Nokia n8, c6-01, samsung wave. Sizce hangisini almalıyım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sniper_99

sniper_99

Üye
    Konu Sahibi
Nokia n8, c6-01, samsung wave. Sizce hangisini almalıyım
arkadaşlar bu telefonlar arasında kararsızım. alacağım telefonun takılmamasını yavaşlamamasını istiyorum yardımlarınızı bekliyorum... teşekkürler:oke:

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bu tellerden kullandıklarınız veya incelemeşansı bulduklarınız var mı yardımcı olursanız çok sevinicem

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
samsung wave al ben kullanıyorum çok mükemmel telefon n8 e fark atacak bir telefon.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
N8'e hiç bir telefon fark atamaz. Bence N8 al arkadaşım, ama C6-01 de güzel telefon N8 ile tek farkı ekranı 3.2 inch ve 8 mp. N8'de ise 3.5 inch'lik bir ekran ve 12 mp kamerası var.

maxirabit

maxirabit

Üye
1.elektronik markette 3. telefonu da incele.Aç içine bak programlarına bak karıştır falan.
2.Cebindeki parayı çıkar bütcene hangisi uyucaksa kararını ver.
3.hangisi kafana yatıyorsa onu al.
burdan söylenenlerle alcağın telefon kafana yatmıyabilir yerin de görmen demen daha güzel olur:oke:

Utku

Utku

Üye
n8 al

xon

xon

Üye
samsung wave al ben kullanıyorum çok mükemmel telefon n8 e fark atacak bir telefon.
wave pada,yla hicbir yere gidemez alt yapısı olmayan bir işletim sistemi samsung iyi telefon yapamıyor bence N8 donanım olarak güçlü bir cihaz HTC desireyle kıyaslamak gerek c6 ,wave kenara it internet bazlı kulanacaksan teli 1ghz işlemcili htc desire wepte hızlı dolaşa bilirsin androit işlemcili malüm türkiyede çepten internet kullanmak ellyakmakta donanım özelik bakımından bakaçak olursak N8 almaya deyer wave alan arkadaşım sen teli sade alo demek için kullanıyorsun ondan iyi yorumunu yapıyorsun N8 Özeliklerini bilmiyon simbian 3 işletim sistemi , hdmi çıkış tvye balama ,FM verici teldeki sesi arabada radyoya aktarma ,ovi den bedava oyun harita uygulama , GPS navigasyon ,12mp kamerası inan evde video çektim süper çekti . bulutot maus klavye balanabiliyor harici flaşbelek takabilme usb fişli maus takabiliyon ekranda mausun işaretcisi çıkıp mausla kontrol ,wep olarak wep tarayıcısı okadar iyideyil geliştirilesi gerek , iki parmakla dokunuş 14gb boş, içinde sabit hafıza 32 gb kadar microsd kart takma aliminyum kasa amoled ekranı gayet iyi tepki veriyo simbiyan 3rd program larını kulanabiliyo zaten simbiyan programları çokfazla bir yelpazaye sayip grafik hızlandırıcı oyunlarda baya iyi performans veriyor gördüyüm tek sıkıntısı 256mb rem birazdaha büyük olması lazım neden derseniz spb menü kurulu onun üstünde fazla uygulama acınca sıkışıp kapatıyo rem tazeliyor

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
N8'e hiç bir telefon fark atamaz. Bence N8 al arkadaşım, ama C6-01 de güzel telefon N8 ile tek farkı ekranı 3.2 inch ve 8 mp. N8'de ise 3.5 inch'lik bir ekran ve 12 mp kamerası var.

Ya bırakın şu körü körüne birşey bilmeden yorum yapmayı n8 diye neredeyse önünde eğildiğiniz telefonun işlemcisini internetteki rezaletini herkes biliyo alanlarda bunu biliyor

mavrick

mavrick

Üye
wave pada,yla hicbir yere gidemez alt yapısı olmayan bir işletim sistemi samsung iyi telefon yapamıyor bence N8 donanım olarak güçlü bir cihaz HTC desireyle kıyaslamak gerek c6 ,wave kenara it internet bazlı kulanacaksan teli 1ghz işlemcili htc desire wepte hızlı dolaşa bilirsin androit işlemcili malüm türkiyede çepten internet kullanmak ellyakmakta donanım özelik bakımından bakaçak olursak N8 almaya deyer wave alan arkadaşım sen teli sade alo demek için kullanıyorsun ondan iyi yorumunu yapıyorsun N8 Özeliklerini bilmiyon simbian 3 işletim sistemi , hdmi çıkış tvye balama ,FM verici teldeki sesi arabada radyoya aktarma ,ovi den bedava oyun harita uygulama , GPS navigasyon ,12mp kamerası inan evde video çektim süper çekti . bulutot maus klavye balanabiliyor harici flaşbelek takabilme usb fişli maus takabiliyon ekranda mausun işaretcisi çıkıp mausla kontrol ,wep olarak wep tarayıcısı okadar iyideyil geliştirilesi gerek , iki parmakla dokunuş 14gb boş, içinde sabit hafıza 32 gb kadar microsd kart takma aliminyum kasa amoled ekranı gayet iyi tepki veriyo simbiyan 3rd program larını kulanabiliyo zaten simbiyan programları çokfazla bir yelpazaye sayip grafik hızlandırıcı oyunlarda baya iyi performans veriyor gördüyüm tek sıkıntısı 256mb rem birazdaha büyük olması lazım neden derseniz spb menü kurulu onun üstünde fazla uygulama acınca sıkışıp kapatıyo rem tazeliyor

