murataytar
Üye
Selamlar, daha öncelerde de soru sormuştum ve yanıtımı hemen almıştım, o mevzu için teşekkürlerimi ve minnetlerimi sunuyorum öncelikle. Yeni 2 sorum var. Yardımcı olabilecek kişilere teşekkür ederim.
1- Evimde wireless modemim var ve her daim açık. N8 telefonum da sürekli o ağa otomatik bağlanıyor ve şarjımın çabuk bitmesine sebep oluyor. Bağlantıyı kestikten sonra da yine otomatik bağlanıyor ve öylece kalıyor. Bu bağlantıyı sadece dilediğimde bağlamak için ne yapabilirim?
2- Diğer sorum ise "Ağa bağlantı gerekiyor. Bağlanılacak erişim noktasını tanımla?" şeklinde çıkan uyarı ekranı. Evet ve hayır seçenekleri var. Evet dediğimde otomatik olarak şebekeden bağlanıyor ve kontörümü harcıyor. Hayır dediğimde ise dakikada yaklaşık 5-6 kez bu uyarıyla karşılaşıyorum ve artık çekilmez bir hal aldı.
Telefonumu duvara fırlatmadan önce yardımcı olabilecek kişiler vardır umarım. Teşekkürlerimi sunuyorum, kolay gelsin.
sertifika almadan yada hacklemeden bi çözüm yolu yok varsada bilmiyorum sertifikanı al rahatına bak bizim gibi tertemiz telefonuna istediğini kurN8 sertifika sorunu nasıl aşarım ?
Arkadaşlar herkese iyi aksamlar sormak istediğim konu phoenix ile ilgili pc ye kurduğum proğram sürekli aynı varyantı gösteriyor proyu defalarca kaldırıp kurmama rağmen değişiklik olmadı hatta your uninstaller le de süper seçeneği ile kaldırdım nafile bu sorunu pc ye format atmadan bir şekilde çözebilirmiyim.
RM-596 klasörüne attığım hiç bir varyantı görmüyor.
(phoenix i laptop a kurdum böyle bir sorun olmadı)
Arkadaşlar herkese iyi aksamlar sormak istediğim konu phoenix ile ilgili pc ye kurduğum proğram sürekli aynı varyantı gösteriyor proyu defalarca kaldırıp kurmama rağmen değişiklik olmadı hatta your uninstaller le de süper seçeneği ile kaldırdım nafile bu sorunu pc ye format atmadan bir şekilde çözebilirmiyim.
RM-596 klasörüne attığım hiç bir varyantı görmüyor.
(phoenix i laptop a kurdum böyle bir sorun olmadı)
Öncelikle selamın aleyküm herkeze arkadaşlar benim sorunum ohadiyorum arkadaşımınkiyle aynı baktımda arkadaşın sorununa cevap verilmemeiş bilen varsa söyleyebilirmi.
1- Evimde wireless modemim var ve her daim açık. C7 telefonum da sürekli o ağa otomatik bağlanıyor ve şarjımın çabuk bitmesine sebep oluyor. Bağlantıyı kestikten sonra da yine otomatik bağlanıyor ve öylece kalıyor. Bu bağlantıyı sadece dilediğimde bağlamak için ne yapabilirim?
2- Diğer sorum ise "Ağa bağlantı gerekiyor. Bağlanılacak erişim noktasını tanımla?" şeklinde çıkan uyarı ekranı. Evet ve hayır seçenekleri var. Evet dediğimde otomatik olarak şebekeden bağlanıyor ve kontörümü harcıyor. Hayır dediğimde ise dakikada yaklaşık 5-6 kez bu uyarıyla karşılaşıyorum ve artık çekilmez bir hal aldı.
Cevaplarınızı bekliyorum.
Öncelikle selamın aleyküm herkeze arkadaşlar benim sorunum ohadiyorum arkadaşımınkiyle aynı baktımda arkadaşın sorununa cevap verilmemeiş bilen varsa söyleyebilirmi.
