Nokia n8, c6-01, samsung wave. Sizce hangisini almalıyım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mavrick

mavrick

Üye
şarj süresi: tasarruf modu ile 3 gün gidiyor gümbür gümbür oyun 3g net ile 1,5 gün gidiyor
ekran konusu: burn in problemi nedeniyle kesinlikle wawe bitmiştir 2 yıl garanti ondan sonra napcan
oyun konusu: madem bu kadar oyun bağımlısısın sen ne yapcaksın telefonu git psp al bol bol oyna
işletim sistemi: symbian ^3 daha cok yeni bir işletim sistemi zamanla ilerleyecektir ve sadece ovi store bakma symbianın diğer serisindeki coğu program ^3dede calısıyor
ram konusu: symbian rami fazla yormadığından 256 ile cok rahat calısıyor snn 512 ile aynı verimi alırız istersen telefonlarımızı yan yana getirip deneyelim
internet sayfası cökme: buna ben daha rastlamadım kulaktan dolma haberlerle anti nokiacıların yaydığı bilgilerle burda bize ahkam kesmeyin
sende all share wrsa bizdede 12 mp kamera hd video kayıt usb on the go vs. saymaya vaktim olmayacak kadar artı özellik var
telefonu eline aldığında bile malzeme kalitesine bakıp nokia seçersin wawede neymiş :aha:
senin konulara baktımda tam anti nokiacısın ne kdr n8 konusu varsa girip sayıp sövmüşsün ya arkadaşım eline aldınmı telefonu kulaktan dolma haber senin gibiler bu forumda kaldıkca insanlar gerçekten bilgilenemiyecek bırakta telefonun artılarını eksilerini biz söyleyelim.

arkadaşın dediği gibi hakikaten siz laftan anlamıyosuunz yaa

wave 1500 mh n8de 1200 mh nokia 5230 bile 1320 mh şimdi gelipte yetiyo demeyin nokia 1500 mh yapardı n8e neden yapmadı????
burn in problemi demişssin insanları direk yanlışa yönlendiriyosun,senin n8 indede amoled ekran var ilerde dua ette sorun çıkmasın ona bakarsan bendeki wavedede sorun yok ne şimdi bunu nokia fan boylarmı uydurdu alakası yok
adama madem oyun iyi psp al diyosunuz da ,madem fotograf özelliginden n8 aldınız ,atın onu gidin fotoğraf makinesi alın,malzeme kalitesine gelince iki telefonda aliminyum,görünüşü (zevkler tartışılmaz)
arkadaşa çamur atıyosunda arkadaş gerçekleri yazıyor,siz kabullenemiyosanız o baska!!
iki telefonunda birbirinden farkları var farklar tartışılmaz aynı özellik tartışılırki hangisinin daha iyi oldugu ortaya çıksın gsmare ve birçok site wave daha üstün görüyo siz halen n8 diyosunuz,kabullenin artık şunu wave n8den daha iyiii!!!

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
şarj süresi: tasarruf modu ile 3 gün gidiyor gümbür gümbür oyun 3g net ile 1,5 gün gidiyor
ekran konusu: burn in problemi nedeniyle kesinlikle wawe bitmiştir 2 yıl garanti ondan sonra napcan
oyun konusu: madem bu kadar oyun bağımlısısın sen ne yapcaksın telefonu git psp al bol bol oyna
işletim sistemi: symbian ^3 daha cok yeni bir işletim sistemi zamanla ilerleyecektir ve sadece ovi store bakma symbianın diğer serisindeki coğu program ^3dede calısıyor
ram konusu: symbian rami fazla yormadığından 256 ile cok rahat calısıyor snn 512 ile aynı verimi alırız istersen telefonlarımızı yan yana getirip deneyelim
internet sayfası cökme: buna ben daha rastlamadım kulaktan dolma haberlerle anti nokiacıların yaydığı bilgilerle burda bize ahkam kesmeyin
sende all share wrsa bizdede 12 mp kamera hd video kayıt usb on the go vs. saymaya vaktim olmayacak kadar artı özellik var
telefonu eline aldığında bile malzeme kalitesine bakıp nokia seçersin wawede neymiş :aha:
senin konulara baktımda tam anti nokiacısın ne kdr n8 konusu varsa girip sayıp sövmüşsün ya arkadaşım eline aldınmı telefonu kulaktan dolma haber senin gibiler bu forumda kaldıkca insanlar gerçekten bilgilenemiyecek bırakta telefonun artılarını eksilerini biz söyleyelim.

