Nokia N8 720p HD Film

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Nokia N8 720p HD Film
arkadaşlar Ben hd film Hastasıyım.. bilgisayarımda 1TB 1080p ve 720p olmak üzere filimler var..
bazı 720p filmler 7-8 gb civarı bazıları 3-4 gb civarı.. telefon 4gb tan büyük dosya kabul etmediği için ör: 7 gb lık bi 720p filmi 2ye bölüp atıyorum telefona..

Şİ sorun şu bazı filmleri çok rahat seyrediyorum.. ama bazı filmleri sadece ses açıyo görüntüyo açmıyo..

mesela gariptir.. 11.5 gblık 720p avatar filmini 3 eşitparçaya bölüp telefona attım çok rahat ve müthiş kaliteli olarak seyrettim.. fakat 3.5 gblık 720p metrodan kaçış filmini attım sadece ses açtı görüntüyü açmadı..

yani bazı filmleri açıyo bazı filmleri açmıyo..
BU filmleri neye göre açıyo neye göre açmıyo..

BU HD film işinden anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...

NOT:Görüntü kalitesi benim için önemli.. yani telefonum maximum neyi oynatabiliyosa onu kullanmak isterim..

Tepkiler: küresel ve wolverinex
divx kodlamalı olanlarda ben sorun yaşamadım hiç
xvid olanlarda sorun çıkıyor dediğin gibi ses var görüntü yok

ben .avi açamadım telefonda sizinkide açılıyormu. sen işi baya büyütmüşün. avi uzantılı dosyaları açıyormu sizde?

evet avi dosyalarını açıyor ama bazı cocec lerde sorun çıkabiliyor

Rich4arD

Üye
Hiç HD Film atıp izleme fırsatım olmadı . Deneme fırsatım olmadı . Premium alınca filmlere başlıyacam . Ancak o zaman deneyebilirim .

GrafiXer

Üye
Bence bunu yapmana gerek yok sana vereceğim program ismi ile istediğin filmi çevir n8e göre at izle telefonda
Program : Kingconvert Nokia N8 Video Converter

Konu Sahibi
Bence bunu yapmana gerek yok sana vereceğim program ismi ile istediğin filmi çevir n8e göre at izle telefonda
Program : Kingconvert Nokia N8 Video Converter

verdiğin programın fullünü bulamadım.. trial olarak denedim o da 9gb lık filmi 150 mb a düşürüyo kim bilir ne hale getiriyo filmi.. ben görüntü kalitesinden ödün vermek istemiyorum...

Rich4arD

Üye
verdiğin programın fullünü bulamadım.. trial olarak denedim o da 9gb lık filmi 150 mb a düşürüyo kim bilir ne hale getiriyo filmi.. ben görüntü kalitesinden ödün vermek istemiyorum...
O halde o görüntü kalitesi izlenilmeyecek şekile gelmiştir .

Arkadaşım kaliteli ve boyutu düşük olsun diyorsan mkv formatına çevirmen lazım videoları ben denedim mkv formatını oynatıyor

melgklay

Üye
ya bu arkadaşın ismini verdiği program hangi formatı hd n8e uyumlu hale getiriyor?
yani bu konvert programı sadece hdyi hdye mi çeviriyo?

ve sitede bu konuda bi çalışma yapılsa süper olur bence.. yani n8 için hd filmler!!! n8 sahibi çok ve hergün biraz daha artıyor, bu artık aranan bi konu oldu bence..

ilgililere duyurulur

ozggurr

Üye
ve sitede bu konuda bi çalışma yapılsa süper olur bence.. yani n8 için hd filmler!!! n8 sahibi çok ve hergün biraz daha artıyor, bu artık aranan bi konu oldu bence..

ilgililere duyurulur

Oyle her filmi payalasabilecek miyiz ki, yasal mi, sonra birileri ibretlik ceza almasinlar iyilik yapicam paylasim yapicam diye...

Son zamanlarda telif vs konularinda insanlarin gozunun yasina bakilmamaya baslandi...

Eger dedigini yanlis anladiysam yazdiklarimdan farkli birseyi kastettiysen kusura bakma...

Orijinal alıp ta sonra vidyonun formatını çeviriyoruz korsan yok bizde :P

gerçekten önem verdiğim bir konu..kendi içinde gelen videolar cam gibi maşallah.bir kaç ayrı programla denedim çevirdima tamam net güzel ama kendi içindeki videolar kadar keskin görüntü yok...neden ? ayrıntılı bi codec bilgisi lazım sanırım.birde mkv oynatığını okuyunca şaşırdım ..mutlaka deniyeceğim..

Konu Sahibi

kesinlikle katılıyorum bu codec olayı hakkında ayrıntılı bi bilgiye ihtiyacımız var.. konunun uzmanları artık bi el atarlar buna..

melgklay

Üye

yok aslında doğru anlamışsın ancak film paylaşımı yapan binlerce site var.. hepsi ceza almadıklarına göre bir yolu var bunun demekki!! bizde öyle yapalım diyorum..

küresel

Üye
çok flim seyretim ben n8 de hdm

Arkadaşım bluray filimmi indirdin naptın sen 7 gb : )

yok aslında doğru anlamışsın ancak film paylaşımı yapan binlerce site var.. hepsi ceza almadıklarına göre bir yolu var bunun demekki!! bizde öyle yapalım diyorum..

var ama onların altında bir not var filmi 24 saat içinde silmek zorundasınız felan sonra olacaklardan sorumlu dğeiliz diye var bu iş için torrentlere bakın arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...