AliHadiOzturk
Üye
bu yok dostum zaten resimdeki ıphone klavyesi c6da böyle olmaz ekran boyutu itibari ile ama swype deneyebilirsinArkadaşlar aynen bunu gibi bir klavye istiyorum nerden yapabilirim program felan varmı acaba ?
buna benzeyende olabılir
bu yok dostum zaten resimdeki ıphone klavyesi c6da böyle olmaz ekran boyutu itibari ile ama swype deneyebilirsin
mesajlarda Quewerty klavyeyı secebilıyorsun zaten
böyle bir klavyeyi ancak smart keyboard uygulaması ile elde edebilirsin oda android için varbende haftalardır buna benzer bir klavye arıyorum ama swype klavylerde türkçe kullanınca klavye yine daralıyor i,ş,ü vs vs harfler yüzünden ingilizce kullanıncada devamlı kelime kaydedilsin mi diye soruyor sinir bozucu bir durum yani ama dedikleri gibi ekran ebatları yüzünden imkansız
telfnun usstunde guncelleme ısaretı var acıyorum microsoft app mıdır nedır o var daha once yapmıstım o guncellemeyı ama begenmedim sıldım ama yıne de orada ikon var ve rahatsız edıhor nasıl kaldırırım o ikonu
eyvallah
yazılım güncellemeye gir seceneklerden guncellemelerı ışaretleyı secıp işaretlerı dokunarak kaldır ve tekrar seçeneklerı seçıp ayarlardan otomatık kontrolu kapalı yap
dostum farklı temalar dene ekran ufak aynı klavye n8 var ama onda bu kadar sıkıntı değil ekranı büyütmek lazım klavyeyi değil yani idare edeceksin alışırsın ben başta sırf bu yüzden telefona alışamadım şimdi bakmadan yazıyorum swypela mesajı yazdıktan sonra bakıyorum yanlış varsa üstüne tıklayınca kelimeleri açıyor zaten gayet rahatımonu biliyorumda onun harfleri çok küçkbunun gibi bulamazmıyım ?
c6-01 flash attıktan sonra hard reset nasıl bi şey ne yapmalıyım daha doğrusu flash işleminden sonra??
arkadaşlar ben c7 kullanıyorum telefonumda internetten video izlediğim zaman ve 3gde görüntülü konuştuğum zaman arka tarafında aşırı ısınma oluyor bu neden kaynaklanıyor olabilir acaba
merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var bi fikir verirseniz sevinirm...
yaklaşık 50 gün önce c7 black aldım 2 gün önce fark ettim ki telefonun ön yüzeyi ekranın üst kısmı c7 yazan kısmın üstü kavisli olan metal kısımın boyası silinmiş göze batıyor,deri kılıf kullanıyorum ( daha doğrusu deri zannediyordum) telefonu aldığım yere götürdüm sevise gönderelim ama kullanıcı hatası deyip yapmazlar dediler serviside aradım onlarda kılıf yapmıştır dedi garanti kapsamına girmez dediler telefonu yollasanız bile size fikir yönünden yardımcı olabilirim Nokia nın kabul edeceğini sanmıyorum dediler.uzun lafın kısası napmalıyım telefonun ön kasasını garantiye değiştirtebilirmiyim napmayılım siz olsanız naparsınız arkadaşlar???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?