arkadaşım sen telefondan anlıyor musun ? önce bana onu söyle bakalım malzeme kalitesi demişsin samsung wave nin kasasının yanında nasıl durduğunu herkes biliyo o yüzden sallama ben oyun bağımlısı değilim oyundaki ve uygulamadaki ezici üstünlüğü göstermek için yazdım uygulamaları 256 ram rahat çalıştırır demişsin uygulamayı bi kenara bırak telefon kendi menüsünde gezerken takılıyo önce bir onu aşın ondan sonra uygulamayı çok rahat çalıştırıyo de :)))

symbian artık çok kan kaybetti eski uygulama desteğini daha ço kbeklersiniz

nescafe656

Üye

bada yılların sistemi öylemi badada yeni daha bu 1
bizdede 5 mp kamera var 720 hd 30 fps video çekiyor buda 2 neyse bu kadan yeter(h)

mardok

mardok

Üye
yerinde olsam hiç düşünmez N8 alırdım

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
n8 den şaşma arkasında nokıa var

kralmertcanx

Üye
Arkadasım bnde c6-01 var gayet memnununm paran warsa N8 almanı tavsiye ederim yoksada c6-01 gayet iyi bir cihaz nokidan şaşma baba arklar samsung aldı annem samsung aldı hep bi sorun cıkıoyr benim tavsiyem bu yinede sana kalmıs

NUD

NUD

Üye
vay nokiafanıseni vay:ehe:ehe

arkadaşım önceliklee eğer symbian kullandıysan n8 dendaha önce symbianın nasıl bir işletim sistemi oldugunu bilirsin,ona göre karar ver,burda fanatik çok en iyisi sen gsmarena yada benzerisitelerden araştır yorumlara bakma çünkü herkese göre kendi telefonu iyidir ,n8 ve wave ikiside iyi telefon birinde olup birinde olmayan çok fark yok ama en çok göze çarpan n8 in kamerası fmtransmitter ve hdmi wavin de UI özellikleri hiçbir telefonda yok n8 donanımsal olarak zengin derler madem öyle neden pili 1200 mh neden çünkü nokia halen cimri bir firma iki teknolojik özelliğii smiyle birleştirip piyasaya sunuyu nokianın olayı budur, en iyi karşılaştırmayı bire bir yap kendin gör..buarada nokianın o mouse muhabbetinı o kadar övdünüzki insanlar waven neler yapabildigini öğrenemedi wavede şu vardır dlni bu şu dmek istediginiz wireless aletini istediğiniz şekle çevirin ve wavei bir route cevirin yada televizyondaki bir yayını bilgisayara aktarın ,radyodan istediğin müziği mp3 formatında kaydet ve UI özellikleri ben wave kullanan birisi olarak iyiki n8 almamışım demiyorum ama symbian kullanmış birisi olarak iyiki n8 almamışım diyorum

Arkadaş zaten bütün gün Deli emin gibi telefonu kulağına dayayıp müzik dinliyo ve radioda çalan müzikleri Mp3 formatına çeviriyo beyler dağılın:)

TURKUATA33

TURKUATA33

Üye
Arkadaşım, N8 e karar verirsen sıfırı bildiğin üzere 1000 - 1100 arası. Ama ben derim ki üzerine biraz daha koyup 1250 TL ye N9 al. O zaman yukarıdaki mesajlara bakmayıp telefonları karşılaştırmazsın. Samsung da kim oluyor dersin.

NUD

NUD

Üye
Al işte bir tane daha nokia ya gönül vermiş arkadaş daha :)))))

sadece Alo demek için Wave mi alınırr

SAMSUNG WAVE NOKİA N8

1 ghz işlemci 680 mhz işlemci

süperamoled ekran amoled ekran
480x800 360x640

bada 2000 e yakın uygulama sayısı
needfor speed shift hd, Real football 2010,
brothers in arms hd , her of sparta, her of sparta 2 hd,
gangstar hd, avatar hd, tehra dark warrior hd, N.O.V.A hd,
finalstrike 3D, wave blazer, Modern combat, galaxy fighter,
Assasins Cread hd, Zombie hd, Let's golf 2 hd, Ace tennis2010
hd online chat yapabilen bir oyun, bonecruncher soccer,
adrenaline golf, Backbreaker football hd, menage yourfootball
club, hockey nations 2010, rugby nations 2010, the settlershd
Homerun battle 3D, deathland 3D, ground effect pro hd, kroll
Asphalt 5 hd shrek karting hd, H.A.W.K hd

bu yazdığım oyunlar java tarzı basit oyunlar değildir ps tarzı
oyunlardır ovideki oyunları gördüm o yüzden yazma gereği
bile duymuyorum

nokia ovideki java oyunlarla kıyaslamayın bunların kaç tanesi ovide var durun ben söyleyeyim 4 tanesi :)

