nom3k
Üye
Utku™;3341123' Alıntı:telefonu orjinal ayarlarına döndür olmazsa flashla
Arkadaşlar yeni c7 aldım telefon kullandığım şifteyi hatırla desemde telefonu kapatıp açtığımda tekrar şifre soruyor.
kullanıcı adımı hatırlıyor ama şifremi hatırlamıyor ben yazıyorum.
Mesela Oviye giriyorum kullanıcı adımı ve şifremi yazıyorum bide hatırla diyorum.
sonradan telefonumu kapatıp açarsam kullanıcı adımı hatırlıyor ama şifremi hatırlamıyor
komik bi durum ama sorunmu mu yoksa hepsindemi böyledir.
ne yapmalıyım.
kardeş o durum benim n8'de de öyle sanırım yapacak bi şey yokkendinden öyle diye düşünüyorum
--------------- Ekleme ---------------
güvenlik açısından öyle yapmış olabilirler.sonuçta telefon yanlış kişilerin eline geçse de oviyi kullanamamaları için olabilir.çünkü oraya kredi kartı hesabını falan kaydedip içerik satın alabiliyosun..yani şimdi aklıma gelen bubelki gerçek açıklaması bambaşkadır
Merhabalar
Daha önce c5-03 kullanırken, bu telefonu satıp c6-01 aldım.
c5-03 de aksesuar veya usb kabloyu taktığımda hangi şekilde bağlanacağını soruyordu. Mesela bi kulaklık taksam bunun normal kulaklık mı, müzik kulaklığı mı olduğunu soruyordu. Ya da başka bir örnek vermek gerekirse usb kabloyu taktığımda ovi modunda mı depolama modunda mı vs. seçmemi istiyordu.
c6-01 de doğrudan varsayılan ayar ile bağlanıyor her ikisi de. Ama ben bağlanmadan bana sorsun istiyorum.
Bunun c6-01 de bir çözümü var mıdır? (Aradım bulamadım.)
Arkadaşlar bu usb on the go diye bir şey var bunu açıklar mısınız...?ne olduğunu falan........ Bide bu özelllik c7 de var mı?.....
Merhabalar
Daha önce c5-03 kullanırken, bu telefonu satıp c6-01 aldım.
c5-03 de aksesuar veya usb kabloyu taktığımda hangi şekilde bağlanacağını soruyordu. Mesela bi kulaklık taksam bunun normal kulaklık mı, müzik kulaklığı mı olduğunu soruyordu. Ya da başka bir örnek vermek gerekirse usb kabloyu taktığımda ovi modunda mı depolama modunda mı vs. seçmemi istiyordu.
c6-01 de doğrudan varsayılan ayar ile bağlanıyor her ikisi de. Ama ben bağlanmadan bana sorsun istiyorum.
Bunun c6-01 de bir çözümü var mıdır? (Aradım bulamadım.)
arkadaşlar c7de Günesli yerlerde ekran karariyor yazilari goremez hale geliyor telefon buda beni cok rahatsiz ediyor sizdede boylemi bu sorunu nasil giderebilirdim lutfen yardim edin bu sorunu cozelim
merhaba benim sorunum şu n8 kullanıyorum video çekerken hafif ışıklı bir odada görüntüde çok çizgi oluyor nedenini söylermisin
telefon yanımda değil s60v5 için böyleydi ama ayarlardan -konumlama - konumlama yöntemlerinemerhaba benim telefonum c7 bildiğim kadarıyla bu telefon internetsizde navigasyona bağlanabiliyordu ama sürekli internete bağlanmak istiyor konumumuda bulmuyor internete girerse ayrıca kontöryer peki nokia entegre navigasyondedi nokianın kazığınımı yedik yardımcı olurmusunuz ayarı varsa çözümüde söyleyinde interetsiz navigasyonun keyfini yaşıyalım
arkadaşlar bugun telefonumu ( nokıa c7 ) yazılımını güncelledim tel yurtdışından geldiği için orjinal ayarlarına döndü yani türkçe yok oldu bunu nasıl düzeltebilirim türkçesini kendim yükleyebilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?