Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

ghost199

Üye
Nokia n8 için Mesaj yazma klavyesını buyutmenın bır yolu var mı yanı sızce temalar ıle kalınlastırılabılıyor bı ıphone yada ne bılım ona benzer bır tema bulsam onun klavyesı gıbı olabılır mı?

Klavyeler sistem dosyasıdır. Tema ile alakası yoktur. Hangi temayı yüklerseniz yükleyin sadece klavye tuş renkleri değişir anca. Başka hiçbir şeyini değiştiremezsiniz. Aslında bence n8 klavyesi çok güzel ben kendim 5800 kullanıcısı olarak telefonu hackledim ve n8 klavyesi kullanıyorum. Bu 5800 için var. 5800 orjinal klavyesi n8 e göre biraz daha büyük. Fakat n8 için 5800 klavyesi varmı dır bilemem.

C6-01 telefonumda nadir olsa da ana ekranda widgetler ani resetleme yapıyor.ekranlar arası geçiş yaptığımda yeniden yükleniyor.genellikle internet radio dinlerken oluyor.program kapanıyor ve ekranlar telefon yeni açılmış gibi yeniden yükleniyor..ekranda hava durumu widget vardı kaldırdım.sorun başka neden olabilir? cfw yüklü telefon yeni formatlı herşey temiz..

[ENGİN]

Üye
internete bağlanan cınsten mı vidgetler

aynı sayfada müzikçalar,internet radio widget ve hava durumu widget var.

mdczrr

Üye
slmmm.. ben tlfona fmobi v3.2 yükledim ilk başdan soun yoktu ama şimdi giriş sayfasından şifremi falan yazıyorum sonra w.ndow.location.herf diye uzun bi yazı çıkıyor ve açılmıyor ne yapmam lazınn.yardımcı olurmusunuzzz..

[ENGİN];4892541' Alıntı:

onları kaldırıp diger widgetlerden yukleyip denemen gerekir aynı şekilde yeniden yükleme yapıyormu diye

öyle deniyorum bir de şimdilik sorun yok gibi.tekrar olursa olabiliyorsa başka çözümler de üretiriz.teşekkürler

- - - Eklendi - - -

malesef facebook ta giriş API larıda bir değişiklik yapıldı.Bu yüzden bu sorunu gidermek adına yeni bir güncelleme yapıp Nokia Mağaza'ya gönderecekler.bizde buraya düşünce indireceğiz. şimdilik yapacak pek birşey yok gibi

keerdur

Üye
c6 01 . Telefondan pcye internet veriyorum ama bir kaç dakika sonra internet kesiliyor. Telefonu modem olarak kullanı işaretliyorum ama Ovi suiteye otomatik olarak geçiyor.

bmw4x4

Üye
Selam arkadaşlar benim N8 C sürücüsü 250 mb dan 60 mb boş alan kaldı bu c sürücüsü birden nasıl doldu böyle anlamadım gereksiz şeyleri nasıl silicem yani nasıl doldu ne var bilmiyorum, ben hep diğer 16 GB lık olana kuruyorum herşeyi anlamadım bilen varmı..

drsphex

Üye
slm arkadaşlar, c6-01 belleye güncelledim ancak türkçe olan telefonum oldu ingilizce ve dil bölümünde türkçe yok napcaz bi yardım lütfen. bu işlerdede pek iyi diilim

slm arkadaşlar, c6-01 belleye güncelledim ancak türkçe olan telefonum oldu ingilizce ve dil bölümünde türkçe yok napcaz bi yardım lütfen. bu işlerdede pek iyi diilim
Nereden güncellediniz telefondan mı? bilgisayardan mı?

parolax

Üye
mrb arkadaşlar c6-01 telefonumu servise gönderdim ancak geri geldiğinde hiç bir uygulamayı yükleyemedim hacklemem mi gerekiyor diye düşündüm ama şuan yüklemeye çalıştığım uygulamaları daha öncede haclemeden kurmuştum birde xplore uygulamasını yükledim güvenlik sebebiyle çalıştırılamadı uyarısı aldım. lütfen yardım edin

ilk önce tuş takımından *#7370# yi tuşlayarak telefona format atın. Hafıza kartına format atın. Daha sonra sorununuz çözülecektir. Şunuda hiçbir zaman unutmayın. Bir telefon servisten geldikten sonra o telefona hafıza kartı takmadan kesinlikle hafıza kartını formatlayın. Bu arada hafıza kartını bilgisayardan formatlarsan daha sağlıklı olur.

parolax

Üye

suan dediğini yapıyorum yaklasık 10 dakikadır telefonda sadece nokia yazıyor format cok uzun mu sürer

- - - Eklendi - - -

dostum formatı attım hatta telefonu hackledim bu işlemlerden önce sertifika hatası veriyordu şu an ise dosya bozuk hatası veriyor ben bu işin içinden çıkamadım

- - - Eklendi - - -

dostum formatı attım hatta telefonu hackledim bu işlemlerden önce sertifika hatası veriyordu şu an ise dosya bozuk hatası veriyor ben bu işin içinden çıkamadım

[ENGİN]

Üye
unsıgned uygulamaları yukleyemezsin zaten hacksiz

c601 ile sensörlü oyun oynayamıyor um

n8 ilk çıktığında aldım. Garantisi
bitmek üzere. Bende hacklemeyi
düşünüyorum. İnternetten baktım
okuduklarım pek sağlıklı gelmedi
açıkçası. Bana bi yardımcı olsanız.
Güvenilir midir nasıl yapacam ben bunu falan ?

Öncelikle merhabalar,

Biraz araştırdım fakat bir sonuç bulamadım.C7 telefonum var ve uzun zamandır belle güncellemesi gelmedi.Hatta bugün nokia'ya bir mail attım bu konu ile ilgili.Araştırmalarım sonucu flash atmak diye birşey ile kaşılaştım.Mazur görün acemiyim bu konularda.Flash haricinde yapılabilir mi ? Yapılamaz ise flash ile nasıl yapılır ?