vay nokiafanıseni vay:ehe:ehe

arkadaşım önceliklee eğer symbian kullandıysan n8 dendaha önce symbianın nasıl bir işletim sistemi oldugunu bilirsin,ona göre karar ver,burda fanatik çok en iyisi sen gsmarena yada benzerisitelerden araştır yorumlara bakma çünkü herkese göre kendi telefonu iyidir ,n8 ve wave ikiside iyi telefon birinde olup birinde olmayan çok fark yok ama en çok göze çarpan n8 in kamerası fmtransmitter ve hdmi wavin de UI özellikleri hiçbir telefonda yok n8 donanımsal olarak zengin derler madem öyle neden pili 1200 mh neden çünkü nokia halen cimri bir firma iki teknolojik özelliğii smiyle birleştirip piyasaya sunuyu nokianın olayı budur, en iyi karşılaştırmayı bire bir yap kendin gör..buarada nokianın o mouse muhabbetinı o kadar övdünüzki insanlar waven neler yapabildigini öğrenemedi wavede şu vardır dlni bu şu dmek istediginiz wireless aletini istediğiniz şekle çevirin ve wavei bir route cevirin yada televizyondaki bir yayını bilgisayara aktarın ,radyodan istediğin müziği mp3 formatında kaydet ve UI özellikleri ben wave kullanan birisi olarak iyiki n8 almamışım demiyorum ama symbian kullanmış birisi olarak iyiki n8 almamışım diyorum

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye

Al işte bir tane daha nokia ya gönül vermiş arkadaş daha :)))))

sadece Alo demek için Wave mi alınırr

SAMSUNG WAVE NOKİA N8

1 ghz işlemci 680 mhz işlemci

süperamoled ekran amoled ekran
480x800 360x640

bada 2000 e yakın uygulama sayısı
needfor speed shift hd, Real football 2010,
brothers in arms hd , her of sparta, her of sparta 2 hd,
gangstar hd, avatar hd, tehra dark warrior hd, N.O.V.A hd,
finalstrike 3D, wave blazer, Modern combat, galaxy fighter,
Assasins Cread hd, Zombie hd, Let's golf 2 hd, Ace tennis2010
hd online chat yapabilen bir oyun, bonecruncher soccer,
adrenaline golf, Backbreaker football hd, menage yourfootball
club, hockey nations 2010, rugby nations 2010, the settlershd
Homerun battle 3D, deathland 3D, ground effect pro hd, kroll
Asphalt 5 hd shrek karting hd, H.A.W.K hd

bu yazdığım oyunlar java tarzı basit oyunlar değildir ps tarzı
oyunlardır ovideki oyunları gördüm o yüzden yazma gereği
bile duymuyorum

nokia ovideki java oyunlarla kıyaslamayın bunların kaç tanesi ovide var durun ben söyleyeyim 4 tanesi :)

SAMSUNG WAVE NOKİA N8

1500 mah batarya 1200 mah batarya

5mp foto çekimi * 12 mp foto çekimi

720p 30 fps hd çekimi 720p 25 fps hd çekimi

hdmı bağlantısı wave de de var sadece nokiada yok

NOKİA N8 İN KENDİNE HAS BAZI ÖZELLİKLERİ VAR USB FİŞLİ MAUS TAKIP HARİCİ BELLEK TAKABİLME

vs.. gibi ama yukarıdaki belirttiğim samsung üstünlüğü haricinde de samsung wave ye has özelliklerde

var radyodan mp3 kayıt, gelen aramalarda ters çevirince otomatik sessize alma, sahte arama

yapabilme (bulunduğun ortamdan çaktırmadan kaçmak için harika birşey ) müzik tanıma özelliği 9sn

kadar dinleyince şarkı sözlerini albüm adını sanatçı adını vs.. telefonun kasasına iki kere tıklar gibi dokunarak

kamera müzik çalar takvim görevler ayarlar vs.. açma mabil AP 3 bilgisayara kablosuz modem olma özelliği