SAMSUNG WAVE NOKİA N8

1500 mah batarya 1200 mah batarya

5mp foto çekimi * 12 mp foto çekimi

720p 30 fps hd çekimi 720p 25 fps hd çekimi

hdmı bağlantısı wave de de var sadece nokiada yok

NOKİA N8 İN KENDİNE HAS BAZI ÖZELLİKLERİ VAR USB FİŞLİ MAUS TAKIP HARİCİ BELLEK TAKABİLME

vs.. gibi ama yukarıdaki belirttiğim samsung üstünlüğü haricinde de samsung wave ye has özelliklerde

var radyodan mp3 kayıt, gelen aramalarda ters çevirince otomatik sessize alma, sahte arama

yapabilme (bulunduğun ortamdan çaktırmadan kaçmak için harika birşey ) müzik tanıma özelliği 9sn

kadar dinleyince şarkı sözlerini albüm adını sanatçı adını vs.. telefonun kasasına iki kere tıklar gibi dokunarak

kamera müzik çalar takvim görevler ayarlar vs.. açma mabil AP 3 bilgisayara kablosuz modem olma özelliği

All share özelliği başka bir telefonda görmek şu an için sanırım imkansız :)

nokia n8 de tek ekranda face twitter falan kullanılma havasını atanlara samsung wave social hub özelliği

tek ekranda dediklerinizi ve fazlasını kullanabilme

dünyanın en çok 3d triangle (üçgen) çizebilen cihazı samsung wave

dünyanın ilk divx sertifikalı cihazı samsung wave

batarya şampiyonu samsung wave

dünyanın ilk bluetooth 3.0 destekleyen cihazı

bada 1.2 YAZILIMI İLE SWYPE KLAVYE ÖZELLİĞİ

fiyat olarakta Nokia n8 den 100 tl kadar daha uygun bir telefon SAMSUNG WAVE

istediğiniz kadar sallayın NOKİA N8 şöyle böyle diye ama fotograf çekimindeki üstünlüğü kendine has bir kaç özelliği ve dahili hafıza haricinde başka hiçbir üstünlüğü yok

HERŞEYİ GEÇTİM nokia n8 256 ram 512 rom la mı waveden üstün olcak yapmayın Allah aşkına üstte alıntı olarak mesajına cevap verdiğim arkadaş ram için rem tazeliyo yazmış :D ne bu kendini yenileyen hücre gibi sen şuna telefon kaldırmıyo tarayıcıyı kapatıyo menüler arasıdna tutukluk yapıyo vs... desenee

1. si forumdaki Symbian ^3 bölümündeki HD oyunlara bir bak
2. si
3. sü N8 kullanan birisi olarak N8 deki sadece Usb otg özelliği, Hdmı çıkışı yeter wave yi sollamasına
4. sü 680 Mhz dediğin işlemci 1Ghz. enerji tasarruflu modda 680 Mhz. aynı şekilde Wave demeyeceğim S9000 modeli 648 Mhz. de çalışıyor.
5. si Türkiye de yok ama N8 in bildiğim kadarıyla avrupa da 3 adet kamera lens i var ayrıca takılan bknz. videonun sonunda bir tane kullanılıyor aparat a bağlanmış.
6. sı ovi de şu anda binlerce uygulama var ki androit mağaza işe yarar yazılımımız 400.000 adet dedi zaten bada yıkılıyo.
7. si N8 in şarj süresi gayet iyi özellikle senin İphone4 kullanmana bakarak söylüyorum günde iki defa şarj etmek eğlenceli olmalı
8. si Asphalt 6 gibi oyunları Wi-fi ve ya bluetooth dan b ağlantılı oynayabiliyor.
9. su dolby digital surraund ses çıkışı olması.
10. su sadece Nokialar da bulunan ve en çok kullandığım 10 adet e kadar mail adresi aktive etme bunlardan 1 tanesi de mail for exchange 4 tanesi push mail olarak kullanabiliyor.
11. ve şimdilik aklıma gelen sonuncusu hemen hemen bütün video formatlarını destekleyen bir yazılım a sahip (Avi, Mpg, Mp4, Mpg4, x-hx-AVC1 vs.vs)

----------Eklendi @ 03:07:34 ---------- Yazıldı @ 03:01:31 ----------

zuhaha bunu yapan arkadaş hiç ovi mağazayı şu an nokia mağaza hiç kontrol etmemiş. bişeyden anlamadığı otofukus birde flaş yazmasından belli ve burada adam belirttiğin medellerle değil waveII ile kıyaslıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...