bjkstormbjk
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bence bunu yapmana gerek yok sana vereceğim program ismi ile istediğin filmi çevir n8e göre at izle telefonda
Program : Kingconvert Nokia N8 Video Converter
O halde o görüntü kalitesi izlenilmeyecek şekile gelmiştir .verdiğin programın fullünü bulamadım.. trial olarak denedim o da 9gb lık filmi 150 mb a düşürüyo kim bilir ne hale getiriyo filmi.. ben görüntü kalitesinden ödün vermek istemiyorum...
ve sitede bu konuda bi çalışma yapılsa süper olur bence.. yani n8 için hd filmler!!! n8 sahibi çok ve hergün biraz daha artıyor, bu artık aranan bi konu oldu bence..
ilgililere duyurulur
gerçekten önem verdiğim bir konu..kendi içinde gelen videolar cam gibi maşallah.bir kaç ayrı programla denedim çevirdima tamam net güzel ama kendi içindeki videolar kadar keskin görüntü yok...neden ? ayrıntılı bi codec bilgisi lazım sanırım.birde mkv oynatığını okuyunca şaşırdım ..mutlaka deniyeceğim..
Oyle her filmi payalasabilecek miyiz ki, yasal mi, sonra birileri ibretlik ceza almasinlar iyilik yapicam paylasim yapicam diye...
Son zamanlarda telif vs konularinda insanlarin gozunun yasina bakilmamaya baslandi...
Eger dedigini yanlis anladiysam yazdiklarimdan farkli birseyi kastettiysen kusura bakma...
yok aslında doğru anlamışsın ancak film paylaşımı yapan binlerce site var.. hepsi ceza almadıklarına göre bir yolu var bunun demekki!! bizde öyle yapalım diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?