Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

ANIL

Admin
bunu yüklersem garanti gitmez mi ?,anna yamı dönsem acaba

servislik bir durum olursa tekrar orjinal sürüm yükleyip verebilirsin. belle daha performanslı istersen ilk soft format at telefon rahatlar...

tmac21

Üye
hard attım,111.30.610 moviestar spain v5 yükledim son belle güncellemesi,türkçe sürümü yok ingilizce var onu yükledim,türkçe dilini nasıl yüklerim ?

ytghan21

Üye
Bnm c6 01 d müzik çalar wıdgetı ve baska wıdgettlerde kaybolmuş az bısıy kalmış.haa bı kez koyunca orda gozukmıyomuşş çözdum ışı )

Arkadaslar c6-01 var. telefonla internette geziyorum bir msj geliyor bakıyorum cevap yazıyorum gonder diyorum anında beklemeye alıyor mesajı sonra tekrar gonder diyorum o zaman gonderiyor bazen normaldede yapıyor bu sorunu canımı sıkmaya basladı artık. Yardımcı olursanız cok sevinirim simdiden tesekkürler.

- - - Eklendi - - -

birde telefon 3gli olduğu halde 3g simgesi hc cıkmıyor hep e işareti var ne yapmalıyım?

[ENGİN]

Üye
3g modunda girmelısin internete şebeke modundan değiştır.ayrıca mesajların beklemeye alınması microsoft apps yüzünden yapabilir.

ytghan21

Üye
Sa.. Bnm c6 01 var belle evde kablosuz net var bn o modemı telegoma tanıtarak modemden uzak olldugum yerlerde telefonu modem olarak kullanacagm program var mı?

c6-01 belle tel hızlandırmak istiyorum ne yapmam lazım?

ytghan21

Üye

meraba bn o programı gördüm dun onn için yazdım hatta. O bnm dedıgm gıbı oluyomu pek anlamadımda ben telefonu evdekı moddem olarak kullanarak uzak yerlrrde laptoptan baglanabılırmıyım bıde uceretsz mi ovide ücretlıde

- - - Eklendi - - -

c6-01 belle tel hızlandırmak istiyorum ne yapmam lazım?

yavasmı ki nne yaparken yavas bnm hızlı.belle c6

Herkese selamlar şimdi benim sorunum var Telefon modelim Nokia N8 telefona ben hard fprmat atmıştım ve format sonrası ovi & foto ve video düzenleyici gitmişti daha sonrasında ben usb ile telefonu bağladım ve ovi suite den belleyi geri yükledim oldu ovi felan geldi ama dil ingilizce oldu bende araştırdım türkçe dil paketini n8 için buldum phoneix ve navifarm programları kullandm navifarm ile dosyayi indirdim P.files den RM-596 klasörü açtim daha sonrasında işte phoneix ile dili flash lamaya basladm fakat bir hata verdi o hata memory 16g di onu sildm tekrar denedm basladı flash lamaya sonra ekranda error demeye basladı tel reset atmıstı kndini mode nokia yazdı ve ekranda 100 & 90 & 80 diye düstü sonra telefonn yan ısıgı yandı söndü ve olan oldu telefon kapandı acılmadı sadece power tusuna basıyorum titriyo kaliyo okadar hard formatta denedm olmadı nerde yanlış yaptm bilmiyorum ama Esir.exe arkasım sennde basına gelms sen sorunu nasl cözdn banada bilgi verrmsn cnki servise verdm yapamadılar tel 2 el zaten oy zden teknik servis yazılım denems olmamıs simdi sen nasıl yaptın bna bi yardımcı olurmusun rica etsem cevap bekliyorum simdiden teşekkür ederim.

denjavu

Üye
arkadaslar elınde c6-1 marka telefon anakartı modelı olan varmı bılen anakart arızalı denıyor bılenvarsa bıyerden sıparıs vermek ıstıyorum servıs 200 dolar cekıyor telefonun fıyatı 200 dolar bıle degıl

[ENGİN]

Üye

ölü flash atmalısın

- - - Eklendi - - -

telı düşürdün mü naptın?

manyaqqq

Üye
merhaba arkadaslar hepınızı saygı ıle selamlıyorum c601 kullanııcsıyım tel hacklı roomlar falan hersey yuklu ama
ses ıstedıgım gıbı deıl
http://www.maxicep.com/s-3-sistem-m...sesini-50-kadar-arttiran-bir-yama-625788.html

konusunda c nın ıcersıne patch klasorunden bahsedılıyor bende o klasor yok
ama patcher prog yuklu ıcersınde uygulama bıle var

sımdı bu klasore dosya atmam gerekıyor
bulamadım o klasoru
dosya yonetıcısı var ındırdım x plore dıye ondada bulamaıdm yardımcı olursanız sevınrım
koly gelsın

beyler benim c7 var çok donuyodu format attım şimdi mağaza yüklenmiyor int çok donuyor acil yardım

merhaba benim tlf bataryası 1 gün ancak gidiyordu servise yolladım 5 aylık tlf(n8) servis test etmiş bataryayı değiştirme kararı almış 1 hafta sonra cihaz geldi batarya değişim gördüğü yazıyor servis kağıdında ama ne hikmettir batarya gine 1 günü zor aşıyor

kasva05

Üye
arkadaşlar cihaz c7-00 1.)nokia belle yazılımı telefon bulamıyor.2.)fotoğraflar menüsünde fotoğraflar güncellenmiyor ve sadece video görünüyor.fotoğraf görünmüyor.ve ayrıca Allah belanı versin nokia dahada işim olmaz son nokia.

skorp42

Üye
nokia c7 telefonum var bi ara telefon kafayı yedi takıldı bende fabrika ayarlarına geri dön herşeyi sil dedim herşey tmm düzeldi telefon fakat bu sefer telefenda menüye girme tuşu , yanındaki tuşlar , kamera foto çekme tuşu , kilit açma kapama tuşu ve ses tuşları kısaca tuşlar çalışmıyor ne yapmalıyım . İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

beyler benim c7 var çok donuyodu format attım şimdi mağaza yüklenmiyor int çok donuyor acil yardım
arkadaşım çok yanlış yapmışsın. Sen telefona hard format, diğer bir adıyla üç parmak formatı atmışsın. Böyle telefonlara bunu yapınca açılışta kurulan programlar kurulmuyor. İstersen internetten sis olarak bul yinede kuramıyorsun. Senin tek yapacağın işlem telefona şuan kullandığın yazılımı bir daha kurman. Bunun için forumda anlatımlar mevcut. C7 veya c6-01 farketmez. Flash atma yöntemi diye arat bulursun

10 gün önce yeni c6-01 telefonu aldım ve sarjı çok çabuk bitiyordu bu gün bi deneme yaptım acaba kaç gün sarj gidecek diye deneme saat gece 03.30 da sarja koydum 12.30-13.00 da sarjı bitmişti kapanmıstı ve telefona hiç ellemedigim halde yani yaklasık 10 saat dayanıyor sarjı acaba bi bozukluk var mı? lütfen cevap verinn