All share özelliği başka bir telefonda görmek şu an için sanırım imkansız :)

nokia n8 de tek ekranda face twitter falan kullanılma havasını atanlara samsung wave social hub özelliği

tek ekranda dediklerinizi ve fazlasını kullanabilme

dünyanın en çok 3d triangle (üçgen) çizebilen cihazı samsung wave

dünyanın ilk divx sertifikalı cihazı samsung wave

batarya şampiyonu samsung wave

dünyanın ilk bluetooth 3.0 destekleyen cihazı

bada 1.2 YAZILIMI İLE SWYPE KLAVYE ÖZELLİĞİ

fiyat olarakta Nokia n8 den 100 tl kadar daha uygun bir telefon SAMSUNG WAVE

istediğiniz kadar sallayın NOKİA N8 şöyle böyle diye ama fotograf çekimindeki üstünlüğü kendine has bir kaç özelliği ve dahili hafıza haricinde başka hiçbir üstünlüğü yok

HERŞEYİ GEÇTİM nokia n8 256 ram 512 rom la mı waveden üstün olcak yapmayın Allah aşkına üstte alıntı olarak mesajına cevap verdiğim arkadaş ram için rem tazeliyo yazmış :D ne bu kendini yenileyen hücre gibi sen şuna telefon kaldırmıyo tarayıcıyı kapatıyo menüler arasıdna tutukluk yapıyo vs... desenee

• Beğen
Tepkiler: nescafe656
TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
bos bos konusmayın n8 de 680mhz işlemci var wave is 1ghz işlemci var n8 in ekranı amoled wave nin ki ise super amoled wave n8 e göre ince ve kibar wave oyun performansı açısından n8 fark atar.
wave n8 den kat kat üstündür.

--------------- Ekleme ---------------

SAMSUNG WAVE NOKİA N8

480x800 360x640

bile duymuyorum

nokia ovideki java oyunlarla kıyaslamayın bunların kaç tanesi ovide var durun ben söyleyeyim 4 tanesi :)

SAMSUNG WAVE NOKİA N8

NOKİA N8 İN KENDİNE HAS BAZI ÖZELLİKLERİ VAR USB FİŞLİ MAUS TAKIP HARİCİ BELLEK TAKABİLME

vs.. gibi ama yukarıdaki belirttiğim samsung üstünlüğü haricinde de samsung wave ye has özelliklerde

var radyodan mp3 kayıt, gelen aramalarda ters çevirince otomatik sessize alma, sahte arama

yapabilme (bulunduğun ortamdan çaktırmadan kaçmak için harika birşey ) müzik tanıma özelliği 9sn

kadar dinleyince şarkı sözlerini albüm adını sanatçı adını vs.. telefonun kasasına iki kere tıklar gibi dokunarak

kamera müzik çalar takvim görevler ayarlar vs.. açma mabil AP 3 bilgisayara kablosuz modem olma özelliği

nokia n8 de tek ekranda face twitter falan kullanılma havasını atanlara samsung wave social hub özelliği

istediğiniz kadar sallayın NOKİA N8 şöyle böyle diye ama fotograf çekimindeki üstünlüğü kendine has bir kaç özelliği ve dahili hafıza haricinde başka hiçbir üstünlüğü yok

HERŞEYİ GEÇTİM nokia n8 256 ram 512 rom la mı waveden üstün olcak yapmayın Allah aşkına üstte alıntı olarak mesajına cevap verdiğim arkadaş ram için rem tazeliyo yazmış :D ne bu kendini yenileyen hücre gibi sen şuna telefon kaldırmıyo tarayıcıyı kapatıyo menüler arasıdna tutukluk yapıyo vs... desenee
fark ortada n8 i savunanlar.

mavrick

mavrick

Üye

SAMSUNG WAVE NOKİA N8

480x800 360x640

bile duymuyorum

SAMSUNG WAVE NOKİA N8

allshare özellğini unutma dostum,benim şu anada kadar hiçbir telde görmediğim bişey

bu arada n8 alan arkadaşlar telefonlarında mouse kullanırken biz wavei teknoloji ile kardeş yaptık bile:ehe

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
wave de 10 adet ana ekran ve 10 adet menü ekleme bunları unutmayalım :oke:

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
biz ne kadar gerçekleri yüzlerine vursakta nokia bağımlısı arkadaşlar sırf inançları uğruna böyle komik ve saçma kıyaslamalardan vazgeçmeyecek o yüzden ne desek boş sanki biz samsung tan maaş alıyoruz gerçek verileri paylaşıyoruz wave salladıkları kadar kötü telefon olsa biz delimiyiz gidip para verelim tek akıllı kendiler :)

maxirabit

maxirabit

Üye
İnceleyin

futbol123

futbol123

Üye
bnce n8 al

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye

işte buna gülerim ancak bu kadar komik bir şekilde kanıtınız olur zaten iyi bende 3 telefonu kıyaslayayım o zaman 3 telefondan başka dünyada telefon yok mu oluyor şimdi ya saçma sapan taktiklere girmeyin yaz kardeşim bana teknik özelliklerde yukarıda verdiğim verilerin aksini söyleyebiliyormusun ?

