütfen yardımcı olun. mobil tv yi nasıl yükleyebilirim. telefon nokia c7 vodafone hattı ...

ogreicom

Üye
çok saol kardeş hallettim=) allah razı olsun

Nasıl değiştirmeye çalışıyorsunuz? Yazılımın içine gömerek ve program ile değiştirilebiliyor...

cihaz hackli. Font zoomer yada dosya içindeki ttf yazı biçimlerini değiştirerek denedim hatta flipfont isminde program denedim olmadı be bilader..sence Nerde hata olmuş olabilir

ytghan21

Üye
Selam,Ben dun telefon rahatlasın dıye *#7370# yaptım 5 10 dakka nokıa yazısı çıktı sonra sorunsuz açıldı.Önceden uygulama yuklerken veya kaldırırken nerden baksan 1 dakika beklıyodu bende normali öyle sanıyordum.Ama bugun formattan sonra bi baktımki hemen annda yuklıyo siliyo sizdede öylemi

formattan sonra hızlanması doğal birkaç güne uygulamaları yükledinmi ağırlaşmaya başlar yine

ytghan21

Üye
Sa bu fmobi son versiyonu(3.03) dahil bi sure sonra kapaniyo yokmu bi cozumu

banada yardım edin nokia c6-01 kilit kodumu unuttum nasıl kırabilirim kilit kodunu

Nokia C7 Telefonumun dili ingilizce :S Nasıl türkçeleştirme yapabilirim ?

Arkadaşalr bildiğiniz üzere n8 ve bazı telefonlara nokia belle refresh geldi bende n8 kullanıcısıyım 2gündür telefonumu suite olsun telefondan olsun güncellemeye çalışıyorum ama güncelleme yok diyor bunu nasıl çözebilirim?

acill yardım edin c6-01 de çekilen fotoğraflar hafıza kartına katdedilio ama hafıza kartında bulamıyorum yardımm plsss

anyroom

Üye
arkadaslar ben nokia 603daha yeni guncelledim bazi oyunlari acmiyo veya sertifika hatasi diyor ayrica mb yuksek olanlarida indirmio ne yapmaliyim bi yardim edin

- - - Eklendi - - -

arkadaslar ben nokia 603daha yeni guncelledim bazi oyunlari acmiyo veya sertifika hatasi diyor ayrica mb yuksek olanlarida indirmio ne yapmaliyim bi yardim edin

Hocam yardımınıza ihtiyacım var.Yaklasık 2.5 hafta önce 0 C6 01 telefon aldım orjinal yazılımının üstüne son çıkan sürüm nokia belle refresh kurdum ve sorunsuz calısıyordu.Bir kaç güncellemeden sonra yeni programlar geldi yalnız söyle bir sorunum oluştu.Oturum üzerinden mesajlaşırken mesajı gönderirken ekranda anlık bir beyazlama gelip gidiyor bunu neden yapar sorunu nasıl halledebiliriz?Telefonu aldığım yerle konuştum ve garantiye göndrebileceklerini yazılımdan kaynaklandığını söylediler buda benim işime gelmedi kendileri belli bir ücrek karşılığı yazılımı tekrar yükleyeceklerini söylediler sorun ortadan kalkarmı?bu durum 0 alınmış bir telefon için benim açımdan baya can sıkıcı hale geldi yardımcı olursanız sevinirim

[ENGİN]

Üye
acill yardım edin c6-01 de çekilen fotoğraflar hafıza kartına katdedilio ama hafıza kartında bulamıyorum yardımm plsss

dosyalar+hafıza kartı+dcmı +100nokia klasöründe

- - - Eklendi - - -

teline bir soft format at önemlı dosyaların yoksa

- - - Eklendi - - -

hangi güncellemeler geldi ve programları yazarmısın.