STaT!C
Üye
C7 de uygulama yöneticisinde bazı programları kaldırmak istiyorum sanırım bunlar telefon hafızasında yüklü gelmişlerdi çünkü fakat kaldırılamıyor işlem iptal edildi yazıyor bir çözümü varmı acaba şimdiden teşekkür ederim
+1. Aynı sorun benim telefonda da var. telefonu yurtdışından aldığımdan web tv nin içinde sürüyle arapça kanal var kaldıramıyorum aynı hatayı veriyor.. Yardım edin LütfeN...
Flash atmak kesin çözümYok Mu Yardımcı Olacak Bir Vatandaş ???
qt 4.7.3 yükle olmazsa Aldığın yere götür yazılım yüklesinler,yada sen yükleSlm arkadaşlar ben c7 aldım, ovi yüklü ve çalışıyordu. Güncelledim artık bağlanmıyor. Bide ovi mağazaya aldığımdan beri girmiyor. Ne yapabilirim?
http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...lari-geri-getirme-resimli-anlatim-441267.htmlarkadaslar telefonun yazılımını tekrar yuklemek ıstıyorum.nasıl yukleyebılırım arastırdım bulamadım flaslamak dıye tabır edılıyor ama nasıl yapacagım? konunun lınkını verebılırmısınız?
akşam paylaşırım (7 gibi)arkadaşlar Resource klasörü lazım lütfen, telefonu satıcam satamıyorum...
arkadaşlar n8 e ovi store üzerinden yeniden yazılım yüklesem bi sakıncası olurmu
----------Eklendi @ 23:17:30 ---------- Yazıldı @ 22:26:25 ----------
cevap verecek birisi yokmu?
fps saniyedeki kare sayısıdır o yüzden 30 fps daha akıcı olurutku kardesım dun bı yerde okudumda bu modlar falan varya onlarla ılgılı. adamın bırısı yazmıs 24 fps hd moddur 30 fps standart moddur. dıye bunun hakkında bır bılgın varmı? ben yukledım ama tereddutte kaldım acaba sılsem mı dıye
akşam paylaşırım (7 gibi)
n8 imde yavaşlık sorunum var özellikle msj konusunda t9 da ciddi derecede bir yavaşlık var normal yazarken ise kısa sürede uzun msj yazarmış gibi harfler geç geç geliyor format attım oyunlar kasıyordur dedim sildim olmadı temaları sildim hafıza kartından kaynaklanıyordur dedim çıkardım denedim ama olmadı yani kardeşimin n8inde t9 veya msjlarda en ufak bi kasma yok bunun sebebi nedir acaba yardımcı olabilrmisiniz teşekkürler..
<br />hiç bi sakıncası yok.ben defalarca yukledım.[COLOR="Silver"]<br />
<br />
<font size="1">----------Eklendi @ 13:45:34 ---------- Yazıldı @ 13:34:51 ----------</font>
<br />
<br />
yazılımdan kastım fw ama...
----------Eklendi @ 18:03:19 ---------- Yazıldı @ 17:34:41 ----------
arkadaşlar cihaza yeniden yazılım yüklememe rağmen ovi store'a giriş yapamıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?