Anußis
Üye
-
Konu Sahibi
-
Serdar 60 uygulamaya rağmen kullanılabilir ram miktarı 80 mb olabiliyorsa daha kaç uygulama açar sen düşün.
Ha 701 donanım açısından tabii ki daha üstün bir cihaz ancak 2 telefonun karşılaştırılması bile bence yanlış.
Biri kamera performansı olarak üstün, diğeri ise genel performans yönünden.
Açıkçası tartışmaya müsait bir konu değil bence.
Kimsenin N8 bunu yapabilir mi, 701 böyle fotoğraf çekebilir mi diyerek kullanıcıları tahrik etmesine gerek yok.
@Anußis
Konu için teşekkürler.
Serdar 60 uygulamaya rağmen kullanılabilir ram miktarı 80 mb olabiliyorsa daha kaç uygulama açar sen düşün.
Ha 701 donanım açısından tabii ki daha üstün bir cihaz ancak 2 telefonun karşılaştırılması bile bence yanlış.
Biri kamera performansı olarak üstün, diğeri ise genel performans yönünden.
Açıkçası tartışmaya müsait bir konu değil bence.
Kimsenin N8 bunu yapabilir mi, 701 böyle fotoğraf çekebilir mi diyerek kullanıcıları tahrik etmesine gerek yok.
@Anußis
Konu için teşekkürler.
Ya n8 kullanıcıları ciddi misiniz? Gerçekten ram yiyen uygulamalar olsa 701 n8'i hayli hayli ezer, bunu biliyorsunuz da hala nedir karın ağrınız? Neyi ispat etmeye çalışıyorsunuz? N8'in 701'den üstün yanı kamera ve bana göre amoled ekranıdır sadece, bu kadar.
Sen sanırım düşünmeden yazıyorsun karın ağrısı falan seviye düşürüyorsun, konuları başlığına göre yorumlama içeriğini oku yazılanları oku bak ne demişler n8 bu kadar açıyorsa 701 hayli hayli fazlasını açar demişler...
Millet 701 Falan alarak biraz havalandı yok 14 mp yok 16 mp olsun telefon telefon değilmiş biz 256 mb ram ve 680 mhz işlemciylede sizi geçeriz akıllı olun
Video bana ait....
Bi telefona laf atacagınız zaman öğrenip atarsanız çok makbule geçer.
biz 256mb ram ve 680mhz ile sizi geceriz kelimesinde 701in bundan iyisini yapabildigini anliyorsan helal olsun ne diyelim.
sidik yarışı yapmanın bir anlamı yok arkadaşlarsonuç itibariyle 2 telefonda belli kapasiteleri var. nokianın temel mantığı gereği hiçbir telefonu yokturki tüm özellikleri en üst olsun. her zaman darboğaz oluşturan bir kısıtlaması olmuştur. ben telefonda o kadar uygulama açmanın mantığını çözemedim zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?