Nokia N8 browser'indan sorunsuz dizi ya da sinema filmi izlenebilen siteler var mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozggurr

ozggurr

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 browser'indan sorunsuz dizi ya da sinema filmi izlenebilen siteler var mi?
Merhaba arkadaslar ben Cin'de ikamet ettigim icin burada Youtube ve izlesene gibi sitelere cepten baglanamiyorum, yasakli bu siteler. Zaten burdan Turk gazetelerine baglanmak bile bir sans, sizlerin Turkiye, Rusya, Avrupa gibi ulkelerde cep telefonunun browser'indan direkt olarak sorunsuz dizi film ya da sinema filmi izleyebildiginiz siteler varsa paylasabilir misiniz?

Benim izleyebildigim siteler cin siteleri ve bu sitelerde yeteri kadar Turk yapimi gorsel yok, olanlarin da bir kismini acabiliyor, bir kismi icin flash 9 codec lazim diye acmiyor...

belki isinize yarar:

Cep telefonunun browserindan sorunsuz video izlenebilen site adreslerini paylasabilir misiniz?

Tesekkurler

Uruloki

Uruloki

Üye
özgür abi opera miniyi denedin mi operanın kendi serverlarından giriş yapıyor tabi yasaklı değilse

----------Eklendi @ 19:10:17 ---------- Yazıldı @ 19:08:13 ----------

yani en azından youtube a girersin diğerlerindede indirme yapabilirsin

ozggurr

ozggurr

Üye
    Konu Sahibi
özgür abi opera miniyi denedin mi operanın kendi serverlarından giriş yapıyor tabi yasaklı değilse

----------Eklendi @ 19:10:17 ---------- Yazıldı @ 19:08:13 ----------

yani en azından youtube a girersin diğerlerindede indirme yapabilirsin

Opera denedim, Cin her turlu acigi kapatiyor bu konuda, adamlar Cin'e ozel opera surumu yapiyorlar.. Cin'e ozel surum de giremiyor o sitelere.. Cin surumu degilse opera server'a baglanmiyor. SKYFIRE vs de ayni sekilde, artik calismiyor uzun zamandir...

Youtube da zaten parca parca hersey, ben dizi izlenen siteleri kastetmistim varsa tabii...

Benim yazdigim sitelerde diziler ve filmler var mesela..

a gir ezel yaz, hepsi gelir :)

Boyle baska siteler var mi?

erollcelik

erollcelik

Üye
diziport.com

ultrayer6

ultrayer6

Üye
çzgür abi nickindeki "g" harfi 2 tane olmuş, sen misin?

serdar84

serdar84

Üye
yildiz.tv var canli izleyebiliyorsunuz:yuru

ultrayer6

ultrayer6

Üye
o zaman tek g'li olan seni taklit eden birisi.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
hakikatten yaw izlenebilen site var mı donuyor bir süre sonra yada ses tek hareket ediyor...

ozggurr

ozggurr

Üye
    Konu Sahibi
hakikatten yaw izlenebilen site var mı donuyor bir süre sonra yada ses tek hareket ediyor...

ben sunu farkettim gecen tesadufen, Telefonu HDMI to VGA converter araciligi ile monitore bagladigimda, Web sitesinden film izlerken monitordeki goruntu otomatik olarak ekran oluyor. Telefon ekranindaki goruntu ise web sitesinin normal goruntusu oluyor. Bir zaman sonra telefon ekranindaki goruntu siyah oludugunda monitor ekranindaki goruntu TV kalitesinde oynamaya devam ediyor. Yani browser uzerinden flash oynatmada sorun var ancak nedense TV ya da monitor'e aktarilan ayni goruntude sorun yok.. Nokia anna ile bo sorun da duzelmistir umarim...

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
yani monitörde sıkıntı olmadan seyredilebiliyor mu telefonun kendi ekranında dursa bile?

ozggurr

ozggurr

Üye
    Konu Sahibi
aynen oyle...

OneByOne*

OneByOne*

Üye
Ben cogu siteden sorunsuz(Sadece acıldıktan sonra biraz bekleyip) izleyebiliyebiliyorum.. Bazı siteler de sol ustte flash isareti cikio onlardan izleyemiyorum.:vur Ama olsun yinede N8 im var :kop::kop::kop:

• Beğen
Tepkiler: -omer-
ozggurr

ozggurr

Üye
    Konu Sahibi
arkadasim konu zaten n8 kullanicilari sorunsuz video izleyebilecegi siteleri bilsin diye acildi, cogunu izleyebiliyorum dedigin sitelerden bir kacini yaz da biz de faydalanalim, bizim de n8'imiz var keza...

aşikar53

aşikar53

Üye
ya arkadaş bir allahın kulu bir site adı yazmamis yok mu la yoksa öyle bir şey

Devildare66

Üye
aga baya ii izliodm ordan

• Beğen
Tepkiler: ozggurr
slant1111

slant1111

Üye
direkizle.net anime-czgi film icin kendi sitem olan cizgialemi.com

rancer67

rancer67

Üye
ben izlediğim bir kaç site var yazayım sinemaizle.org fullhdfilmizleme.com ceptenfilmizle.com saygılarımla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...