benim sorunum internet radyoda bağlantı başarısız problemi bir kaç kere resetledim ama olmadı ikinci sorunum joiko spot programı kuruluyor sorun yok bağlantı paylaş onuda açıyor ama bilgisayardada bağlantı gözüksede malasef dağıtım yapamaıyor 5800da bu problemlerim yoktu. yardımcı olan varsa sevinirim
C7 24.001'den 24.007'ye yükselmiyor, suit'te bu yazılımı bulmuyor. Nokia'yı aradım ürün kodu falan filan deyip konuya çözüm getirmediler, 1 aydan fazla olmuş yazılım çıkalı, nasıl ürün koduna gelmez, ayrıca aynı koddaki diğer c7'lerde var güncellemenin son versiyonu. Ek olarak aldığımda 14.002 li versiyondu, 24.001'e yükselttim ve yazılım güncellemesi sonrası kamerada ayarlara giremiyorum.
arkadaşlar merhaba.Nokia n8 imde qt sorunları yaşıyorum.Cihaz yazılımını pc suiteden tekrar yüklememe rağmen aynı sorunla karşılaştım.Qt yi tamamen silmek için ne yapmak gerekir?
merhabalar bende c6-01 var bunun ekran hassasiyeti ayarı falan varmı aldığım günden beri sorun yaşıyorum 5 kez servise gitti geldi ekran değişti birkezde yanlış siyah çerçeveli ekran takıp yollamışlar o yüzden gitti geldi ama değişen hiçbirşey olmadı mesaj yazamıyorum parmağımı ekrana dokundurmadan harfler yazmaya başlıyor para iadesi için tüketici haklarına başvurdum 3 ay içinde sonuçlanır dediler bu ekran sorununu yaşıyan varmı yada çözümü varmı
Bana NOKİA C6-01 SYBİAN ANNA SAVAŞ OYUNU HD OLSUN BULABİLİRMİSİNİZ LÜTFEN ARIYORUM BULAMIYORUM BİDE ANDORİD OYUNLARI SYBİANDA ÇALIŞIRMI PROGRAMLARI VARMIDIR
turkmen619 telefonu aldığım 4 ay oldu 3 ayı servise gidip gelmekle geçti 1 aydır kullanıyorum ama sorun hala var ayrıca aramaları cevaplıyamıyorum çünkü telefon çalıyor ama ekran siyah tuş kilidini açınca gözüküyor arayan kişi ekrana dokunarak aramaları yanıtlıyamıyorum tuşa basarak anca yanıtlıyorum o aradada ekran hassas olduğu için kulağıma götürür götürmez ya meşgule alıyor yada kapatıyor yani anlıycağın tam bir belayla uğraşıyorum
C6-01 Symbian^3 Anna Telefonum Bulunmakta. Telefonu 3 ay önce Aldım Hiç Bir Sorun Yoktu. Fakat bu 4 haftadır Telefonuma 3.5g Bağlantısı Gelmiyor Ve Bağlantı Yapamıyorum.
Avea Operatörünü Kullanıyorum . Manisada Oturuyorum Merkezi Bir Yer Yani Çekmeme Gibi Bir Durumu Yok. Aldığımdan Beri Çekiyordu Fakat bu 4 haftadır çekmiyor C5 Telefonunda Arkadaşımda Çekiyor Ve Hattını Benim Telefona Takıyoruz Çekmiyor Benim Hattı Onun Telefonuna TakıyoruzÇekiyor. Hiç Bir Şey Anlamadım . Bu Teknik Bir Hatamı Yazılımsal Bir Hatamı ? Yardımlarınızı Bekliyorum . Şimdiden Teşekkürler Ederim.
-Telefonun Ayarları Çift Modda İken GSM'de Şebeke Fakat 3.5g'ye Geçince Şebeke Gidiyor .
-Paket Veri Bağlantısında 3.5g Açık
c6-01 telefon kullanısıyım evimdeki modeme bağlandığımda internete hemen girmiyor 4-5 kez yenile yapınca giriyor bunun çözümünü yada nedenini bilen var mı Lütfen yardım edin..