Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

zgrkrpc

Üye
nokia c601 symbian anna için mobil fotosop programı arıyorum. Bilen varsa adını yada link i ( zgrkrpc@hotmail.com ) a gönderirse sevinirim TEŞEKKÜRLER

Krnl386

Üye
planet41 ekran sorununu bende yasmaktayim. Dokunmadan kendi tusluyor. Ve mesaj yazarken ekran soluyor.

selamun aleyküm c6-01 cihazıma anna yı yükledim cihaz ingilizce oldu ve nss den verilen yoları izlediğimde altta error yazısı çıkıyor acil yardım edin

MERHABA AARKADAŞLAr

benim sorunum internet radyoda bağlantı başarısız problemi bir kaç kere resetledim ama olmadı
ikinci sorunum joiko spot programı kuruluyor sorun yok bağlantı paylaş onuda açıyor ama bilgisayardada bağlantı gözüksede malasef dağıtım yapamaıyor 5800da bu problemlerim yoktu.
yardımcı olan varsa sevinirim

C7 24.001'den 24.007'ye yükselmiyor, suit'te bu yazılımı bulmuyor. Nokia'yı aradım ürün kodu falan filan deyip konuya çözüm getirmediler, 1 aydan fazla olmuş yazılım çıkalı, nasıl ürün koduna gelmez, ayrıca aynı koddaki diğer c7'lerde var güncellemenin son versiyonu. Ek olarak aldığımda 14.002 li versiyondu, 24.001'e yükselttim ve yazılım güncellemesi sonrası kamerada ayarlara giremiyorum.

arkadaşlar merhaba.Nokia n8 imde qt sorunları yaşıyorum.Cihaz yazılımını pc suiteden tekrar yüklememe rağmen aynı sorunla karşılaştım.Qt yi tamamen silmek için ne yapmak gerekir?

banada oluyordu 4-5 gün kullandıktan sonra telin dokunmatığı kendine geldi önceden çok hassattı yeni diye ama şimdi değil boşuna servise yollamışsın

----------Eklendi @ 00:18:49 ---------- Yazıldı @ 00:17:59 ----------

Bana NOKİA C6-01 SYBİAN ANNA SAVAŞ OYUNU HD OLSUN BULABİLİRMİSİNİZ LÜTFEN ARIYORUM BULAMIYORUM BİDE ANDORİD OYUNLARI SYBİANDA ÇALIŞIRMI PROGRAMLARI VARMIDIR

planet41

Üye
turkmen619 telefonu aldığım 4 ay oldu 3 ayı servise gidip gelmekle geçti 1 aydır kullanıyorum ama sorun hala var ayrıca aramaları cevaplıyamıyorum çünkü telefon çalıyor ama ekran siyah tuş kilidini açınca gözüküyor arayan kişi ekrana dokunarak aramaları yanıtlıyamıyorum tuşa basarak anca yanıtlıyorum o aradada ekran hassas olduğu için kulağıma götürür götürmez ya meşgule alıyor yada kapatıyor yani anlıycağın tam bir belayla uğraşıyorum

şaçma olacak ama bn kilit kodumu unuttum yani bn kurmadım biri kurdu o yüzden bilmioyorum ve bunu nasıl öğrenebilirim bana söylermisiniz?

AsaRTy

Üye
C6-01 Symbian^3 Anna Telefonum Bulunmakta. Telefonu 3 ay önce Aldım Hiç Bir Sorun Yoktu. Fakat bu 4 haftadır Telefonuma 3.5g Bağlantısı Gelmiyor Ve Bağlantı Yapamıyorum.
Avea Operatörünü Kullanıyorum . Manisada Oturuyorum Merkezi Bir Yer Yani Çekmeme Gibi Bir Durumu Yok. Aldığımdan Beri Çekiyordu Fakat bu 4 haftadır çekmiyor C5 Telefonunda Arkadaşımda Çekiyor Ve Hattını Benim Telefona Takıyoruz Çekmiyor Benim Hattı Onun Telefonuna TakıyoruzÇekiyor. Hiç Bir Şey Anlamadım . Bu Teknik Bir Hatamı Yazılımsal Bir Hatamı ?
Yardımlarınızı Bekliyorum . Şimdiden Teşekkürler Ederim.

-Telefonun Ayarları Çift Modda İken GSM'de Şebeke Fakat 3.5g'ye Geçince Şebeke Gidiyor .
-Paket Veri Bağlantısında 3.5g Açık

mehsell

Üye
c6-01 telefon kullanısıyım evimdeki modeme bağlandığımda internete hemen girmiyor 4-5 kez yenile yapınca giriyor bunun çözümünü yada nedenini bilen var mı Lütfen yardım edin..

musty-54 telefonu bilgisayar bağla ovi ile yazılımı yeniden yükle ( yedek almayı unutma )

c6-01 v25 telefondan yükledim,flash ile tekrar yüklemek istiyorum nasıl yapacağımı anlatan bir konu bulamadım link eklerseniz

ya abicim c6-01 belle güncellemesi ne zaman gelecek? bir bilginiz varmı

cates94

Üye
c6-01 telefonumun memory cardına virüs girdi her dosya 638kb boyutunda gözüküyor.format atmalımıyım?

golddan alın telefon, begenmezseniz 1 saat icinde sorgusuz sualsiz geri alıyolar ürünü. Tavsiye.

----------Eklendi @ 10:39:59 ---------- Yazıldı @ 10:38:01 ----------

ya abicim c6-01 belle güncellemesi ne zaman gelecek? bir bilginiz varmı
2012 yi gecer, subat marta kdr yolu var.

kardeeş ben oyun yukluyom bilmemne yerıne danışın diyor

yigita

Üye
Yazılım güncelleme yaparak ne zaman belleyi yükleyebilirim?