Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

ARCANX5

Üye
arkadaşlarbnm n8de temalar bölümüne girnce telefon takılıp kennidi restarlıyor ?sebebi ne olabilir ?

m.edip

Üye
ücretsiz navigasyonla ilgili bilgisi olan varmı model c6-01
öncelikle haritalar a gir ayarlardan bağlantıyı çevrımdışı yap. daha sonra menüden ayarlar uygulama ayarları konumlama var ona tıkla sonra konumlama yöntemlerinden sadece tümleşik gps i seç ve açık bir alanda haritaları aç birkaç dakika sonra konumunu bulacaktır.

heeqhe1

Üye
merhaba benim nokia c7 açma tuşuna basınca titreme oluyor ve açılmıyor acaba nasıl yardımcı olursunuz bana ve flash atarken elektirikler gitti bana bu konuda resimli anlatım yada sözlü anlatımla yardımcı olabilirmisiniz?

GIS01

Üye
Merhabalar;
C6-01 Kullanıcısıyım,Telefonum buğün birden bire güç tasarruf moduna geçti,neden anlamadım.Güç modunu kapatıyorum fakat ısrar ile o yeniden tasarruf moduna geçiyor Bir Türlü çözemedim nedenini.Telefonu Orjinal ayarlara çevirmeyi denedim fakat yine olmadı,Hiç birşey yok,her şey normal iken böyle bir sorun ile karşılaşınca danışayım istedim yardımcı olabilecek bir arkadaş varmıdır acaba? Ya da Daha önce böyle bir sorun yaşayan?

heeqhe1

Üye
merhaba benim nokia c7 açma tuşuna basınca titreme oluyor ve açılmıyor acaba nasıl yardımcı olursunuz bana ve flash atarken elektirikler gitti bana bu konuda resimli anlatım yada sözlü anlatımla yardımcı olabilirmisiniz? bu yazıyı 2 oluyor yazıyorum acaba yardımcı olacak yokmu ?

merhaba, nokia c6-01 kullanıcısıyım. telefona symbian anna sürümü yüklü olarak geldi. yazılım güncellemelerinden birkaç tane güncelleme daha yaptım fakat nokia nın yeni yazılımı symbian belle hala yok. acaba nokia c6-01 bu güncellemeye dahil değil mi? yardımcı olursanız sevinirim.

.eRCaN.

Üye

Henüz resmî olarak kullanıma sunulmadı. Şubat'ta geleceği tahmin ediliyor.

N8 için flash atma filan var c6-01 e var mı peki?

heeqhe1

Üye
merhaba benim nokia c7 açma tuşuna basınca titreme oluyor ve açılmıyor acaba nasıl yardımcı olursunuz bana ve flash atarken elektirikler gitti bana bu konuda resimli anlatım yada sözlü anlatımla yardımcı olabilirmisiniz? bu yazıyı 2 oluyor yazıyorum acaba yardımcı olacak yokmu ?

Arkadaşlar dayım suadi arabistandan n8 getirdi kartı tktım bir şey yoktu şimdi kendi kendine reset atıyo bir kaç defe guncelledim yine de olmadı lütfen yapabilecegim birşey varmı lütfen yardım......

dadas-25

Üye
Arkadaşlar yazılım hakkında bi sorum olcak c7 ye phonenixle belle yüklerken neyi yanlış yaptıysam telefon çöktü servise yolladım 2 haftadır telefonum serviste yapılamıyo telefon programa baglanmıyo diyolar böyle çöken telefonların geri dönüşü oluyomu yoksa benim makine yalan mı oldu beni bi bilgilendirirseniz sevinicem acayip strese girdim bu telefonun yüzünden

serinaga

Üye

Benzer sorun nedeniyle bir arkadaş servise verdiğini ve telini değiştirdiğini yazmıştı bir ara, üstelik belle yüklüymüş ... Ama içiriği göremediklerinden bilemiyorlar, dua ette giremesinler telin içine, yeni telefonun hayırlı olsun derim ...

----------Eklendi @ 13:10:06 ---------- Yazıldı @ 13:04:15 ----------

ŞİMDİ de benim bir sorum olacak USTALAR !
PR 1.2'de ekran koruyucu olarak C7 ve N8'lerde kenarları çizgi şeklinde, içi boş olan ve ekranda bir aşağı bir yukarı zaman zaman yer değiştiren HARİKA görünümlü bir dijital saat vardı. Bu saati eski Cfw'den Belle'ye Cfw ile uyarlanamaz mı ? yada tema olarak böyle bir saat var mı ? YAW Allah rızası için hele bir deyiverin, vazgeçilmezlerimdendi, ekran koruyucu saat bellede de var ama PR 1.2'deki SÜPERDİ Yaaaa ! Sırf onun için kol saatimi takmamaya başlamıştım ... Bilen birileri varsa PM atabilirler, şimdiden tşk ...

----------Eklendi @ 13:14:39 ---------- Yazıldı @ 13:10:06 ----------

SON olarak ise Bellede SKYPE sorunu yada VOIP sorunu çözüldü mü Acebaaa ? Yada Bellede SKYPE çalıştıran var mı ? ARKADAŞLAR diyin gaaariii ...

dadas-25

Üye
Ama şöyle bi sorun var kardeşim telefon garantili değil daha önce servise yolladım garanti dışı kalmıştı şimdi ücretli olarak yolladım yinede telefonun sıfırını verirler mi içerigine ulaşamazlarsa

goklerin

Üye
ovi suite de yazılım güncelleme bölümünde yüklenmemiş yazılımınız var dio tıklıyorum sosyal die bişiy çıkıo yükle diyorum yüklerken hata oluştu diyor

serinaga

Üye

YAPMA Yaw ??? İşte şimdi durum sakat. Garanti dışı ise teli değiştirmezler, bir şekilde yapmaya çalışırlar ...

mehsell

Üye
wlan kendi kendine baglanıo nasıl düzeltecem

arkadarlar ben c6 01 kullanıyorm pcdn telefona müzik yada resim attıqımda acmıyor dosya bozuk diyor hafiza kartımı defalarca bicimlendirdm sorun cözülmüyor lütfen yardım