Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

STaT!C

Üye

+1. Aynı sorun benim telefonda da var. telefonu yurtdışından aldığımdan web tv nin içinde sürüyle arapça kanal var kaldıramıyorum aynı hatayı veriyor.. Yardım edin LütfeN...

Yok Mu Yardımcı Olacak Bir Vatandaş ???

Utku

Üye
    Konu Sahibi
Yok Mu Yardımcı Olacak Bir Vatandaş ???
Flash atmak kesin çözüm

----------Eklendi @ 20:37:31 ---------- Yazıldı @ 20:36:12 ----------

Slm arkadaşlar ben c7 aldım, ovi yüklü ve çalışıyordu. Güncelledim artık bağlanmıyor. Bide ovi mağazaya aldığımdan beri girmiyor. Ne yapabilirim?
qt 4.7.3 yükle olmazsa Aldığın yere götür yazılım yüklesinler,yada sen yükle

Tepkiler: xelat
Daha önceki telefonum E71'de Garmin 5 kullanıyordum, daha sonra yeni aldığım C7.00'a aynı programı kurdum. En başta çalıştı fakat daha sonra telefonu kilitledi. Bir şekilde halletim. C7 için en uygun Garmin'i nasıl kurabilirim.
Teşekkürler..

Cane®

Üye
arkadaslar telefonun yazılımını tekrar yuklemek ıstıyorum.nasıl yukleyebılırım arastırdım bulamadım flaslamak dıye tabır edılıyor ama nasıl yapacagım? konunun lınkını verebılırmısınız?

alee1234

Üye
arkadaşlar Resource klasörü lazım lütfen, telefonu satıcam satamıyorum...

Utku

Üye
    Konu Sahibi
http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...lari-geri-getirme-resimli-anlatim-441267.html

----------Eklendi @ 15:42:05 ---------- Yazıldı @ 15:41:29 ----------

arkadaşlar Resource klasörü lazım lütfen, telefonu satıcam satamıyorum...
akşam paylaşırım (7 gibi)

Tepkiler: Cane®

madx

Üye
ya arkadaşlar ben n8 imde haritaları acıtıgımda uydu baglantısı cıktıktan 1-2 dk sonra telefon reset atıyor. yeniden başlıyor. bu sorunu nasıl çözebilirim.

arkadaşlar n8 e ovi store üzerinden yeniden yazılım yüklesem bi sakıncası olurmu

----------Eklendi @ 23:17:30 ---------- Yazıldı @ 22:26:25 ----------

cevap verecek birisi yokmu?

meraba arkadaşlar..daha önce kullandığım skype telim değişimden geldikten sonra kurulumda bi sorun yaşamadım fakat programı tıkladığımda açılmıyo ekran siyah bi şekilde kalıyo acaba problem ne olabilir yardımlarınız için şimdiden teşk(n8) telim

alee1234

Üye
akşam paylaşırım (7 gibi)[/QUOTE]

hocam cok sagolasn, dört gözle bekliyorum

Cane®

Üye
arkadaşlar n8 e ovi store üzerinden yeniden yazılım yüklesem bi sakıncası olurmu

----------Eklendi @ 23:17:30 ---------- Yazıldı @ 22:26:25 ----------

cevap verecek birisi yokmu?

hiç bi sakıncası yok.ben defalarca yukledım.

----------Eklendi @ 13:45:34 ---------- Yazıldı @ 13:34:51 ----------

xelat

Üye
Arkadaşlar görülen o ki C7 ye yeni sürüm kar etmedi. Yeni sürümden önce Ovi mağaza çalışmıyordu fakat Ovi Haritalar çalışıyordu. Tüm güncelleştirmeleri yükleyim derken hata yaptım. Şimdi ne haritalar ne de mağaza çalışmıyo. Qt felan fayda etmedi hepsini denedim. Ve anlaşılan C7 sorunlu bir telefon. Nokia ya da mail attım...

Cane®

Üye
utku kardesım dun bı yerde okudumda bu modlar falan varya onlarla ılgılı. adamın bırısı yazmıs 24 fps hd moddur 30 fps standart moddur. dıye bunun hakkında bır bılgın varmı? ben yukledım ama tereddutte kaldım acaba sılsem mı dıye

Utku

Üye
    Konu Sahibi
fps saniyedeki kare sayısıdır o yüzden 30 fps daha akıcı olur

----------Eklendi @ 19:10:22 ---------- Yazıldı @ 19:09:33 ----------

akşam paylaşırım (7 gibi)

hocam cok sagolasn, dört gözle bekliyorum[/QUOTE]
özel mesajla cevapladım

----------Eklendi @ 19:15:46 ---------- Yazıldı @ 19:10:22 ----------

http://www.maxicep.com/symbian-3-yazilim-destek/resource-klasoru-502806.html#post3485757

Cane®

Üye
utku kardesım sende yuklu mu mod v7. orada yuklerken secmelı dosyalar var orada yuklerken e7 c7 falan yazıyoya onlarla alakalı olanları kaldırmam gerekıyormu? konunun altına yazdım herhangı bır yanıt yok konuyu acan kayboluyo ne hıkmetse )

ziya68

Üye
su an tlf 013.016 code 059D380 malum son güncelleme cikti ama benim ovi neden son güncellemeyi bulmuyor anlayamiyorum
acaba ne yapmam gerekiyor simdi ovinin son güncellemesini buldu ama tlf bulamiyor

n8 imde yavaşlık sorunum var özellikle msj konusunda t9 da ciddi derecede bir yavaşlık var normal yazarken ise kısa sürede uzun msj yazarmış gibi harfler geç geç geliyor format attım oyunlar kasıyordur dedim sildim olmadı temaları sildim hafıza kartından kaynaklanıyordur dedim çıkardım denedim ama olmadı yani kardeşimin n8inde t9 veya msjlarda en ufak bi kasma yok bunun sebebi nedir acaba yardımcı olabilrmisiniz teşekkürler..

Cane®

Üye

kardesim ben bu sorunu e71 dede 5800 dada n8 dede yasadım mesajlarda karakter destegını ındırgenmıs karakter yapıp telefona reset attıktan sonra hıc yasamadım bu sorunu tekrar. bı dene ıstersen. tam destek oldugunda yapabılıyo bunu.

hiç bi sakıncası yok.ben defalarca yukledım.[COLOR=&quot;Silver&quot;]<br />
<br />
<font size="1">----------Eklendi @ 13:45:34 ---------- Yazıldı @ 13:34:51 ----------</font>
<br />
<br />
yazılımdan kastım fw ama...

----------Eklendi @ 18:03:19 ---------- Yazıldı @ 17:34:41 ----------

arkadaşlar cihaza yeniden yazılım yüklememe rağmen ovi store'a giriş yapamıyorum...

Cane®

Üye
<br />
<br />
yazılımdan kastım fw ama...

----------Eklendi @ 18:03:19 ---------- Yazıldı @ 17:34:41 ----------

arkadaşlar cihaza yeniden yazılım yüklememe rağmen ovi store'a giriş yapamıyorum...

kardesım ovı store da yazılımı tekrar yukle dedıgınde herhangı bır secenek secme sansın falan yok o dırek ındırıp kuruyo tel ayarların aynı kalıyo bısey degısmıyo.sadece yazılımın tazelenmıs oluyo.bunun dısında bısey kastettıysen anlayamadıgım ıcın kusura bakma