Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

n8 kullanıyorum faturalı hatta geçtim telefonla sık sık konuşma yapıyorum müzik dinliyorum ve internete giriyorum . ancak şarjım bunları en aza indirgediğimde bile en fazla 5-6 saat gidiyor . bataryanın bitmiş olma ihtimali nedir ? bi çözüm bulamazsam yeni telefon alıcam , varsa önerileriniz fiyat önemli değil . galaxy s2 ile iphone arasında kaldım . yardımcı olursanım sevinirim

ctulu

Üye
Beyler biraz acelem olduğundan pek bölümü okuma durumum olmadı. Ben geçenlerde C6-01 telefonumu sattım. Rehberi bilgisayara senkronize etmiştim ancak bilgisayara format atmam gerekiyor. Bilgisayarımda outlook 2003 yüklü ama orda görünmüyor numaralar. Rehberi başka bir bilgisayara nasıl aktarırım? Teşekkürler.

tayraa

Üye
c6-01 telefonum var.
wifiye sorunsuz bağlanıyorum ancak internete girmek istediğimde "tarayıcı web sitesine bağlanamıyor" hatası alıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
bu arada başka modemde denedim çalıyo ama evdeki modemden internete bağlanamıyorum...

[ENGİN]

Üye

----------Eklendi @ 19:21:46 ---------- Yazıldı @ 19:19:19 ----------

ayrıca usb portunu değistırıp diger bir girişe tak

onuda denedim oda olmuyor hayret bişey ya yine aynı hata anlamıyorum neden ya,servise götürmek istemiyorum 1 haftada teslim edecekleri için bu ne şans Engin kardeşim ya

[ENGİN]

Üye
onuda denedim oda olmuyor hayret bişey ya yine aynı hata anlamıyorum neden ya,servise götürmek istemiyorum 1 haftada teslim edecekleri için bu ne şans Engin kardeşim ya

ne bir haftası kardeşım 1 saatte belleyi yukleyip teslim edıyorlar yazilım bu arıza degil

----------Eklendi @ 19:56:12 ---------- Yazıldı @ 19:54:59 ----------

sarı uyarı işaretımı çikıyor ekranda

geçen günler götürdüm servise şu anda yoğunuz şimdi verirsen 1 haftaya alabilirsin dediler bende yapıcağınız
en fazla bir saatlik iş neden 1 hafta dedim cevap yoğunuz ne yoğunlukmuş be... adamın o sözünden sonra güvenemedim bende bırakmadım telefonu.
evet sarı uyarı işareti çıkıyor kardeşim ben bulamadım sorunu nasıl bişeymiş ya...

[ENGİN]

Üye
usbyı hangı gırişe takıyorsun

kasanın ön kısmına arka tarafı denemedim valla

[ENGİN]

Üye
bırde arka kısmı dene hata sırasında uyarı sesı verıyor dımı

tamam kardeşim birde öyle deneyelim bakalım yükleme yaparken kulaklık takmadım ses geliyormu hiç dikkat etmedim ya

[ENGİN]

Üye
ok.arka girislere takıp bir dene hata verırse nasıl bır hata verdıgını pm ile yaz

selam arkadaşlar nokıa c6-01 e nokıa belle yı yukledım telefon sapıttı eskı surumunu nasıl yukleyebılırım sımdıden tesekkurler

[ENGİN]

Üye
neden sapıttı anlamadım belle daha iyi

ok.arka girislere takıp bir dene hata verırse nasıl bır hata verdıgını pm ile yaz

sonuç yine hüsran yine hüsran yine denedim tlfna önce soft format attım kasanın arkasındaki usb girişini kullandım
sonuç yine aynı CİHAZLA BAĞLANTI KESİLDİ... tlfnu kapatıp açtım,usb yi çıkardım tekrar taktım tekrar güncellemeye çalıştım sonuç yine aynı gelde delirme gelde kafayı yeme ne iş ben anlamadım ya bu 4. denemem napacağım bilmiyorum ya