JackLiFLy
Üye
Selamlar arkadaşlar benim bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim. ben c7 mi belleye yükseltmek istiyorum.nokia pc suite yi indirip kuruyorum tlfnu pc ye bağlayaıp tanıtıyorum bellenin dosyalarını indiriyor buraya kadar normal ama sıra telefona yüklemeye gelince telefon yükleme yaparken bir iki kez kapannıp açılıyo bu normal sanırım,yanlız bir süre sonra cihazla bağlantı kesildi uyarısı veriyor napmalıyım arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim...
tüm bunları yaparken telefon şarja takılı durumda,sim kartı takılı normal çalışıyor,aynı işlemi bir internet kafrenin iki ayrı pc sinde denedim ama sonuç sıfır...yardımlarınız bekliyorum arkadaşlar
ENGİN KARDEŞİM AYNI ŞEKİLDE YAPTIM KAMERAYI SÖKÜP DRİVER INI SİLMDİM AMA YİNE AYNI HATAYI VERDİ KAFAYI YEMEK
ÜZEREYİM NEDEN BUNU YAPIYOR OLABİLİR YA Bİ FİKRİN VARMI KARDEŞİM
Selamlar arkadaşlar benim bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim. ben c7 mi belleye yükseltmek istiyorum.nokia pc suite yi indirip kuruyorum tlfnu pc ye bağlayaıp tanıtıyorum bellenin dosyalarını indiriyor buraya kadar normal ama sıra telefona yüklemeye gelince telefon yükleme yaparken bir iki kez kapannıp açılıyo bu normal sanırım,yanlız bir süre sonra cihazla bağlantı kesildi uyarısı veriyor napmalıyım arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim...
tüm bunları yaparken telefon şarja takılı durumda,sim kartı takılı normal çalışıyor,aynı işlemi bir internet kafrenin iki ayrı pc sinde denedim ama sonuç sıfır...yardımlarınız bekliyorum arkadaşlar
ENGİN KARDEŞİM AYNI ŞEKİLDE YAPTIM KAMERAYI SÖKÜP DRİVER INI SİLMDİM AMA YİNE AYNI HATAYI VERDİ KAFAYI YEMEK
ÜZEREYİM NEDEN BUNU YAPIYOR OLABİLİR YA Bİ FİKRİN VARMI KARDEŞİM
şarja takma arkadaşim tehlikelı olabilir usb yı takmışsın zaten ordanda şarj oluyor böyle yapıyorsan şarj aletini cıkar telden
----------Eklendi @ 19:21:46 ---------- Yazıldı @ 19:19:19 ----------
ayrıca usb portunu değistırıp diger bir girişe tak
onuda denedim oda olmuyor hayret bişey ya yine aynı hata anlamıyorum neden ya,servise götürmek istemiyorum 1 haftada teslim edecekleri için bu ne şans Engin kardeşim ya
tamam kardeşim birde öyle deneyelim bakalım yükleme yaparken kulaklık takmadım ses geliyormu hiç dikkat etmedim ya
selam arkadaşlar nokıa c6-01 e nokıa belle yı yukledım telefon sapıttı eskı surumunu nasıl yukleyebılırım sımdıden tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?