ozggurr
Üye
Nokia N8 browser'indan sorunsuz dizi ya da sinema filmi izlenebilen siteler var mi?
Merhaba arkadaslar ben Cin'de ikamet ettigim icin burada Youtube ve izlesene gibi sitelere cepten baglanamiyorum, yasakli bu siteler. Zaten burdan Turk gazetelerine baglanmak bile bir sans, sizlerin Turkiye, Rusya, Avrupa gibi ulkelerde cep telefonunun browser'indan direkt olarak sorunsuz dizi film ya da sinema filmi izleyebildiginiz siteler varsa paylasabilir misiniz?
Benim izleyebildigim siteler cin siteleri ve bu sitelerde yeteri kadar Turk yapimi gorsel yok, olanlarin da bir kismini acabiliyor, bir kismi icin flash 9 codec lazim diye acmiyor...
belki isinize yarar:
Cep telefonunun browserindan sorunsuz video izlenebilen site adreslerini paylasabilir misiniz?
Tesekkurler
Benim izleyebildigim siteler cin siteleri ve bu sitelerde yeteri kadar Turk yapimi gorsel yok, olanlarin da bir kismini acabiliyor, bir kismi icin flash 9 codec lazim diye acmiyor...
belki isinize yarar:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Cep telefonunun browserindan sorunsuz video izlenebilen site adreslerini paylasabilir misiniz?
Tesekkurler

Ama olsun yinede N8 im var