ARCANX5
Üye
öncelikle haritalar a gir ayarlardan bağlantıyı çevrımdışı yap. daha sonra menüden ayarlar uygulama ayarları konumlama var ona tıkla sonra konumlama yöntemlerinden sadece tümleşik gps i seç ve açık bir alanda haritaları aç birkaç dakika sonra konumunu bulacaktır.ücretsiz navigasyonla ilgili bilgisi olan varmı model c6-01
merhaba, nokia c6-01 kullanıcısıyım. telefona symbian anna sürümü yüklü olarak geldi. yazılım güncellemelerinden birkaç tane güncelleme daha yaptım fakat nokia nın yeni yazılımı symbian belle hala yok. acaba nokia c6-01 bu güncellemeye dahil değil mi? yardımcı olursanız sevinirim.
N8 için flash atma filan var c6-01 e var mı peki?
Arkadaşlar yazılım hakkında bi sorum olcak c7 ye phonenixle belle yüklerken neyi yanlış yaptıysam telefon çöktü servise yolladım 2 haftadır telefonum serviste yapılamıyo telefon programa baglanmıyo diyolar böyle çöken telefonların geri dönüşü oluyomu yoksa benim makine yalan mı oldu beni bi bilgilendirirseniz sevinicem acayip strese girdim bu telefonun yüzünden
Ama şöyle bi sorun var kardeşim telefon garantili değil daha önce servise yolladım garanti dışı kalmıştı şimdi ücretli olarak yolladım yinede telefonun sıfırını verirler mi içerigine ulaşamazlarsa
YAPMA Yaw ??? İşte şimdi durum sakat. Garanti dışı ise teli değiştirmezler, bir şekilde yapmaya çalışırlar ...
wlan kendi kendine baglanıo nasıl düzeltecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?