Utku
Üye
-
Konu Sahibi
-
1.hedef wifi ise direk bağladır wifi ye sende büyük ihtimalle operatörünün interneti 1. hedeftirBeyler yazılım güncellemeye girdiğimde sorgusuz sualsiz direkt internete bağlanıyor. Wifiyle güncellenmiyormu bu yazılım ? Ayarı nerden yapılıyor bilen varsa yardımcı olsun ben bulamadım.
n8inde sorun vardır ilk kez bötle bir şey duydumArkadaşlar n8 de bazı uygulamaları ve oyunları yukledıkten sonra acmaya calısırken donup reset atıyor ve o program asla acılmıyor bunun nedenı nedır sızde de oluyor mu cozumu var mı acaba sımdıden tesekkurler..
Utku™' Alıntı:1.hedef wifi ise direk bağladır wifi ye sende büyük ihtimalle operatörünün interneti 1. hedeftir
1.Hedef wifi ise direk wifi ile bağlanması lazım bütün hedeflerii silip yeniden yükleyip deneyinizÇözümün Yanından Bile Geçmedi.
Çözümün Yanından Bile Geçmedi.
Kalıcı bir çözüm değilÖnce wireless ağınıza bağlanın, ondan sonra güncellemeleri çalıştırın.
Utku™;3513275' Alıntı:Kalıcı bir çözüm değil
Utku™;3509763' Alıntı:1.Hedef wifi ise direk wifi ile bağlanması lazım bütün hedeflerii silip yeniden yükleyip deneyiniz
----------Eklendi @ 18:18:52 ---------- Yazıldı @ 18:17:30 ----------
Bu çözüm sağlamazsa navifirmden flashlaman gerek
Önce wireless ağınıza bağlanın, ondan sonra güncellemeleri çalıştırın.
telefon ayarlarından bağlantıya gel ordan ayarlara gel WLAN'a geç kısmında ylnz. bil. WLAN'lar seç sonra Kendi ülkenzd. veri kullan kısmını Yalnızca WLAN olanı seç yada herzaman sor'uda seçebilirsin ama şebeke interneti kullanmıyorsan Yalnızca WLAN'ı seç telefon şebekeye bağlanmak istese bile erişim reddedildi yazar bağlanmaz.
mass memory yi biçimlendiremezsin telefonuna bence fflash atbeyler acil yardım. teli usb.ye bağladım işimi gördüm çıkar butonu yerine bir altındaki kes butonuna bastım sonra geri alıym falan derken baktım mass memory sistem dosyaları birbirine girmiş yüklü program ve oyunlar açılmıyor. nasıl eski haline döndürebilirim flash atsam düzelir mi ?
Mass memory i biçimlendirip flashlasam zararı olur mu ?
Utku™;3517964' Alıntı:mass memory yi biçimlendiremezsin telefonuna bence fflash at
direk flash atsan da fark etmezdiBiçimledim ve flash attım son sürüm kurdum. teşekkürler.
beyler yeni bi C7 aldım ovi yi kullanamıyodum güncelleme istiyodu telfn güncellemiyodu 1 günlük telfona hard format attm güncellemelerini yaptım bu sefer sosyal ağları kuramadm hiç bi türlü yüklemedi .. anlamadm gtti 1. sorun bu ..
diğeri ise 14.002 e yükselttikten sora telfnda Açık Uygulamaları Gör denilen bi seçenek var sürekli bi tane açık uygulama var işareti gösteriyo ama tıklayınca açık uygulama yoktur diyo işaret sinirimi bozdukaldı öyle yeşil bi daire nasıl kurtula bilirim
iyide başka çağrem yoktu ovi store a giremiyodum güncelleme yapıyodu yüklemiyodu fabrika ayarlarına aldım burdan okuyarak değişen bişi olmadı son çare hard attmHard format atarak büyük hata yapmışsınız . Sosyal, Maps gibi bazı programları siliyor, o programlarda tekrar yüklenemiyor. Flash atmasını biliyorsanız flash atın, yada garantisi var götürüp flash attırın.
iyide başka çağrem yoktu ovi store a giremiyodum güncelleme yapıyodu yüklemiyodu fabrika ayarlarına aldım burdan okuyarak değişen bişi olmadı son çare hard attm
öğrenirim o sorun değilde
garantiye götürnce bnm yaptığımla aynı şeyi yapıcaksa hiç uğraşmıyım garantisyle .. ya da bn atınca garantiye bi etki yapar mı
çok sağolun yardım için ..Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Flash atarken telefonu açılmaz hale getirmediğiniz sürece sorun yok, gayet kolay bir işlem uzun sürmüyor. Burda güzel bir anlatım var burdan yapabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?