1- Evimde wireless modemim var ve her daim açık. C7 telefonum da sürekli o ağa otomatik bağlanıyor ve şarjımın çabuk bitmesine sebep oluyor. Bağlantıyı kestikten sonra da yine otomatik bağlanıyor ve öylece kalıyor. Bu bağlantıyı sadece dilediğimde bağlamak için ne yapabilirim?
Cevaplarınızı bekliyorum.
eğer eski sürüme göre yeni ovi harita güncellemesi yapmış isen ve servisde öyle demişse doğrudur. n8 için açılan cfw konularından birini yüklersen uyumlu güncel ovi ile yüklü gelir ve rahatlıkla kullanırsın.utku kardeşim reşwan kardeşim merhaba. bende N8 var. arabistandan geldi. geldiğinde türkçesi falan vardı kullanıyorum. ben haritaların son sürümünü güncelledim. fakat harita açıldıktan sonra çakılıp kalıyo. nokia destek hattı dediki 'haritaların son sürümü anna ya göre ayarlı bu sebeple hata veriyor annayı bekleyin' yola çıkacam harita lazım. ne yapmalıyım. şu bahsedilen türkçeleştirilmiş alman anna dosyalarını upload etmişler indirdim. phoenixten kursam sorun çözülürmü.? fikirleriniz.. tecrübeleriniz..
Euro2 benelux yada Euro 2 germaniy çıkınca yüklersin ancak onlarda türkçe mevcut.Arkadaşlar ben c7 telefonuma belle dir diye 24.001 sürümünü yükledim. Dil ingilizce oldu. Türkçe yok. Tüm o 24.001 için yayınlanan mea1, mea2, mea 9... mea13... yükjledim şimdilik hiçbirinde Türkçe yok. Bu sürüm için Türkçe dil desteği çıkmazsa napacam? Downgrade denedim bi türlü yapamadim...
Euro2 benelux yada Euro 2 germaniy çıkınca yüklersin ancak onlarda türkçe mevcut.
Ufak bir sorun için bile konu açan arkadaşlar için açtım bu konuyu forumu kirletmeden sorularınızı bana ve buradaki arkadaşlara sorabilirsiniz...
Ekleme:Konuyla bazen ilgilenemiyorum Bazı sorularınızı PM ile cevaplayabilirim...
Refurbish e tıklayın olmadığı için önceden tanımladığı veriant kaybolur daha sonra indirdiğiniz yazılımı klasöre atıp tekrar phoenixi açıp tekar veriantı seçin ama Dead Phone USB Flashing işaretini kaldırın. eğer sorun ahala devam ederse proğramı kaldırıp c/ proğram files/nokaia/ phoenix klasörünü tamam silin ccleaner ile kayıt defterini temizleyip. phoenix deki silinmeyen diğer dosyalarıda pc yi kapatıp açtıktan sonra silin ve tekrar kurun. formata gerek yok.
İyi günler, yakın zamanda çıkan symbian anna güncellemesini yükledim ama software update programı güncelleme dosyalarını indirmiyordu, Ovi Suite'e bağlayıp güncelleme arıyorum 2 anna güncellemesi çıkıyor ama yine kurmuyor. '' *#7370# '' yapıp format çektim bu kez telefon tamamen kafayı yedi; telefonu açtığımda masaüstü simgeleri gelmiyor, sadece şebeke simgesi ve batarya simgesi var(batarya durumunu da göstermiyor, sadece klasik pil iconu var) ve telefon açıldıktan yaklaşık 10sn. sonra ''Phone Setup : Feature Not Supported '' uyarısı alıyorum ve öyle kalıyor telefon. Tuş kilidi tuşu çalışıyor, tuş kilidi yapınca ekran koruyucu saat geliyor ama kilidi açtığımda telefon aynı . . . Hard Format deneyeyim dedim ''http://www.maxicep.com/symbian-3-cihaz-destek/nokia-n8-reset-hard-format-422455.html'' adresinden ama olmadı . . ses + Kamera + Menü ve power'a basıyorum, bir kere power titremesi alıyorum sonra 3 kere üst üste titriyor ama bir türlü ekrana nokia yazısı çıkmıyor...
yardımcı olabilir misiniz ? Teşekkürler . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?