Utku
Üye
-
Konu Sahibi
-
evet çünkü E7-c7 için kamera modu senin kamera modunu düşürür onu seçersenutku kardesım sende yuklu mu mod v7. orada yuklerken secmelı dosyalar var orada yuklerken e7 c7 falan yazıyoya onlarla alakalı olanları kaldırmam gerekıyormu? konunun altına yazdım herhangı bır yanıt yokkonuyu acan kayboluyo ne hıkmetse )
Utku™;3488362' Alıntı:evet çünkü E7-c7 için kamera modu senin kamera modunu düşürür onu seçersen
Cihazında sorun var o zaman orjinal şarj aletiyle sarj etmiyormusunutku kardesım bırsey daha soracam sanabu n8 de sarj sureklı gosterdıkten sonra bı dıs dustugu zaman 3-4 saat ıcınde sarj tamamen bıtıyor bunun sebebı yazılımsal yada cıhazdan kaynaklı olabılırmı? bu sekılde olması sacma ve can sıkıcı. telefon sarj suresını kestıremıyorum ve bı gun madur edecek bılıyorum
Utku™;3491759' Alıntı:Cihazında sorun var o zaman orjinal şarj aletiyle sarj etmiyormusun
wlan ile bağlan interrnete bağlatı kopmazsa hata vermezmerhaba arkadaslar ben n8 ile ovi magazasınna baglanıyorum fakat program video vb dosyaları indirirken hata veriyor bilgisi olan yardımcı olsun lütfen
Ara-Numara Gir-Seçenekler-Ara-Görüntülü Araarkadaşlar n8 icin goruntulu gorusme yapabileceğim bir uygulama arıyorum...
internet üzerinden dememişkifring var nimbuz da da vardı yanılmıyorsam ama iki tarafında aynı uygulamadan kullanıyor olması lazım.
bunu belirtmemişsinutku senin dediğin hat üzerinden ben internet üzerinden istemiştim...
0000,00000,000000,00000000,123456 olabilirutku kardesım yine ben) ben telefona fls attıktan sona guvenlık kodu değişmiş te bulamıyorum. aldıgımdan beri 12345 ti. Flaşladiktan sonra hiç gerekmemisti yeni farkettim. Konu açmıştım sana okuyorum diye. Kimse cevap yazmamis :-)
E-posta ile ilgili olabilie otomatik güncellmeyi 15 dk da bir yapmışsındırarkadaşlar c7 telefonumda internete sınır getirdim. Baglantıyı her zaman soruyor. Fakat ortamala 15 dakikada bir imternete baglanılsın mı diye soruyor. İnternete baglanıyor. Ortalama 150kb indirme yaptıktan sonra baglantı gidiyor. Ana ekranda imternete baglanan herhangi bir widget yok. Sizce çözümü ne olabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?