burah
Üye
düzelir kardeş merak etme kafana takma gelmesini beklemek istemiyorsan git bi servise hallet veya kendin yapabiliyorsan yap derim...canını sıkma iyi forumlar...arkadaşlar ben de qt yüklemiştim am ovi gitti.ben de hemen sildim qt'yi ama yine de çalışmıyor ovi.kodum 059d576 oludu için pr 1.2 güncellemesi henüz gelmedi telefonuma.güncelleme gelince acaba düzelir mi ovi?
kardeş bi versiyon güncelle veya güncellet belki umarım yazılımsal olabilir dene gene sonucun yazarsın iyi forumlar...kafana takma canını sıkma...n8 telefonumla yaptığım aramalarda ve gelen aramalarda otomatik tuş kilidi devreye giriyor ve kimden telefon geldğini anlayamıyorum
kardeş için rahat olsun şimdi denedim yaptım aynen bir sorun yok için kafan rahat olsun telefonunda bişey yok gönül rahatlığıyla iyi günlerde kullan iyi forumlar...malesef arkadaşlar teşekkür ederim yardımlarınız için ama çözülmedi nokıa destek ile görüştüm bu kapatılabilen bişi değil dediler ışık sensörü var yani sizde en parlağa ayarlayın lütfen ekranı sonra görüntülü konuşmak için ön yüzde bulunan kameranın yanındaki sensörü parmağınızla kapatın ekran ışığı biraz kısılacaktır.eğer kısılmıyorsa haber verin benimkinde bir sorun var demektir.
kardeş normal olsa dahi ekran ayarı elini sensöre koyduğunda otomatikman ışık kısılıyor yani en yükseğe de getirmene gerek yok denedim ve sana yazdım tekrar iyi forumlar....malesef arkadaşlar teşekkür ederim yardımlarınız için ama çözülmedi nokıa destek ile görüştüm bu kapatılabilen bişi değil dediler ışık sensörü var yani sizde en parlağa ayarlayın lütfen ekranı sonra görüntülü konuşmak için ön yüzde bulunan kameranın yanındaki sensörü parmağınızla kapatın ekran ışığı biraz kısılacaktır.eğer kısılmıyorsa haber verin benimkinde bir sorun var demektir.
sokulu değildir biraz daha baskı uygula oluryeni n8 aldım fakat kulaklık kontrolleri çalışmıyor (jack sonuna kadar sokulu) .bunun için herhangi bi ayarmı yapmak gerekiyor?teşekkürler
arkadaşlar N8 telefon içim mesaj yazma yerinde dik halde Q klavye moduna getirmek için bi program veya uygulama var mı?
Acıl yardım lutfen n8 ım sarj ederken kıtlendı ekranda unlock yazıor basıyorum fakat tepkı vermıo
acma kapama dugmesıde kaptmıo makıneyı
telefonu orjinal ayarlarına döndür olmazsa flashlaMerhaba Arkadaşlar Yaklaşık 5 AYDIR Nokia N-8 Metalik Gri Rengini Kullanıyorum. Şu anaa kadar pek sorun yaşamadım ama Bu son PR1.1 Sürüm Güncelleştirmesinden SOnra. telefonu Usb kablosu ile hangi telefona takarsam takayım ne etki ne tepki veriyor şarz moduna dahi geçmiyor. telefonu hiç bi şekilde görmüyor. halbuki 1 gün önce rahatça kullanıyordum bu sorunun nedenini ve çözümünü bşlen varsa lütfen acil yardım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?