Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

arkadaşlar
bizim telefonlardaki nokia haritalarda rakımı nasıl öğrenebiliriz
baktım bulmadım ne kadardır da kullanıyorum
lütfen yardım edin

sado826

Üye
N8'e yükledigim saat, müzik çalar, radyo widgetini yüklü uygulamalar kısmında bulunmadıgı için kaldıramıyorum acaba ne yapmalıyım ?

ytghan21

Üye
slm beyler bnm tel nokia c6 01 belle en basda altta 3 seçenek oluyoor ya ama annada 2 oluyor belleyı temalarla annadakı gıbı yapma ımkanı var mıı

slm beyler bnm tel nokia c6 01 belle en basda altta 3 seçenek oluyoor ya ama annada 2 oluyor belleyı temalarla annadakı gıbı yapma ımkanı var mıı

hocam naptın sen ya ben extra buttons kullanıyorum 7 tane var bende ama ortadaki görünmesin 2 tane olsun diyorsan madness'in yaptığı bir mod vardı ona bir bak derim.

ytghan21

Üye

hocam naptın sen ya ben extra buttons kullanıyorum 7 tane var bende ama ortadaki görünmesin 2 tane olsun diyorsan madness'in yaptığı bir mod

vardı ona bir bak
derim.

Ya hanı annada 2tane varya büyük onlar çok hosuma gıdıor sırf onn ıcn anna yapmayı dusınıyorm

- - - Eklendi - - -

Ya hanı annada 2tane varya büyük onlar çok hosuma gıdıor sırf onn ıcn anna yapmayı dusınıyorm

bıde ana ekran geçişlerı dırek gecıyor bnnnn ızledğim bazı videolarda yavas ve daha güzel geecıyor bıde anna saat vıdgetı lazım tesekkurler

ytghan21

Üye
bana öyle güzel bi tema lazım bıde su basdakı 3 tusu annadakı gıbı 2 tuş yapmam lazm yrdmcı olurmusunuz.k.b forumu fazla blmıyoru m ney nerrdedır link atabılırsenız çok ıyı olur tesekkurler

ytghan21

Üye
teşekkur ederm . Şu ıkı tuş ışını bılıyor musun

konuya baksa görecekte bakmıyorki ziyaret mesajı atmayı dene

ytghan21

Üye
o nsıl atılıyor sennde basını agrıttık k.b

Yok estagfurullah profine gir orda görürsün zaten

ytghan21

Üye
beceremddm ya boşver annaya cevrcemde gözum korkuyor. Flash at falan .bıde bu tus kılıdı tuşu telı aldıktn ıkı gun sonra gevsemeye basladı sendede öyle mı

ben dönme derim hatta sen o tuşları çoğalt extra buttons yükle tuş kilidi tuşunu kullanmana gerek kalmaz o tuş ince çok kullanınca deforme oluyor.

Arkadaşlar n8 için bu n9 da ki gibi ekrana iki kez tıklayıp tuş kilidi açan program/dosya vardı .Sitede aradım ama bir türlü bulamadım yardım eder misiniz?

ytghan21

Üye
Arkadaşlar n8 için bu n9 da ki gibi ekrana iki kez tıklayıp tuş kilidi açan program/dosya vardı .Sitede aradım ama bir türlü bulamadım yardım eder misiniz?

gecen gun rastlamsdm ama ıkı kez deılde ıkı parmakla aynı anda dokununca acan vardı onu dıyorsan bı bakarm

serinaga

Üye
Arkadaşlar daha önce soruldu mu bilmiyorum ama youtube videolarda N8'i wp arayüz yapmışlar. Sanırım SPB mobile ile yapılmış ama harika görünüyor. Link aşağıda. Bilgisi olan var mı ki ?