nokia n8 şarj süresinde mi geçebildi samsung waveyi ekran netliğinde mi ekran sağlamlığında mı işlemci gücünde mi hayranlık duyulan ps tarzı oyunları oynatma gücünde mi oyun ve uygulama sayısında mı samsungapps yazın bi bakın toplam uygulama 2000 kadar oldu 30 dan fazla ps tarzı oyun var nokia ovi storede ne var ? telefonun kasa görünüşündeki nazikliğinde mi neyle bu telefonu bana öveceksiniz ?
hdmı çıkışıylaysa wavede de var 5.1 ses çıkışıylasa wavede de var 32gb harici bellek kartı desteğiyleyse wavede de var

nokia n8 de 256 ram varken wave de 512 ram var

internet tarayıcınız ikide bir çöküp sayfadan çıkarken wave de böyle birşey asla olmaz aynı anda 10 tane net sayfası açabiliyorsun 10 sayfa dolusu uygulama ve oyunu destekliyo sizde kaç sayfa açılıyo
mobil app all share bunların anlamını biliyomusun acaba n8 de var mı ?

hadi kardeşim size nokia n8 ve serilerinde mutluluklarr

Manifoltluşahin

Manifoltluşahin

Üye
samsung wawe al

ihsndrmz

Üye
işte buna gülerim ancak bu kadar komik bir şekilde kanıtınız olur zaten iyi bende 3 telefonu kıyaslayayım o zaman 3 telefondan başka dünyada telefon yok mu oluyor şimdi ya saçma sapan taktiklere girmeyin yaz kardeşim bana teknik özelliklerde yukarıda verdiğim verilerin aksini söyleyebiliyormusun ?

nokia n8 şarj süresinde mi geçebildi samsung waveyi ekran netliğinde mi ekran sağlamlığında mı işlemci gücünde mi hayranlık duyulan ps tarzı oyunları oynatma gücünde mi oyun ve uygulama sayısında mı samsungapps yazın bi bakın toplam uygulama 2000 kadar oldu 30 dan fazla ps tarzı oyun var nokia ovi storede ne var ? telefonun kasa görünüşündeki nazikliğinde mi neyle bu telefonu bana öveceksiniz ?
hdmı çıkışıylaysa wavede de var 5.1 ses çıkışıylasa wavede de var 32gb harici bellek kartı desteğiyleyse wavede de var

nokia n8 de 256 ram varken wave de 512 ram var

internet tarayıcınız ikide bir çöküp sayfadan çıkarken wave de böyle birşey asla olmaz aynı anda 10 tane net sayfası açabiliyorsun 10 sayfa dolusu uygulama ve oyunu destekliyo sizde kaç sayfa açılıyo
mobil app all share bunların anlamını biliyomusun acaba n8 de var mı ?

hadi kardeşim size nokia n8 ve serilerinde mutluluklarr
şarj süresi: tasarruf modu ile 3 gün gidiyor gümbür gümbür oyun 3g net ile 1,5 gün gidiyor
ekran konusu: burn in problemi nedeniyle kesinlikle wawe bitmiştir 2 yıl garanti ondan sonra napcan
oyun konusu: madem bu kadar oyun bağımlısısın sen ne yapcaksın telefonu git psp al bol bol oyna
işletim sistemi: symbian ^3 daha cok yeni bir işletim sistemi zamanla ilerleyecektir ve sadece ovi store bakma symbianın diğer serisindeki coğu program ^3dede calısıyor
ram konusu: symbian rami fazla yormadığından 256 ile cok rahat calısıyor snn 512 ile aynı verimi alırız istersen telefonlarımızı yan yana getirip deneyelim
internet sayfası cökme: buna ben daha rastlamadım kulaktan dolma haberlerle anti nokiacıların yaydığı bilgilerle burda bize ahkam kesmeyin
sende all share wrsa bizdede 12 mp kamera hd video kayıt usb on the go vs. saymaya vaktim olmayacak kadar artı özellik var
telefonu eline aldığında bile malzeme kalitesine bakıp nokia seçersin wawede neymiş :aha:
senin konulara baktımda tam anti nokiacısın ne kdr n8 konusu varsa girip sayıp sövmüşsün ya arkadaşım eline aldınmı telefonu kulaktan dolma haber senin gibiler bu forumda kaldıkca insanlar gerçekten bilgilenemiyecek bırakta telefonun artılarını eksilerini biz söyleyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...