nameste108
Üye
pr 1.0 ilk parti pr 1.1 2.partipazar günü gidip oradaki bayanla biraz konuştum telefonun 2 hafta önce geldiğini söyledi ancak bir belge ile kanıtlayamadı.
sorum şu: pr 1.1 ilk çıkan parti mi yoksa hata kabul edildikten sonra çıkan sorunsuz parti mi? net bir bilgisi olan varsa bekliyorum.
teşekkürler.
pr 1.0 ilk parti pr 1.1 2.parti
sansür var artıkarkadaşlar ben n8 kullanıyorum fakat benim başka bi sorum var arkadaşımda galaxy s var dns ayarı yapadim tarif edilen şekilde yapıyorum fakat yine yasaklı sitelere girmiyor nasil yapabilirim bu konuyu başka nereye yazacağımı bilmediğim icin buraya yazdım
Utku™;3434013' Alıntı:Telefonun sensörünü kullanan bir uygulama yüklemişmiydin?
arkadaşlar n8 ekrana menü tuşu atabiliyor mu nasıl?
aynen bende menüye kısayoldan giriyorum böylece menü tuşunu eskitmemiş oluyorumana ekrandayken ekrana basılı tut düzenleme moduna geçecek daha sonra "+" sembolünden birine tıkla ve mini uygulama kataloğundan "kısayollar"ı seç..daha sonra ekrana gelen kısa yollar menüsüne dokun ve "ayarlar"ı seç 4 tane kısa yol ayarından istediğini seç.kısa yol türlerinden "uygulama"ya tıkla ve ordan "menü"yü bul.sonra geriye tıkla ve bitti)
puhha
aynen bende menüye kısayoldan giriyorum böylece menü tuşunu eskitmemiş oluyorum
Utku™;3437855' Alıntı:
3G nin iyi çektiği yerlerde 3.5 yazıyor..... basık yerlderde genelde 3g yazar hatta bazen hiç çekmez 3g falan yazmaztelefonumda sürekli 3.5G simgesi var 3g simgesi yok, ancak bağlantı olduğunda oluşan iki çizgi yok yani bu telefonda 3g yerine her zaman 3.5g mi yazıyor, 6220 de normalde 3g internete girince 3.5g ve altında iki çizgi oluyordu? sürekli 3.5g yazması normal mi?
ne hata varki?Arkadaşlar dünden beri ne ovi mağazaya nede 0.facebook'a nede internete girebiliyorumlütfen yardım edin kafayı yiyecem
kapatmak için 3g yi ayarlar-bağlantı-ağ-şebeke modu-gsm - Sorun çözüldüwlan taramayı kapattım, ayarlardan bağlantıyı her zaman sor yaptımi email gibi bir şey de kullanmıyorum, fakat telefonum sürekli 3.5G de kalıyor, 3g ye geçiremiyorum, sürekli bağlı kalıyor. nasıl çözebilirim bu sorunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?