Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

arkadaşım Dostnametr adlı arkadaşa özel meşaj at sana yardımcı olabılır

mesaj attım cvp gelmedi.bu konuyla ayrıntılı bilgi wereblck yqmu we bu konuyla ilgili bölüm açmştm hç kmse net bi cwp ayrıntlı bi bilgi weremedi.

[ENGİN]

Üye
üst konulara bir bak arkadaşim orda vardı sorununla alakalı konu

bütün forumu gezdm sorunumla ilgili şey bulamadım eger sen bulabilirsen link atarsan sewnrm.

[ENGİN]

Üye
symbian 3 genel üst konularda downgrade mı neydı çôken cıhazlarla alakalı

yok hiç kimse net bi açıklama yapmamış yokmu bu sorunu çözeblck bri ya

[ENGİN]

Üye
vardır elbet akşama doğru yoğunlaşır forum

atafth06

Üye
arkadaslar forumda yeniyim daha once sorulmus bi sorunu dile getiriyorsam affola. N8 e belle yukledikten sonra GPS odaklı uygulamalar sorun verdi (foursquare, run keeper ve google haritalar gibi). bu sorunu nasıl düzeltebilirim?

ulusoy1

Üye
sen garantiye götür yükleme esnasında telefon kapandı açılmadı dersin yüklemeyi test modunda yaparken telim kapandı dersin

----------Eklendi @ 01:34:15 ---------- Yazıldı @ 01:28:24 ----------

ben internete bağlanıyorum internette dolaşıyorum internetim olduğu halde bağlanılamadı bağlantı yok diyor fakat internetteyim ve mobil bağlantımda var bu bağlantı yok bildirisine uyuz olmaya başladım çözüm önerenler cevaplasin lütfen telefonum c7 belle son sürüm .

[ENGİN]

Üye
ayarlarını sıfırladın mı hiç

yardım edecek kimse yokmu allah aşkına ) n8 belle de menü ye girince işlem yapamıyorum proğramlar tersten görünüyor ve hareket etmiyor donup kalıyor nedeni ne olabilir acaba

cihan628

Üye
beyler herşey güzelde bellede battery seviyesini göremiom % kaç olduğunu yani programı varsa versenize

yardım edecek kimse yokmu allah aşkına ) n8 belle de menü ye girince işlem yapamıyorum proğramlar tersten görünüyor ve hareket etmiyor donup kalıyor nedeni ne olabilir acaba 3 gündür bir allahın kulu cevap vermedi ben görünmezmiyim yoksa kimse bilmiyormu​

[ENGİN]

Üye
telefona ne yaptınkı arkadaşım

belle yi yükledim widget ekledim hepsi bu menü ayna gibi ters dönüyor ağırlaşıyor sadece menü ye girince yapıyor diğer ayarlarda normal şu an orjinl ayarlara geri dön dedim döndü ama sorun yine yanı menüye girince

ulusoy1

Üye
ayarlarını sıfırladın mı hiç
fabrika ayrlarını diyorsan hic sıfırlamadım cok program var diye ayarları sıfırlamadım eger bu bıldırım kalkacaksa sıfırlaya bılırım yhada hart formatlaya bilirim ?

onaksoy

Üye
Nokia 701 yazılım yuklemi yapıldı. fakat türkçe dil desteği gitti. ne yapılması gerekiyor?

onaksoy

Üye
Nokia 701 yazılım yüklemi yapıldıdan sonra türkçe dil desteği gitti. Şimdi ne yapılması gerekiyor. Yardımcı olabilirmisinz?

[ENGİN]

Üye
fabrika ayrlarını diyorsan hic sıfırlamadım cok program var diye ayarları sıfırlamadım eger bu bıldırım kalkacaksa sıfırlaya bılırım yhada hart formatlaya bilirim ?

internet paketinle baglanıyorsun degilmi

belle yi yükledim widget ekledim hepsi bu menü ayna gibi ters dönüyor ağırlaşıyor sadece menü ye girince yapıyor diğer ayarlarda normal şu an orjinl ayarlara geri dön dedim döndü ama sorun yine aynı menüye girince donuyor ve proğramlar ters dönüyor çözüm lütfen acil 5 gün oldu hala cevap alamadım